Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV kijkt naar financieringsmodel Bayern voor vergroting budget

14 januari 2015 08:09

PSV heeft onder andere bij Bayern Munchen in de keuken gekeken voor nieuwe financieringsmodellen van de club, zo laat Toon Gerbrands weten in De Telegraaf. Bayern Munchen is een van de Duitse clubs bij wie partijen als Allianz, T-Mobile en Adidas een lange termijn financiële constructie met de club zijn aangegaan in ruil voor een (minderheids)percentage van de aandelen. Hiermee zou het budget vergroot kunnen worden om structurele verbeteringen in de club door te voeren.

Tegenover Voetbal International noemt hij ook de optie om in de begroting iets te doen met het feit dat de club in staat is om op structurele wijze goede spelers af te leveren aan het buitenland. Gerbrands wil o.a. vrijheid creëren binnen de club om niet jaarlijks verplicht te zijn de beste spelers te moeten verkopen of in de problemen te komen indien een jaar Europees voetbal gemist wordt.
Tags

bayern financieringsmodel gerbrands vergroting adidas allianz constructie financieringsmodellen minderheids mobile ruil telegraaf verbeteringen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.
PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.843 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

alchemist antonh arensman arrogant babadi bakayoko bayern bella bergwijn boscagli brobbey connor dest eredivisie feyenoord jong kern lozano martinez mauro oost pepi poster rivaal ruilen sangare schouten shevchenko teze tillman