Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ook Bayern München geïnteresseerd in Steven Bergwijn'

25 januari 2019 14:20 - Voetbal International

In navolging van Manchester United en Internazionale is ook Bayern München geïnteresseerd in Steven Bergwijn. Dat weet Voetbal International te melden. Voor de vleugelaanvaller is een vertrek deze transferperiode geen enkele optie. Bovendien zal hij het perspectief op speeltijd ook mee laten wegen bij een toekomstige transfer. Bergwijn heeft nog een contract tot de zomer van 2022.

Meer op Voetbal International


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Als Steven een goede tweede seizoenshelft draait staan de topclubs komende zomer in de rij en krijgt PSV een bedrag dat hoort bij de zieke huidige transfermarkt: 40+ miljoen. Voor dat laatste is wel wat Amsterdamse bluf nodig.
 
7 maanden geleden
Eur 40 miljoen is nog weinig vergeleken met wat die half tamme uit 020 afgelopen week heeft opgebracht. Daarnaast is het voor de ontwikkeling van Bergwijn beter wanneer hij nog een jaartje blijft en dan na een goed EK zijn toptransfer maakt.
7 maanden geleden
Niks Amsterdam, niks Amsterdams en helemaal niks in Amsterdam, Wij moeten alles op eigen kracht doen, Kampioen worden en voor frustratie zorgen in Amsterdam met al die miljoenen.
 
7 maanden geleden
Ik snap daar dus echt niks van, hoe ze daar ALTIJD in slagen, ondanks het feit dat ze 2e staan om zulke belachelijke bedragen binnen te harken voor hun talenten. Zijn die gasten in het buitenland allemaal blind? Ziet niemand hoe PSV jaar in jaar uit die amsterdammers aftroeft. Dat is geen mazzel, en ook niet enkel te crediteren aan goed teamplay. Dat is kwaliteit. En toch komen ze in EHV aanzetten met fooien terwijl Frenkie Druijf meer opbrengt dan de hele voorhoede van PSV bij elkaar wbt huidige prijzen in de media.
 
7 maanden geleden
In mijn ogen heeft dat met meerdere dingen te maken. Enerzijds moet je dat zoeken in de identiteit van de club. Als Ajax supporters over Frenkie praten hebben ze het over de nieuwe Cruijff, gesteund door de media in Hilversum die meegaan in de hype. Als PSV supporters praten over Lozano dan zeggen ze "Dat ie het eerst maar eens 3 wedstrijden achter elkaar moet laten zien" etc. Veel nuchterder en realistischer. Verder heeft Ajax de historie van Cruyff en Van Basten en 3x Europa Cup 1. Daar teren ze zo ontzettend veel op. En als derde heb je de Amsterdamse bluf. Monaco biedt ruim 50 miljoen voor Dolberg en zij wijzen dat bod lachend af. Vervolgens wordt hij 2 jaar later zonder gêne voor 25 miljoen minder verkocht. Wij lachten alles en iedereen uit toen afgelopen zomer gezegd werd dat Frenkie en Mathijs 150 miljoen op moesten brengen. Je geeft met dat soort dingen wel een statement af. Over Lozano en Bergwijn lees ik alleen maar bedragen rond de 30 en 20 miljoen respectievelijk. Allemaal dingen die meespelen.
 
7 maanden geleden (gewijzigd)
Ik vind het zeer moeilijk te vatten dat een professionele topclub als barca verleid zou worden tot 2-3x overbieden vanwege hyping. Je zou toch verwachten dat die een redelijke inschatting kunnen maken van kwaliteit?

ALso: wie is die flapdrol die altijd op elke pagina elke post downvote? 10 min terug had elke post +1 hoger.. Klein kind.
 
7 maanden geleden
@Shevcchenko, @Wageninger en @Tony, dank voor de inhoudelijke stukken. Ik denk dat het komt omdat Ajax toch iets meer de naduk op combinatie-voetbal en technische begaafdheid legt, terwijl PSV iets defensiever en meer gericht op het winnen van wedstrijden is. Bij Ajax zie je dus mooi voetbal, maar de dames kunnen ook worden afgetroeft als ploegen met kracht (FC Utrecht) hun opjagen. De buitenlandse ploegen zijn toch bereid om meer geld voor technische spelers neer te leggen, omdat die zeldzamer zijn. Maar tav het winnen van landstitels is de speelstijl van PSV wel gunstiger, omdat die net wat stabieler is.
 
7 maanden geleden
Dat combi-voetbal heeft m.i. niet zo heel veel te maken met de totaalprijs. Er zijn-gezien de huidige voetbaljaren-zóveel momenten op te noemen waarbij spelers van de concurrent verzaken zich in de belangstelling van de o zo genroemde topclubs te scharen,dat het meer te maken heeft met de naam die anno 1970 de club met zich meedraagd: Ajax wordt nie voor niks de club van de suc6 supp meegegeven! Teren op het verleden en vanwege dat gegeven zie je die O zo arrogante Ajaxleus: WZAWZDB er zo diep ingeworteld, dat zelfs Sjaak Swart er niet meer omheen kan. Ajax is niets meer dan een product van hun eigen handelswaar! Live and let die!
 
7 maanden geleden
Klopt helemaal. Om een lang verhaal kort te maken. Ajax zoekt en speelt vaak met de beste spelers, psv zoekt en speelt met het beste team. Als je geld wil maken, zal je toch meer moeten inzetten op kwaliteitsspelers. Jongens als Hendriks, de jong, viergever en schwaab vertegenwoordigen gewoon geen enkele waarde. Omdat het ook gewoon beperkte voetballers zijn.
 
7 maanden geleden
Heeft dat ook niet met een verschil in eigen vermogen te maken? Een bedrag van €30m (op een begroting van normaliter €80-100m) is voor PSV, gezien de balans heel erg veel geld en we hebben het keihard nodig gezien die balans. Ajax is al jaren financieel veel gezonder met een eigen vermogen (en een enorm kapitaal op het veld)wat substantieel boven het onze ligt. Daarbij komt dat de Ajax jeugdopleiding nog steeds international als van wereldklasse wordt gezien. Veel van de door Ajax opgeleide spelers worden als technisch ‘perfect’ gezien. Speelt dat eventueel ook nog mee?

Bergwijn maakt zeer forse stappen dit jaar. Mooi om te lezen dat dergelijke clubs eventueel belangstelling zouden hebben. PSG en City werken altijd prijsopdrijvend dus nu maar hooen dat Stevie de pannen van het dak gaat spelen en de interesse van het nieuwe geld wekt.
 
7 maanden geleden
Inhoudelijke helemaal eens met je post, kwalitateot op het veld bij Ajax is pas dit jaar echt aan de orde.

Daarbij komt m.i. nog het feit dat de media bij elke snavel alle balaanname,tikkie breed etc etc. tot in den treuren herhalen op tv.
7 maanden geleden
Al jaren vangen ze bij ajax een heleboel geld aan spelers die verkocht worden. Bij PSV een stuk minder. Hoe dat kan? geen idee!
Maar als je een bankzitter als Neres kan verkopen voor 35 miljoen, en dat afzet tegen Bergwijn (die het wel elke week laat zien), moet je voor Steven wel 60M vangen.
Toch zegt iets in mij dat PSV straks met 25M genoegen neemt, met allerlei schimmige doorverkoop bonussen en CL premies als lokkertje.
Zoals Lozano de laatste wedstrijden voetbalt, wordt dat een bedrag van onder de 20M.
7 maanden geleden
Gewoon een een bedrag van 60/70 miljoen vragen! Is vandaag de dag een normaal bedrag.
7 maanden geleden
Dan zeggen we toch dat hij bij Ajax heeft gezeten in de jeugd. Pakken we een beetje geld mee van het merk Ajax. Wat linksom rechtsom, zowel nationaal als internationaal is het een grotere naam dan PSV.

Verder moet je glashard kunnen liegen als je wil dat spelers duur weg gaan. Gewoon roepen dat spelers 100% niet weggaan komende transferperiode, zo doet Ajax het. Voorbeelden zat.
7 maanden geleden (gewijzigd)
Heeft in mijn ogen allemaal te maken met dat 020 de 2e ronde CL heeft bereikt, en daardoor hun spelers meer in Europees daglicht staan. Wij hebben dit jaar helaas (ondanks goed spel PSV) niet het beste resultaat behaald. Elke ronde CL erbij is gewoon je beste speler in de spotlight en dus meer miljoenen erbij.
 
7 maanden geleden
Voor de Jong werd al gesproken van 75 miljoen toen ajax nog niet voor de 2e ronde geplaatst was dus dat klopt niet.
7 maanden geleden
De hoofdprijs vragen (50-60mln) en anders niet. Hij hoeft helemaal niet weg en daarnaast zou het voor Bergwijn veel beter zijn om er zeker nog een jaar in Eindhoven aan te plakken. Ik hoop voor PSV en voor hemzelf dat hij slim genoeg is om dit in te zien. Nog een goed, constant jaar en een prima EK dan staan dezelfde clubs heus nog wel voor hem in de rij.
 
7 maanden geleden
PSV heeft juist niet de tijd om Berwijn nog een jaar te houden. Wil PSV in het spoor van Ajax blijven dan zullen ze onze beste aanvallers voor min samen 80 mlj moeten verkopen. Want anders word Ajax de komende jaren kampioen. Het word nu al lastig genoeg om dit jaar kampioen te worden voor PSV. En dat is ook echt een must.
 
7 maanden geleden
Op basis waarvan zou Ajax de komende jaren kampioen worden? Dat enorme vermogen?? Niet om het een of ander maar dat geld kunnen ze niet allemaal klakkeloos uitgeven.

Bovendien zijn ze dat geld duidelijk aan het oppotten voor andere zaken.

Of ben je al vergeten hoe Ajax, ondanks al dat geld, voor niks een reservedoelman haalde die ervoor zorgde dat PSV nog steeds aan kop staat?
 
7 maanden geleden
Er is al een vervanger voor die vlieger gehaald.
7 maanden geleden
Voor de Jong werd al gesproken van 75 miljoen toen ajax nog niet voor de 2e ronde geplaatst was dus dat klopt niet.
7 maanden geleden
Zestig miljoen en geen euro minder..
reactie verwijderd

reactie verwijderd

Laatste nieuws