Transparent
Inloggen
Sluiten

Zeer lastige uitgangspositie voor PSV

8 maart 2001 22:27

Verslaggever: RvW

PSV heeft vanavond op de Betzenberg met 1-0 verloren van Kaiserslautern. PSV creerde zich daarmee een zeer lastige uitgangspositie voor de return in Eindhoven. PSV zal tegen de stugge Duitsers dan met 2 doelpunten verschil moeten zien te winnen. PSV domineerde de gehele wedstrijd. In de beginfase had PSV kansen op de openingstreffer, met name via De Jong die een perfecte voorzet net niet goed raakte. Nadat de Duitsers een ietwat discutabele penalty benutten, werd het een andere wedstrijd. Kaiserslautern kreeg vertrouwen en ging op de counter loeren.

Op die manier kreeg de ploeg in de tweede helft de beste kansen om de voorsprong uit te breiden. Pas in de slotfase leek PSV Kaiserslautern op de knie?n te krijgen en kreeg het echte kansen. Die werden uiteindelijk niet benut, mede vanwege het uitstekende keepen van de Duitse reserve die de geblesseerde Koch moest vervangen.

Meer op




Tags

kaiserslautern uitgangspositie beginfase betzenberg counter creerde discutabele jong koch loeren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte