Transparent
Inloggen
Sluiten

Valentijn Driessen: 'Het zijn iedere keer de PSV'ers die afhaken'

21 november 2018 08:39 - Fox Sports

Dinsdagavond haalde Valentijn Driessen in Natafelen op Fox Sports uit naar de spelers van PSV. De chef voetbal van De Telegraaf ziet een patroon ontstaan tijdens de interlandperiodes. "Het is opvallend dat het iedere keer de PSV'ers zijn die afhaken. Dumfries en Bergwijn, vorige keer ook Bergwijn. En die Ajacieden lopen door. Zij moeten er wel negentig minuten staan", aldus Driessen.

De journalist van De Telegraaf ging verder: "Ik zie daar de hand van Van Bommel. Hij heeft ongetwijfeld gezegd dat ze binnenkort een zware reeks aan wedstrijden hebben. Je hoeft maar te zeggen 'ik heb wat' en je speelt niet."

De opmerkingen van Driessen zorgen bij de overige tafelgasten vooral tot gelach. "Jij bent iets meer een complotdenker", aldus Willem Vissers van de Volkskrant.




Tags

driessen bergwijn telegraaf bommel chef complotdenker dumfries fox gelach natafelen patroon tafelgasten vissers volkskrant

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Wat een voorbarige reactie, ze willen zelf alleen maar al te graag spelen, en zullen echt niks faken.
+3/-0

5 jaar geleden
Wat een totale onzin zeg. Voor Bergwijn zou het nog kunnen gelden, maar Dumfries werd gewoon niet opgesteld door Koeman omdat hij 'een ander koppeltje' wilde zien.
+5/-0

 
5 jaar geleden
Dat andere koppeltje was n groot succes ook! Whahaha wat n frotter die Tete ????
+2/-0

5 jaar geleden
Jazeker: Calimero gedrag vanuit Amsterdam. Het moet niet gekker worden......
Als journalist dien je te luisteren naar wat de geïnterviewde je meldt en dat was een hele heldere en simpele verklaring: 'ik wil graag een ander koppeltje op rechts zien'.
Ironisch wel hoor: een krant die zelf bol staat van roddels en bedrog, twijfelt aan de lezing van de bondscoach. Sneu, kleinzerig en meteen hét bewijs dat Valentijn Driessen alles behalve onpartijdig is. Sneu, heel sneu dit.
+9/-0

5 jaar geleden
Hahahaha, wat een lachertje die Valentijn. Als hij bij Voetbal Inside aan tafel zit, haak ik ook altijd af. Die vent heeft nog nooit iets nuttigs of zinnigs over voetbal gezegd. Waar was hij toen Klaassen iedere keer met een geveinsde blessure afhaakte bij oranje???
+8/-0

5 jaar geleden
Vreselijke man die Driessen, bij Voetbal Inside zit hij Gijp en Derksen maar na te papegaaien heeft totaal geen eigen mening(te weinig voetbalverstand) en altijd maar bezig om PSV slecht weg te zetten, zeker vorig jaar onder Cocu was verschrikkelijk helaas voor hem levert het nooit iets op en zet hij zich elke keer weer voor schut!
+4/-0

5 jaar geleden
Ze miste Dumfries anders wel er kwam niet veel van uit, van die rechter kant.
+2/-0

5 jaar geleden
Dacht dat Koeman het anders wilde ,,triest mannetje alweer een huiler uit kamp 020 zijn ze zo bang voor ons PSV ??Valentijn ga met je krant aan de gang al gaat het daar ook slecht mee...
+1/-0

5 jaar geleden
Mijnheer Driessen kan zich beter richten tot zijn eigen club Ajax en ze vertellen dat ze niet zo goed moeten presteren in de CL want de echte vermoeidheid komt pas in de tweede helft van de competitie en als je dan ook nog CL moet spelen....
+4/-0

5 jaar geleden
dit is een van die meelopers van die SNOR , daar zit maar een eerlijke bij en dat is Jan
+2/-0

5 jaar geleden
De mening van Valentijn heeft toch geen gehoor, hij leid aan het 020syndroom vreemd he. Oranje miste tegen #Duitsland in ieder geval wel zeker Dumfries
+2/-0

5 jaar geleden (gewijzigd)
kan je zien dat die gast gewoon een mislukte klote ajacied is!! als ik die vent al zie krijg ik al kotsneigingen!! je kan doen en zeggen wat je wilt valentijntje neuzen worden toch geen kampioen!! zaterdag tegen nac al punt verlies!!
+2/-1

5 jaar geleden
Wat een huilie-huilie zeg. Driessen is alvast een handje aan het helpen met het verzinnen van smoesjes waarom 020 ook dit seizoen geen kampioen wordt en wij wel...
+1/-0

5 jaar geleden
Van een redacteur van de “Ajaxkrant” met hoogmoedswaan kun je al niet veel anders verwachten!
+1/-0

5 jaar geleden
Ach joh laat lopen. Is toch ieder jaar hetzelfde. De oorlog wordt door de Amsterdammers op het veld verloren dus dan proberen ze het met een media oorlog. Ook die doorstaan we uiteraard glansrijk, net als 3 x de afgelopen 4 jaar!
+1/-0

5 jaar geleden
De Feyenoorders haken al bij de voorselectie af.....(te kort als reactie, vandaar dat ik er nu wat bij moet typen en hopelijk is dat nu wel voldoende)
+7/-0

5 jaar geleden
Het is altijd al een baggervodje geweest de teleriool: ajax voor, ajax na. Kortom: gewoon keihard uitlachen die stumper valentijn en al z'n teleriool-maatjes.
+1/-0

5 jaar geleden
Meneer Driessen heeft gelijk. Hij heeft altijd gelijk.
De medische staf van het Nederlands Elftal heeft totaal geen verstand en stuurt Bergwijn zomaar naar de tribune. De wedstrijd ging toch nergens meer om en was eigenlijk een veredelde oefenwedstrijd dus Bergwijn was ook absoluut niet nodig. Dr. Driessen kon al gelijk zien dat er niks met Bergwijn aan de hand was. Deze man kan eigenlijk alles: Journalist, Dokter, Chirurg, Politicus, Voetbalkenner vraag het Dries en hij weet alles maar dan ook echt ALLES.
+2/-1

5 jaar geleden
Eerst dat gezeur over Lozano, nu weer dit calimero-gedrag. Ze zijn wel erg bang dat hun geliefde Ajax niet kampioen wordt.
+2/-0

5 jaar geleden
WIllem Vissers heeft wel een beetje gelijk. Valentijn had zijn dag niet en zat er even naast. Het wordt hem vergeven. Volgende keer beter bij de les blijven Valentijn!
+1/-0

5 jaar geleden
Mijnheer Driessen vergeet, dat PSV hun werkgever is. Het belangrijkste is om voor PSV fit te zijn. Is er dan sprake van een lichte blessure, moet je gewoon afzeggen voor oranje om eerder fit te zijn voor Psv, wat betreft Bergwijn; lijkt me logisch. Dumfries is een ander verhaal, was fit maar Koeman de coach meent de voorkeur te moeten geven aan Tete. Ik heb het wel gezien; Tete mag de schoenen nog niet eens poetsen van Dumfries, laat staan aanspraak te maken op een basisplaats in het team van Oranje.
+1/-0

5 jaar geleden
De reden dat ik dus nooit naar Natafelen kijk.bleh...niets voor mij.
+1/-0

5 jaar geleden
Er zal wel een kern van waarheid in zitten. Als PSV dit jaar kampioen wil worden moet het fitter zijn dan Ajax en het als team doen. Daar hamert v Bommel ook op.

Ik vind die Driessen tegenwoordig best te pruimen. Zeker sinds hij niet meer F De Boer in zijn bipsje hoeft te strelen en ook kritische noten plaats naar Ajax. Ik vind overigens ook dat hij best vaak zinnige wel doordachte dingen zegt maar dat is hier misschien vloeken in de spreekwoordelijke kerk.
+1/-0

5 jaar geleden
Hiermee bevestigt hij wat bij vele van ons supporters al leefde,hij roept keihard:neem mij nimmer serieus,ik ben slechts een emotioneel betrokken supporter met een bepaalde clubvoorkeur.
Ik denk dat hijzelf hier nog het meest van baalt,dat hij zich zo ontzettend laat kennen.
+1/-0

5 jaar geleden
Het Nederlands elftal mocht verliezen tegen de Duitsers... dus is het niet erg als de PSV-ers niet meedoen.
+1/-0

reactie verwijderd



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje