Transparent
Inloggen
Sluiten

Blessure-overzicht in aanloop naar AZ-PSV

7 oktober 2001 12:54

Verslaggever: RvW

Eric Gerets zal vandaag moeten afwachten hoe zijn internationals terugkeren in Eindhoven van de interlands van zaterdag. Om ons onbekende redenen kwamen Kralj en Nikiforov niet in actie. Gakhokidze had in de aanloop naar het duel tegen Roemenie een blessure opgelopen, waarvan de ernst nog onduidelijk is. Johann Vogel ontbrak in Moskou bij Zwitserland aangezien zijn vrouw op het punt stond om te bevallen.

Daarnaast zijn natuurlijk Ronald Waterreus en Mark van Bommel voor langere tijd uitgeschakeld met een blessure. Voor Andre Ooijer, die zaterdag in het tweede zijn rentree maakte, komt de wedstrijd tegen AZ normaal gesproken nog veel te vroeg.

Meer op




Tags

bommel gakhokidze gerets johann kralj nikiforov onbekende ooijer roemenie vogel waterreus zwitserland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage