Transparent
Inloggen
Sluiten

Cocu tevreden over duo Strootman/Labyad

15 maart 2012 22:30

Phillip Cocu had vooraf een wijziging in zijn basiself in petto. Hij posteerde Labyad naast Strootman op het middenveld en Wijnaldum op de flank. Voor de camera van Eredivisie Live liet de nieuwe hoofdcoach van PSV weten tevreden te zijn over zijn nieuwe duo op het middenveld.

"De wisselwerking tussen Labyad en Strootman liep erg goed. We hadden daardoor een goede balans en de agressiviteit van de twee hebben we op een goede manier benut. Gini moest de eerste helft wennen aan de buitenkant. Hij kreeg nu de vrijheid. Naarmate de wedstrijd vorderde kwam hij beter in de wedstrijd en zorgde hij ook voor gevaar."




Tags

labyad strootman cocu agressiviteit basiself eredivisie flank gini naarmate posteerde vorderde wijnaldum wisselwerking

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage