Transparent
Inloggen
Sluiten

Hiddink: 'talentvolle Koreanen wellicht ervaring op laten doen bij PSV'

8 juli 2002 11:33

Verslaggever: RvN

Guus Hiddink wilde vandaag nog niet al teveel in gaan op de huidige selectie van PSV. Hij liet weten daar zich nog in te moeten verdiepen met de technische staf. Op vragen over Van Bommel liet hij weten vanmorgen gesproken te hebben met de aanvoerder en er vanuit te gaan dat hij bij PSV blijft. Van Bommel had hem laten weten bijzonder graag een bijdrage te willen leveren aan het nieuwe PSV.

Spelers uit de Koreaanse WK selectie zullen niet naar Eindhoven komen, gezien de al grote selectie van PSV. Wel denkt Hiddink aan de mogelijkheid om jeugdige talenten uit Korea wellicht een kans te geven bij PSV ervaring op te laten doen door ze wellicht enige tijd mee te laten trainen in Eindhoven. Daarover is echter nog niet gesproken met PSV.

Meer op




Tags

hiddink bommel koreanen jeugdige korea

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte