Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Bergwijn: 'Ik begrijp sommige uitspraken niet van bepaalde mensen'

25 november 2018 00:16 - Fox Sports

In gesprek met Fox Sports haalde Steven Bergwijn uit naar de reacties die volgden na zijn blessure tegen Duitsland. Hij zou dat gesimuleerd hebben, omdat hij met PSV weer een zware reeks wedstrijden voor de boeg had. "Ik wil iedere wedstrijd spelen. Daarom begrijp ik sommige uitspraken ook niet van bepaalde mensen. Ze weten zelf wel wie", aldus Bergwijn. "Ik wil gewoon altijd spelen, zeker tegen Duitsland. Maar het ging gewoon niet."

Bergwijn ging verder: "Als je zelf voetballer bent geweest begrijp je dat wel. Journalisten moeten gewoon lekker gaan schrijven."

De aanvaller heeft nu geen last meer van zijn enkel. "Het voelt nu goed", zo gaf hij aan. "Het was zo goed als over, maar in de wedstrijd tegen Frankrijk kreeg ik weer een tik. Die volgende ochtend was het een beetje uitlopen en op die training in Duitsland ging het gewoon niet lekker. Dus toen hebben we in goed overleg besproken wat we zouden doen."

Meer op Fox Sports




Tags

bergwijn duitsland boeg fox frankrijk gesimuleerd uitlopen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Tav de blessure bij jong Orange een maand of twee geleden had ik mijn twijfels, maar tegen Duitsland wil elke speler echt wel spelen. Wedstrijd van Jong Orange was tegen Schotland en die hadden hem de keer daarvoor fors geraakt, dus ik denk dat Bergwijn daar ook wat bang voor was net voor Barcelona uit. Wat me vooral bevalt is dat de spelers meteen wijzen naar degene die de voorzet heeft gegeven, en dat ze net voor het doel nog de bal afgeven aan een speler die er net iets beter voor staat. Geeft aan dat er mentaal iets zeer goed zit in dit team. Bij Ajax slaan de blessures nu toe, en hopelijk gaan ze binnenkort punten verspelen. Moet PSV wel in de kuip winnen, maar dat kunnen ze wel.
+2/-0

5 jaar geleden
Niets van aantrekken Steven. Jij weet wat je wel of niet voelt.
+1/-0

5 jaar geleden
Plottwist: Koeman wil laten zien wie de baas is en rekent met Bergwijn af om hem met een enkelblessure op de tribune te zetten in een wedstrijd die hij erg graag wil spelen. Diezelfde enkelblessure die waar hij een paar weken eerder "last van had".
+1/-0

5 jaar geleden
Iemand haar scc verloren op Oost beneden? Ik heb hem. Initialen MVB, hetzelfde als de coach.
+2/-0

 
5 jaar geleden
Lever de SSC in bij de receptie van het Philips Stadion tav de afdeling Kaartverkoop en zij zullen de eigenaar benaderen (telefonisch/email/post).
+1/-0

5 jaar geleden
Laat lekkerrrrrrrr gaan , bepaalde media aapjes moeten altijd wat te zeuren hebben anders hebben ze weer heel veel oud papier eind van de week!!
+1/-0

5 jaar geleden (gewijzigd)
Geweldige speler , vriendelijk en weet waar hij het over heeft tegen de media . Ga zo door vriend. Overigens hebben we wel gezien hoe het spel is bij Oranje als Steven en Denzel er niet bij zijn tegen Duitsland.
+2/-1



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje