Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV wint in Heerenveen: 1-3

16 januari 2010 21:42

PSV heeft de kwartfinale van de KNVB-beker bereikt dankzij een 3-1 uitzege op sc Heerenveen. Dzsudzsak, Lazovic en Amrabat waren de doelpuntenmakers voor PSV.

PSV hoefde niet voluit te gaan tegen Heerenveen. De ploeg kon geduldig blijven wachten op de kansen die zouden gaan komen. Halverwege de eerste helft .Heerenveen kreeg vroeg in kon Koevermans een bal goed terugleggen op Dzsudzsak. Die schoot laag in de verre hoek goed binnen. PSV had het duel in handen in de eerste helft.

In de tweede helft kwam er mede door de stromende regen en het slechte veld meer ruimte in de wedstrijd. PSV kwam halverwege de tweede helft op 0-2 toen Lazovic in het centrum uitstekend de 0-2 binnentikte.

Na een omstreden situatie van gevaarlijk spel in het strafschopgebied van PSV kon Sibon via een lobje tien minuten voor tijd nog spanning in de wedstrijd brengen. Het was in blessuretijd uiteindelijk Amrabat die na een rush de 1-3 kon binnenschieten en de zege definitief veiligstellen.




Tags

heerenveen amrabat dzsudzsak lazovic binnenschieten binnentikte knvb koevermans lobje regen rush sibon stromende terugleggen veiligstellen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte