Transparent
Inloggen
Sluiten

'Napoli biedt 30 miljoen en Amin Younes voor Hirving Lozano'

12 januari 2019 12:26 - La Gazzetta dello Sport
Afb.: La Gazzetta dello Sport

"Napoli biedt 30 miljoen en Amin Younes voor Hirving Lozano"; image source: La Gazzetta dello Sport

Napoli zou een bod van 30 miljoen euro hebben uitgebracht op Hirving Lozano. Dat meldt onder meer La Gazzetta dello Sport. Daarnaast zouden de Italianen Amin Younes naar Eindhoven willen sturen als ruil. Het gaat hierbij wel pas over een transfer voor komende zomer.

Trainer Carlo Ancelotti is op het WK van afgelopen jaar onder de indruk geraakt van Lozano en ziet de Mexicaan daarom graag toegevoegd worden aan de selectie. Voorzitter Aurelio De Laurentiis van Napoli zou bovendien al gesproken hebben met zaakwaarnemer Mino Raiola.

Meer op La Gazzetta dello Sport


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 weken geleden
Tuurlijk. Nog een speler erbij die nooit scoort. NEXT
 
2 weken geleden
Hoezo nog één speler erbij die niet scoort? Niet dat hij van mij hoeft te komen maar eerder wie jij bedoelt die nooit scoort!
 
2 weken geleden
Als je een middenveld hebt met 2 niet scorende spelers en een nummer 10 die zijn plek kwijt is geraakt dan moeten er een aantal anderen opstaan die de kastanjes voor je uit het vuur halen. Als je dan vervolgens je meest dreigende speler dreigt te verliezen wil je daar iemand met veel rendement voor terug en niet mevrouw Youness. Die had het rendement van een aandeel DAF
 
2 weken geleden
1 van de toppers op de Amsterdamse beurs in 2018 en ik ken iemand die aandeelhouders was :-)
 
2 weken geleden
Ik heb lekker gezopen van het aandeel ajax op de jaarlijkse psv bbq in Amsterdam!! Dat was goed toeven bro!!
2 weken geleden
Nou vooruit, maak van die Younes Koulibaly en we hebben een deal..
2 weken geleden
Dat is dus totaal 30 miljoen, want die Younes is geen pepernoot waard en die willen we ook niet....Lozano moet gewoon 55 miljoen opbrengen en geen cent minder.
 
2 weken geleden
Omdat PSV slechts een deel van het bedrag krijgt, moet PSV hem pas bij een echt goed bod laten gaan. Alleen dan blijft er een goed bedrag voor PSV over waar wij ook mee verder kunnen. Lozano nog een jaar houden en hem bij PSV meer geld waard laten worden is volgens mij ook nog een optie. Ik heb steeds het gevoel dat hij nog wat aan de gehaaste kant speelt, en hij een stuk meer op zou kunnen brengen als hij een paar CL-wedstrijden echt zou schitteren, of bij zijn nationale ploeg. Voor mijn gevoel zit hij, tav van wat hij laat zien, nog net onder het punt dat hij echt goed geld waard wordt.
 
2 weken geleden (gewijzigd)
Een kenner ziet hoe goed Lozano wel niet is. Explosiviteit, (functionele) passeerbeweging, inzicht en scorend vermogen, hij heeft het allemaal.
 
2 weken geleden
Klopt maar wat WouterErik zegt zit ook wel wat in...
 
2 weken geleden
@Phv + @Pershing, een kenner zal zeker zien hoe goed hij is en wat zijn kwaliteiten zijn, maar de prijs wordt ook bepaald hoe 'hot' een speler is. Een paar hele spectaculaire wedstrijden voor zijn nationaal team of voor PSv in CL kunnen zo voor 15 miljoen meer zorgen. Verder zijn clubs nu vaak van een eigenaar, die niet een echte kenner is en meer op spectakel en de waan van de dag een speler opeens wil kopen.
 
2 weken geleden
Je hebt gelijk, de gekte en de waan van de dag regeren in de doorgedraaide voetbalwereld.
 
2 weken geleden
@Phv25. Dank je. In de jaren 80 en 90 klopte de prijzen nog en waren die nog echt gekoppeld aan prestaties. Maar als ik nu weer lees dat Wober van Ajax voor 10,5 miljoen verkocht wordt terwijl ze hem te zwak vonden om tegen PSV te laten spelen dan is het niet meer te volgen. De kunst voor PSV is om de spelers op zo'n raar piek-moment van de prijs dan ook maar meteen te verkopen, als dat enigzins kan.
2 weken geleden
Ja houdoe.

Een opvolger van Lozano hebben we al in huis. Opvolger voor Bergwijn zal lastiger worden. Maar Youness gaat dat niet worden. Dan zijn er wel interessantere opties van aantrekkelijke clubs met 30 miljoen en een leuke speler erbij.
 
2 weken geleden
Wat denk je van Cody Gakpo, heeft mss ietsje minder techniek, maar scoort makkelijker dan Steven. En is minstens zo snel.
2 weken geleden
Kansloos bod. Gewoon vasthouden. Je zult zien dat de prijs tegen de zomer explodeert. Markt is inmiddels knettergek.
2 weken geleden
Ik word al helemaal gek bij de gedachte. Die Younes is een prutser! 30 mio is niet genoeg voor Lozano. Nooit mee akkoord gaan.
2 weken geleden
Lozano moet de komende maanden zijn prijs opvijzelen, 45 milj als opgeilprijs richting zomer.
2 weken geleden
Die is gek,,60 lager kan echt niet moeten ook nog wat % van over maken,,
 
2 weken geleden
PSV gaat sowieso niet akkoord met een bod plus speler. Een deel van de transfersom gaat blijkbaar naar Pachuca. De bijkomende speler moet dan getaxeerd worden en PSV moet vervolgens het deel van die waarde betalen.
 
2 weken geleden
We kunnen toch ook Younes naar Mexico sturen en zeggen dat hij minstens 20 miljoen waard is?
2 weken geleden
Dan nog liever €30M zonder Younes. Waar gaat dit over?
2 weken geleden
Gaat niet gebeuren, PSV heeft geen haast, Napoli wel. In de zomer zal de verkoop plaatsvinden en dan zullen er meer kandidaat kopers zijn. Younes kan beter ergens anders op de bank gaan zitten.
 
2 weken geleden
Younes naar Glasgow Rangers? Wordt ie toegezongen als het Monster van You Nes.

Laatste nieuws