Transparent
Inloggen
Sluiten

Fans geven PSV een voldoende voor eerste helft

27 december 2002 18:19

Verslaggever: BvT

In de PSV Poll vroegen we de afgelopen week een beoordeling van de supporters voor de eerste seizoenshelft van PSV. Ondanks de grote deceptie van de uitschakeling in de Champions League, kwam er toch nog een 6,1 uit de bus rollen voor de winterkampioen. Een zes was ook het meest gegeven cijfer met 41,2%. Slechts 6,3% vond de prestaties van PSV goed voor een acht of hoger en lager dan een 5 werd ook nauwelijks geoordeeld (10,1%).

De nieuwe PSV Poll pakt de tweede helft van het vorige seizoen erbij en vraagt naar de mooiste wedstrijd van heel 2002. Wedstrijden tegen Leeds, Feyenoord, NEC, Auxerre, FC Utrecht en Ajax zijn genomineerd, maar je kunt ook kiezen voor een andere wedstrijd.

Meer op




Tags

poll auxerre deceptie feyenoord geoordeeld leeds utrecht vroegen winterkampioen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje