Transparent
Inloggen
Sluiten

Daniel Schwaab: 'Standaardsituaties zijn een wapen van ons'

17 december 2018 09:51

In gesprek met het Eindhovens Dagblad gaf Daniel Schwaab aan dat het geen toeval was dat hij vanuit een corner scoorde. De variant waaruit hij scoorde was op het trainingsveld nog ingestudeerd. "Het was de bedoeling dat Luuk vrij kwam om te koppen en dat ik en Denzel op de tweede bal moesten loeren. Nee, voor mij was het niet zo moeilijk meer", aldus Schwaab.

PSV heeft in de competitie inmiddels al 15 doelpunten gemaakt uit standaardsituaties, ruim een kwart van alle doelpunten. "We trainen een dag voor de wedstrijd altijd op standaardsituaties, dat is belangrijk. Het is een wapen van ons", zei hij daarover. "Mooie cijfers. Ook als je ziet hoeveel we tegen krijgen uit standaardsituaties. Dat is ook niet slecht."

PSV kreeg tot dusverre één doelpunt tegen uit een standaardsituatie, een benutte strafschop tegen FC Groningen.




Discussieer mee op de forums


Tags

schwaab wapen dusverre groningen ingestudeerd loeren standaardsituatie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.841 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage