Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV ervan overtuigd dat probleem met grasmat goedkomt

15 augustus 2001 17:19 - WWW.PSV.NL

Verslaggever: RvN

PSV heeft via een melding op haar offici?le website (www.psv.nl) laten weten dat het ervan overtuigd is dat er komende woensdag een perfecte grasmat ligt voor de wedstrijd tegen Den Bosch. De huidige bouwactiviteiten en weersomstandigheden van de afgelopen tijd (regenval afgewisseld met extreem warme dagen) zouden ervoor hebben gezorgd dat de grasmat nog niet voldoende heeft kunnen groeien. Om risico?s te voorkomen heeft PSV besloten de groei niet meer af te wachten en deze dagen een volledig nieuwe grasmat neer te leggen die direct klaar zou zijn voor gebruik. Deze had PSV al klaarliggen als noodscenario. Volgens PSV zouden complicaties, zoals die in de Arena voorkomen met compleet neergelegde grasmatten, zich niet voordoen.

Meer op WWW.PSV.NL




Tags

goedkomt arena bouwactiviteiten complicaties neergelegde noodscenario regenval voordoen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.838 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kroes madueke malaise manolev nederland oogt overmars praag psvrijnwoude rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage