Transparent
Inloggen
Sluiten

Brief Gerets en Van Raaij in ED

17 maart 2001 13:02 - Eindhovens Dagblad

Verslaggever: BvT

Trainer Erik Gerets van PSV en voorzitter Harry van Raaij richten zich in een paginagrote brief in het Eindhovens Dagblad vandaag tot alle vrienden van PSV. In de brief wordt teruggekeken naar de gebeurtenissen van afgelopen donderdag, maar ook vooruit.

"We hopen dat degenen, die donderdag hun teleurstelling niet meer de baas waren, inmiddels weten dat zij ons met hun gedrag ernstig hebben benadeeld", schrijft de brief. Zowel politie als stewards worden bedankt voor hun hulp om de schade te beperken.

De brief eindigt met de vraag om (sportieve) steun in de race naar het kampioenschap: "We doen er alles aan om die hoofdprijs te plakken. Met jullie steun moet dat lukken. We rekenen op jullie!"

Meer op Eindhovens Dagblad




Tags

brief gerets raaij benadeeld beperken hoofdprijs paginagrote plakken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bardet belasting bla bosz business eredivisie feyenoord hendrikus jong kompas kou kroes ofwel oost praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat seizoenskaart skipper soccernews sparta utrecht voorkennis