Transparent
Inloggen
Sluiten

Gerets ziet Lazio gelijkspelen; Winst Galatasaray, verlies Nantes

26 augustus 2001 18:01

Verslaggever: JW

Lazio Roma, een van de 3 tegenstanders van PSV in de eerste ronde van de Champions League, heeft vandaag op de eerste speeldag van de Italiaanse Serie A meteen al zijn eerste punten verloren. Tegen promovendus Piacenza kwam de ploeg van trainer Dino Zoff niet verder dan 1-1. Gerets was in Italie aanwezig om de CL-tegenstander te bekijken. Lazio kwam aanvankelijk nog wel op voorsprong dankzij een doelpunt van Claudio Lopez na 48 minuten. Maar Piacenza wist toch nog langszij te komen dankzij een doelpunt van de Braziliaanse aankoop Matuzalem.

FC Nantes, de Franse tegenstander van PSV in de eerste wedstrijd van de Champions League op 11 September, wist vandaag opnieuw niet tot winst te komen in de eigen competitie. Het speelde de afgelopen 4 wedstrijden maar 1 schamel puntje bij elkaar en vandaag kwam daar nog eens het 1-0 verlies uit bij Guingamp, de nummer 10 van de ranglijst, bij. Het was St?phane Carnot die voor de enige treffer in het duel tekende.

Galatasaray, de andere tegenstander van PSV, speelde vandaag tegen Caykur Rizespor. De ploeg won na een spectaculaire wedstrijd met 3-6. Drie doelpunten waren er van Arif, twee van Umit en 1 van Serkan.

Galatasaray speelde met de volgende 11:
Mondragon, B.Korkmaz, Emre, Capone, Victoria, Sergen, Erg?n, ?.Davala, Hasan, Serkan en Arif.

Meer op




Tags

galatasaray lazio gerets nantes arif gelijkspelen piacenza serkan capone carnot caykur davala dino emre guingamp hasan korkmaz langszij lopez matuzalem mondragon phane promovendus puntje rizespor roma schamel sergen spectaculaire speeldag umit victoria zoff

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte