Transparent
Inloggen
Sluiten

Mark van Bommel: 'Het is voor Maximiliano Romero niet makkelijk geweest'

20 oktober 2018 07:14 - De Telegraaf

In gesprek met De Telegraaf bespreekt Mark van Bommel de situatie rondom Maximiliano Romero. De Argentijnse spits sukkelt al sinds zijn komst met blessures en nadat hij eind augustus opnieuw een terugslag kreeg, wilde de club het anders aanpakken. "We hebben er toen bewust voor gekozen om hem uit de wedstrijden te halen", zo geeft Van Bommel aan. "Hij moet superfit worden. We hebben hem laten werken aan specifieke dingen. Snelheid, uithoudingsvermogen, kracht, noem maar op. Hij zit nu in de fase dat hij weer trainings- en wedstrijdfit moet worden. Het is niet zo dat hij, nu hij weer met de groep traint, opeens honderd procent is."

De trainer van PSV begrijpt dat het vooral voor Romero zelf een zware tijd is geweest. "We hebben nu dus een plan met hem gemaakt. Ga dat dan maar eens uitleggen aan een speler die al zo lang geblesseerd is", zo geeft hij aan. "Maxi gaat er goed mee om. Hij begrijpt het. We moeten het niet overhaasten en gaan er geen datum op plakken. Dat geduld moeten we als club opbrengen. En dus ook als speler. Hij is er lang uit geweest, kreeg tegenslagen of kleine blessures, ook nog een trainerswissel en zo ging hij op en neer. Het is voor hem niet makkelijk geweest."


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Heel goed! Dat hij ze binnenkort er maar lekker inpeert. Heeft ons RVC - lid Robert van der Wallen trouwens Marcel Boekhoorn al gebeld? Die heeft net de HEMA overgenomen. Mooi shirtsponsor voor PSV. Miljoen of 10 per jaar :-)
 
7 maanden geleden
Die Hema-man is NEC-fan. Ik verwacht dat hij daar iets gaat doen. In de rust rookworsten ipv frikandellen bijvoorbeeld.
7 maanden geleden
Ik hoop dat hij het snel kan laten zien in PSV 1. Hij kan er zelf misschien ook niks aan doen, maar het duurt nou wel heel lang.
7 maanden geleden
Laten we hopen dat hij zijn belofte alsnog kan inlossen. heeft toch aardig wat geld gekost.
7 maanden geleden
Veel psv fans oordelen te snel over Maxi. Als je bij de trainingen bent heweest op het moment dat hij fit was zie je de enorme potentie. Scoort heel makkelijk en is fysiek enorm sterk. Vind het jammer dat mensen met weinif berstand zo negatief doen.
7 maanden geleden
Hoop dat hij gauw wat kan laten zien .Wel vertrouwen in Mark is wel eens anders geweest bij ons psv te snel toen....
Kan nog heel mooi worden als hij er bij komt !!
7 maanden geleden
Mensen die hem nu al gaan afschrijven snappen er sowieso geen hol van. Hoe kun je nou iemand beoordelen die je nog nooit 3 wedstrijden op rij hebt zien spelen. Afwachten dus, en laten we hopen op een nieuwe parel. Stevie en Lozano zijn onhoudbaar denk ik aan het eind van dit seizoen dus de nieuwe moeten opstaan. Malen klopt gelukkig al nadrukkelijk op de deur.
7 maanden geleden
@rikelfrink gaf aan dat zelfs Max Caldas (bondscoach NL heren hockey) met Romero gesproken heeft.
Ben wel benieuwd of dat dan over zijn fysiek of zijn psyche ging?
7 maanden geleden
Hij moet gewoon zijn tijd nemen om na deze zware blessure weer topfit te worden en in ons rood-witte shirt te gaan schitteren.

Laatste nieuws