Transparent
Inloggen
Sluiten

VI:"Kolkka definitief naar Panathinaikos"

19 juli 2001 22:07 - Voetbal International

Verslaggever: JW

Volgens VIPlanet, de website van Voetbal International is de transfer van Kolkka van PSV naar het Griekse Panathinaikos definitief rond. Al eerder vandaag hadden wij gemeld dat beide clubs dicht bij een overeenkomst waren. Nu lijkt Kolkka dus definitief Eindhoven de rug toe te keren, aldus het meestal betrouwbare VIPlanet. Kolkka leek aanvankelijk komend seizoen de clubkleuren van Celtic te gaan verdedigen, maar na een korte proefperiode bij de groen-witten kreeg hij te horen dat hij geen contract aangeboden zou krijgen. Volgens Celtic-manager O'Neill oefende PSV echter t? veel druk uit op de Schotse kampioen om de transfer snel af te ronden.

Kolkka mocht van PSV vertrekken als hij v??r de start van het seizoen een geschikte club had gevonden, volgens Erik Gerets zou hij te weinig aan spelen toe komen in Eindhoven als hij nog een seizoen zou blijven.

Meer op Voetbal International




Tags

kolkka panathinaikos celtic viplanet clubkleuren gerets groen neill proefperiode witten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage