Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV blijft op 10 verliespunten na gelijkspel in De Kuip

16 december 2001 14:59

Verslaggever: RvN

PSV kwam in de Kuip zondagmiddag niet verder dan een 0-0 gelijkspel. Traditioneel gezien mag dat als een goede uitslag gezien worden voor PSV. Gezien de 10 verliespunten achterstand, had PSV dit seizoen echter helemaal niets aan het gelijke spel. De 10 verliespunten blijven nu gehandhaafd en zullen nauwelijks meer in te halen zijn. Aangezien Ajax zaterdagavond met 1-1 gelijkspeelde tegen Roda JC, blijft de achterstand op Ajax van 8 verliespunten ook gehandhaafd.

Het was vanmiddag een matige wedstrijd in De Kuip. In de kou was een 0-0 gelijkspel de eerlijkste uitslag. PSV was een groot deel van de tweede helft wel de gevaarlijkste ploeg, maar kon uiteindelijk niet doordrukken tot de zo noodzakelijke overwinning. De beste kans was wellicht voor Ramzi die bij zijn eerste balcontact een mogelijkheid kreeg. Ramzi viel na een half uur spelen in voor Bruggink, die nog niet geheel wedstrijdfit bleek.

Meer op




Tags

verliespunten kuip ramzi balcontact bruggink doordrukken eerlijkste gelijkspeelde kou roda

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte