Transparent
Inloggen
Sluiten

Danko Lazovic naar Zenit Sint-Petersburg

3 maart 2010 14:16

Danko Lazovic tekent een contract bij het Zenit Sint-Petersburg. Hoeveel de Russische topclub voor de Serviër betaalt heeft, is niet bekend. Volgens Jan Reker is na lang beraad besloten om Danko te laten gaan. “Welke beslissing je ook neemt in deze, het is nooit een goede beslissing. We deden het ook niet van harte. Maar Danko had zaterdag aangegeven dat hij ‘mentaal niet klaar was’ om te spelen tegen RKC Waalwijk", aldus Reker.

In zijn eerste seizoen maakte Lazovic als invaller met amper twee minuten in het veld de beslissende treffer in de kampioenswedstrijd. In zijn 3e seizoen bij PSV was Lazovic opgebloeid nadat hij vorig seizoen openlijk kritiek uitte op Stevens en hij in de thuiswedstrijd tegen NEC (1-1) met 2x geel van het veld moest waarvan één gele kaart was na het uitrekken van zijn shirt na een doelpunt vanaf 11 meter.




Tags

danko lazovic petersburg zenit reker beraad kampioenswedstrijd opgebloeid rkc stevens uitrekken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte