Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV bekijkt van dag tot dag inzetbaarheid van Steven Bergwijn

4 februari 2019 19:44 - PSV.nl

Via de officiële website laat PSV weten dat het van dag tot dag zal kijken naar de inzetbaarheid van Steven Bergwijn. Dat is gebleken uit nader medisch onderzoek. De aanvaller viel in het duel tegen Fortuna Sittard geblesseerd uit met een op het oog zware blessure. Een dag later blijkt dat mee te vallen.

Meer op PSV.nl


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 maanden geleden
Maar wat heeft hij precies??
 
6 maanden geleden
Dat is (nog) niet naar buiten gebracht. Of dat wel gaat gebeuren hangt af van Bergwijn zelf. Aangezien er staat 'van dag tot dag' kan ik me indenken dat deze blessure helemaal niet ernstig is. Integendeel, ik denk zelfs dat hij met de schrik vrij is gekomen. Een ernstige blessure , zoals een beenbreuk of spierscheuring is vrijwel direct te zien. Ik ga ervan uit dat dat wel fatsoenlijk gecommuniceerd zal worden wanneer daar sprake van was.
 
6 maanden geleden
Ja, daar ga ik ook vanuit. Maar inzake die privacy wet zou het ook wel eens kunnen zijn dat het gewoon niet naar buiten komt.
 
6 maanden geleden
@Sosa, dat zou ik wel zeer raar vinden. Voor iedereen is het te zien hoe lang kij niet speelt, dus in dat opzicht is het niet te verbergen. En bij elke volgende club zullen ze alles medisch zo goed mogelijk uitzoeken, en doorvragen, en komen ze er ook zo achter wat deze blessure geweest is. Ik vind het geheimzinnigheid zonder een doel.
 
6 maanden geleden
@Raimundo, Ik krijg nu een mail als iemand op mijn stukje heeft gereageerd. Jij ook ? Daar vroeg je laatst toch om ? Dit is dus een proefje voor je.
 
6 maanden geleden
Echt waar?! Dat meen je niet? Dat zou super zijn. Heb ik toch een mooi balletje opgegooid! :D
Maarreh, voor zover ik weet heb ik niets van je mogen ontvangen.
Doen ze alleen bij legendarische leden he..:D
 
6 maanden geleden
@Raimundo. Na aanleiding van jouw bovenstaande post kreeg ik de volgende mail, dus bij mij werkt het wel:
Beste WouterErik,

op PSV.supporters.nl is een reactie geplaatst op een bericht van jou en je kunt deze vinden op:
https://psv.supporters.nl/nieuws/artikel/45809/PSV-bekijkt-van-dag-tot-dag-inzetbaarheid-van-Steven-Bergwijn#reactie2656
6 maanden geleden
Als dit maar niet zo'n geval wordt waarbij we straks achteraf moeten concluderen dat ze hebben liggen slapen bij de medici.
6 maanden geleden
Ik vind dat PSV op hun website maar een raar statement afgeeft met "De uitkomst van nader medisch onderzoek naar de blessure van Steven Bergwijn heeft geleerd dat zijn inzetbaarheid voorlopig van dag tot dag bekeken moet worden." Elke blessure kan je van dag tot dag bekijken. Ook bij een breuk kan je van dag tot dag bekijken hoe het gaat. Kan PSV hun supporters niet iets beter informeren ? Na 24 uur en medisch onderzoek zullen ze bij PSV toch wel meer weten dan dat het van dag tot dag bekeken moet worden ?
6 maanden geleden
Denk dat er gewoon bijna niks aan de hand is, maar ja, sta je een beetje voor lul he als je met een brancard het veld af gaat en vervolgens niks blijkt te mankeren. Niks ten nadele van Steven hoor, hij had wel degelijk heel veel pijn zo het leek zondag.
 
6 maanden geleden
Veel pijn en het leek er ook nog eens op alsof zijn kuitbeen gebroken was. Kijk maar eens naar zijn reactie toen de verzorger in zijn kuitbeen kneep/aan zijn kuitbeen voelde...
6 maanden geleden
Ik hoop inderdaad dat het meevalt voor Steven (en voor ons) maar ik vrees dat niet helemaal duidelijk is waar hij last van heeft en dat dit een traject van maanden gaat worden: half wedstrijdje spelen maar dan toch weer een terugslag, twee weekjes eruit met rust, langzaam opbouwen, oefenpotje spelen en toch weer last gekregen, etc., etc.
reactie verwijderd

6 maanden geleden
Geheimzinnigheid troef dus weer. Tot zover het stopwoordje van Ome Toon: transparantie. Nou heb ik in de regel al nooit bijster veel vertrouwen in onze medische staf. Aan de ene kant geen nieuws goed nieuws, aan de andere kant toch weer die twijfel, net als (vorige week) met Chucky. Hopelijk kunnen beiden meedoen de komende belangrijke wedstrijden. Steven doet het goed tegen Utrecht, 3x op rij gescoord en niet van die beroerde goals ook!
 
6 maanden geleden (gewijzigd)
Waarom geen vertrouwen in de (huidige) medische staf? Ik ben me niet bewust van onnodig langdurige blessures of overdreven veel blessures. Dus zoveel reactief als preventief lijkt mij de medische staf prima op orde.

De 'geheimzinnigheid' is wel irritant. Een duidelijke blessure (botbreuk, kruisbanden e.d.) zal wel gemeld worden. Dus wat we te horen hebben gekregen is feitelijk ook hoe de situatie is. Een blessure waarbij niet precies duidelijk is wat het is en hoe lang het gaat duren.

PS Come on Millwall ;)

Remember?
https://youtu.be/1fxluUEjcXY
6 maanden geleden (gewijzigd)
Het is mij opgevallen dat hij na de winterstop andere dingen doet dan voorheen. Opeens wil hij veel ballen onder zijn voeten meenemen. En ineens heeft hij een kuitblessure.
6 maanden geleden
Komt vooral door de privacywet dat clubs geen details meer naar buiten brengen over blessures van spelers. Wat me meer bezighoud is hoe de blessure tot stand kwam. Ik had niet het idee dat Steven echt lekker in de wedstrijd zat. Er mislukte nogal wat. Ik wil het geen vormcrisis noemen, maar hij miste naar mijn mening duidelijk de scherpte die hij normaal wel heeft. Vaak zie je dat juist dan spelers blessures oplopen.
 
6 maanden geleden
Proff Voetballers zijn publieke figuren toch? Privacy is voor prive leven, simpel dus, wat de supporter aangaat hoort naar buiten te komen.

Laatste nieuws