Transparent
Inloggen
Sluiten

'Willem II geïnteresseerd in Armando Obispo'

27 december 2018 12:13 - Tilbo.com

Volgens de fansite Tilbo.com heeft Willem II interesse in Armando Obispo. De Tilburgers zijn centraal achterin op zoek naar meer snelheid en zouden nu zijn uitgekomen bij de verdediger van PSV.

Obispo kwam dit seizoen in het eerste elftal alleen in het bekerduel tegen RKC binnen de lijnen. Als invaller mocht hij 20 minuten spelen. In de Eredivisie zat hij dit seizoen vijf keer op de bank, maar mocht hij niet invallen.

Het contract van de verdediger loopt nog tot 2021, maar PSV heeft een optie om deze met nog een jaar te verlengen. Of Willem II hem wil huren of wil kopen is onbekend.

Meer op Tilbo.com


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Verhuren is goed voor hem. Verkopen lijkt mij niet de bedoeling nu.

Maar ik zou wel eerst afwachten wat er met schwaab gaat gebeuren.
7 maanden geleden
Niet doen gewoon wat meer kans geven bij ons PSV..Komen nog schorsingen aan enz..
 
7 maanden geleden
Met optie tot meteen terug oproep mogelijkheid?
 
7 maanden geleden
Je mag iemand toch niet buiten de transferperiodes terugroepen...
 
7 maanden geleden
Nee dat mag idd niet. Por schrijft nieuwe regels hier. Hopelijk leest de fifa niet mee, want dan is de nieuwe opvolger van Marco van Basten bekend.
7 maanden geleden
We hebben helaas de afgelopen weken kunnen zien dat de spoeling achterin erg dun is. Zou voor hem wel goed zijn om minuten te maken op niveau, voor Willem II zou het geweldig zijn, maar voor PSV?
7 maanden geleden
Als hij echt zo goed was had hij wel meer minuten gemaakt lijkt me, maar hij heeft helaas onder Cocu nog meer minuten gemaakt als nu onder Van Bommel. Terwijl de spoeling achterin toch niet heel dik is.
 
7 maanden geleden
Bommel heeft ook zo zijn nukken(liefjes)
7 maanden geleden
De grote belofte volgens Aad de Mos, of hij een serieus te nemen autoriteit is weet ik niet. Hij is wel erg in de vergetelheid geraakt. Dus is hij minder goed dan gedacht? Of heeft van Bommel een andere kijk....

Laatste nieuws