PSV speelt met 1-1 gelijk tegen Sporting Lissabon

2 augustus 2008 19:54

PSV heeft de vriendschappelijke wedstrijd tegen Sporting Lissabon met 1-1 gelijkgespeeld. Wuytens tekende drie minuten voor tijd voor de enige treffer van PSV. Hij kon na een indraaiende vrije trap vrij binnentikken. Vukcevic had Sporting Lissabon na vijf minuten in de eerste helft al op voorsprong gezet.

Manco maakte zijn debuut voor PSV in de tweede helft. PSV speelde een magere eerste helft. Pas toen Sporting Lissabon in de tweede helft veelvuldig ging wisselen en PSV met Amrabat en Manco aanvallend meer ging doen kreeg PSV een overwicht en ging het nadrukkelijk op zoek naar de gelijkmaker.

Opstelling PSV: Cássio Ramos, Culina, Addo ('46 Brechet), Rodriguez, Salcido ('63 Alcides), Zonneveld ('77 Van der Leegte), Simons ('63 Wuytens), Vayrynen, Afellay ('46 Manco), Dzudzsak en Lazovic ('46 Amrabat).