[CL-tegenstanders] Winst Arsenal; Verlies Dortmund

9 november 2002 18:04

Arsenal wist zich weer te herpakken in de Britse Premier League. Thuis won het met 1-0 van de in de winning mood verkerende Newcastle United. Wiltord scoorde na 25 minuten het enige doelpunt van de wedstrijd. Arsenal begon met Seaman, Luzhny, Cygan, Campbell, Cole, Ljungberg, Vieira, Silva, Wiltord, Bergkamp en Henry in de basis.

Borussia Dortmund, dat aanstaande dinsdag PSV een dienst moet bewijzen door niet te verliezen in Frankrijk, verloor de topper in de Duitse Bundesliga uit bij Bayern Munchen. Na een 0-1 voorsprong via Koller in de 7e minuut, verloor Borussia Dortmund alsnog door doelpunten van Santa Cruz en Pizarro in de tweede helft.

Auxerre verloor donderdag haar generale repetitie al , uit bij het nietige Ajaccio met 1-0.