PSV wervelend na dramatische eerste helft: 4-2

6 december 2008 21:37

PSV heeft de thuiswedstrijd tegen FC Groningen met 4-2 gewonnen. Na een 0-2 ruststand scoorden Bakkal (2) en Lazovic (2) de vier goals voor PSV.

PSV speelde een zeer erbarmelijke eerste helft. FC Groningen had het overwicht, was de betere ploeg en had veruit de meeste kansen. De Groningers verzuimden alleen verder dan naar 0-2 uit te lopen.

Na rust bracht Stevens met Amrabat en Bakkal twee meer aanvallend ingestelde spelers in. Dat leverde eindelijk succes op. In de 15 minuten tussen de 54ste en 69ste minuut scoorde PSV maar liefst vier keer. Eerst was het Bakkal die twee keer binnenschoot. Vervolgens herhaalde Lazovic dat kunstje. Amrabat was de grote man achter de goals met drie assists. Hij gaf PSV de zo benodigde creativiteit voorin.