Transparent
Inloggen
Sluiten

Nantes zoekt versterking

8 oktober 2001 17:53

Verslaggever: JW

E?n van de tegenstanders van PSV in de Champions League FC Nantes is naarstig opzoek naar versterkingen voor zijn selectie. Viorel Moldovan, spits van Nantes, is namelijk langdurig geblesseerd geraakt en de kampioen van Frankrijk raakte eerder dit seizoen zijn sterspeler Eric Carri?re ookal kwijt. De door de technische-staf van Nantes beoogde opvolger van Carri?re zou volgens geruchten Johan Micoud de ex-Bordeaux-speler van Parma zijn. Micoud komt daar weinig aan spelen toe en wil graag terugkeren naar Frankrijk om zich zo in de kijker te spelen voor zijn bondscoach Roger Lemmere.

Ook voor de spitspositie bij Nantes gaan allerlei geruchten rond. Nantes zou naar verluidt de Turk Hakan Sukur over willen nemen van Internazionale maar dat werd gister door het bestuur van de Franse kampioen naar het rijk der fabelen verwezen omdat er aan Hakan volgens de Fransen een extreem hoog prijskaartje hangt. Wel gaf het bestuur toe opzoek te zijn naar een vervangde spits, een naam gaven ze echter niet prijs.

Meer op




Tags

nantes bestuur carri frankrijk hakan micoud opzoek bordeaux fabelen internazionale lemmere moldovan ookal parma prijskaartje roger sukur turk vervangde viorel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage