Transparent
Inloggen
Sluiten

'Willem II geïnteresseerd in Armando Obispo'

27 december 2018 12:13 - Tilbo.com

Volgens de fansite Tilbo.com heeft Willem II interesse in Armando Obispo. De Tilburgers zijn centraal achterin op zoek naar meer snelheid en zouden nu zijn uitgekomen bij de verdediger van PSV.

Obispo kwam dit seizoen in het eerste elftal alleen in het bekerduel tegen RKC binnen de lijnen. Als invaller mocht hij 20 minuten spelen. In de Eredivisie zat hij dit seizoen vijf keer op de bank, maar mocht hij niet invallen.

Het contract van de verdediger loopt nog tot 2021, maar PSV heeft een optie om deze met nog een jaar te verlengen. Of Willem II hem wil huren of wil kopen is onbekend.

Meer op Tilbo.com




Discussieer mee op de forums


Tags

obispo armando bekerduel eredivisie fansite rkc tilbo tilburgers uitgekomen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


reactie verwijderd

5 jaar geleden
Niet doen gewoon wat meer kans geven bij ons PSV..Komen nog schorsingen aan enz..
+2/-2

 
Met optie tot meteen terug oproep mogelijkheid?
+1/-0

 
5 jaar geleden
Je mag iemand toch niet buiten de transferperiodes terugroepen...
+1/-0

 
reactie verwijderd

5 jaar geleden
We hebben helaas de afgelopen weken kunnen zien dat de spoeling achterin erg dun is. Zou voor hem wel goed zijn om minuten te maken op niveau, voor Willem II zou het geweldig zijn, maar voor PSV?
+3/-1

5 jaar geleden
Als hij echt zo goed was had hij wel meer minuten gemaakt lijkt me, maar hij heeft helaas onder Cocu nog meer minuten gemaakt als nu onder Van Bommel. Terwijl de spoeling achterin toch niet heel dik is.
+2/-1

 
Bommel heeft ook zo zijn nukken(liefjes)
+1/-0

5 jaar geleden
De grote belofte volgens Aad de Mos, of hij een serieus te nemen autoriteit is weet ik niet. Hij is wel erg in de vergetelheid geraakt. Dus is hij minder goed dan gedacht? Of heeft van Bommel een andere kijk....
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje