Transparent
Inloggen
Sluiten

'Steven Bergwijn heeft training alweer hervat'

6 februari 2019 07:51 - Eindhovens Dagblad

Steven Bergwijn heeft de training bij PSV alweer hervat. Dat weet het Eindhovens Dagblad te melden. De aanvaller stond nog niet op het veld, maar trainde individueel. Het is zelfs niet uitgesloten dat hij tegen FC Utrecht in de wedstrijdselectie zal zitten, zo geeft het ED aan. PSV is wel uiterst voorzichtig met Bergwijn.

Zondag leek Bergwijn tegen Fortuna Sittard uit te vallen met een op het oog zware blessure. Die vrees werd echter snel weggenomen. PSV houdt bovendien ook nadrukkelijk rekening met dat Hirving Lozano tegen FC Utrecht kan meespelen. Hij is nog herstellende van een hersenschudding, maar als hij eind deze week definitief kan aanhaken bij de groepstrainingen, kan hij in principe zondag meespelen.

Meer op Eindhovens Dagblad


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 maanden geleden
Lekker nieuws om mee wakker te worden.
6 maanden geleden
Thu thu thu dhu dhu dhu Stevie Bergwijn! bijzonder goed nieuws. Deze eindbaas tegen Utrecht op de bank en na komend weekend weer gas erop! Het komende blok van vier wedstrijden, waarvan drie uit, zullen bepalend zijn voor de titel. Een fitte Stevie in vorm gaat hierin erg belangrijk zijn.
 
6 maanden geleden
En eind maart thuis zwolle uit 020 en vitas !!
6 maanden geleden
Enorm belangrijk nieuws. Stel het is einde seizoen voor Bergwijn, dan slinken onze titelkansen enorm. Bergwijn heeft in de eerste seizoenshelft een snellere ontwikkeling doorgemaakt dan Lozano. Op dit moment kunnen we Lozano misschien wel makkelijker missen dan Bergwijn. Met beide spelers erin hebben we de beste aanval van de eredivisie.
 
6 maanden geleden
Mee eens, Bergwijn is nu mogelijk nog gevaarlijker dan Lozano. Zonder Bergwijn zou PSV veel te weinig creativiteit hebben, en zou Ajax wel kampioen kunnen worden. Snelle herstel Bergwijn wel een tikje in Amd.
6 maanden geleden (gewijzigd)
Het is mij nog steeds niet duidelijk wat nu precies gebeurde. Los van de privacy rond de blessure. Hoe en waar wordt hij geraakt? Dat hij pijn heeft is een feit. Maar waarom?

In ieder geval lekker dat Steven snel herstelt.
 
6 maanden geleden
Scheenbeen kan enorm pijnlijk zijn als je net op de fout plek een tik krijgt. Ik heb zelf wel eens een tik tegen mijn scheenbeen gekregen dat ik echt over de grond rolde van de pijn, terwijl er niks gebroken was. Er zit volgens mij ergens een plekje met zeer veel zenuwen en daar kan een tik enorm veel pijn doen. PSV mag wel iets meer info leveren, maar ja ...
6 maanden geleden
Vooropgesteld goed nieuws. Maar zoals zondag enige nuance ontbrak, dienen we nu te waken voor overdreven enthousiasme. Wait & see. Toch hoop ik stiekem wel op (enige) speeltijd tegen FC Utrecht (waarin weer een fraai doelpunt). Ik ben supporter en enig opportunisme is óók mij niet vreemd. Toch maar meteen ff afkloppen.
 
6 maanden geleden (gewijzigd)
Als ik op jouw link klik, kom ik op Millwall-Chelsea uit 1990? No sorry, I don't remember that one.. :-)
 
6 maanden geleden
Jij niet. Maar @Killermfc wel. ;)
 
6 maanden geleden
Hahaha...dacht ik al. Waren jullie bij die wedstrijd? Altijd mooi, een wedstrijd tegen Millwall!
 
6 maanden geleden
Uh, neuh. Het was een wedstrijd tegen Chelsea :)
 
6 maanden geleden (gewijzigd)
Yup I remember. Ben jij John (@Mexico)?

PS Voorwaar leuk een wedstrijd tegen Chelsea (ook mooie club trouwens!).
6 maanden geleden
Heel goed nieuws! PSV heeft een paar spelers, die het eigenlijk niet kan missen. Bergwijn is daar één van, zeker nu vaste stand-in Malen even in een dipje lijkt te zitten.

Toch ging het de afgelopen drie wedstrijden vrij moeizaam. Hopelijk krijgen we tegen een betere tegenstander weer iets meer ruimte, en kunnen we zondag het zelfvertrouwen weer wat opkrikken.

Is Lozano eigenlijk ook alweer in training?
6 maanden geleden
Traint Lozano trouwens al weer? Moeten namelijk wel wat dreiging hebben tegen Utrecht. Die hebben 5 wedstrijden achter elkaar verloren. Je kunt op je klompen aanvoelen dat die erin gaan vliegen.
 
6 maanden geleden
Ik verbaas me over het gebrek aan informatie dat we krijgen rondom de blessures van Lozano en Bergwijn. Enige wat we weten is dat het van dag tot dag bekeken wordt (open deur). Natuurlijk moeten we de privacy van de jongens respecteren, maar dit is wel heel rigoureus ineens. Zou me niks verbazen als Van Bommel vanmiddag tijdens de persconferentie ook niet verder komt dan "we nemen morgen een beslissing".
 
6 maanden geleden
Het verbaast mij ook, en ik hoop ook op meer informatie. Tav Lozano was het wel duidelijk, die heeft een hersenschudding en dan moet PSV stap voor stap het protocol van de Uefa volgen. Maar over Bergwijn hadden ze wel meer kunnen zeggen. Het rare is dat er toch vragen over gaan komen, en ze die toch een keer moeten gaan beantwoorden. Als topclub kan je je echt niet gaan verstoppen of zo. Gewoon berichten: "geen breuk, of zware schade, tik op beenvlies gaf enorme pijn, dus uit voorzorg hem eraf gehaald en onderzocht. Blijkt gelukkig mee te vallen, en kan al weer pijnvrij meetrainen". Zo geheimzinnig is dat toch niet ?
6 maanden geleden
Het was de schop dat hij kreeg en niet zozeer verkeerd neergekomen, was eigenlijk een onbeschofte overtreding.
6 maanden geleden
Zowel Lozano als Bergwijn spelen waarschijnlijk niet tegen FC Utrecht.
Gakpo en Ihattaran erin, en 3 punten pakken....

Laatste nieuws