Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV rekent op extra inkomsten na legalisering online gokken'

20 februari 2019 07:28 - Eindhovens Dagblad

Nu ook de Eerste Kamer akkoord is met de legalisering van online gokken in Nederland, rekent PSV op de lange termijn op extra inkomsten. Dat weet het Eindhovens Dagblad te melden. "We zijn vooruitlopend op de nieuwe regelgeving al een tijdje met een aantal partijen in gesprek", aldus commercieel directeur Frans Janssen. "We zullen eerst nog goed bestuderen op welke manier we een nieuwe en door de overheid gereguleerde partner aan ons kunnen binden."

Jansen wil de financieel hoge verwachtingen wel temperen. "Het is niet realistisch om te veronderstellen dat we vanuit deze branche wel even een nieuwe hoofdsponsor kunnen verwachten", zo geeft hij aan. "Daarvoor zijn de omzetprognoses nog te laag. Wel denken we dat we na het opengaan van de markt voor online-kansspelen met een belangrijke partner uit deze hoek kunnen gaan samenwerken."
Tags

gokken legalisering bestuderen branche gereguleerde hoofdsponsor jansen janssen kansspelen nederland omzetprognoses opengaan overheid temperen veronderstellen vooruitlopend

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Dit klinkt natuurlijk zeer positief, maar ik heb een naar gevoel altijd bij gokken ivm topsport. Het is een onderbuikgevoel, geen feitelijk onderbouwde mening. De online gokwereld is zo'n schemerig gedoe.
+3/-0

5 jaar geleden
Unibet zal nog wel een keer op het shirt of een reclamebord prijken.
+1/-0

Wakkur2019 (geschorst)
5 jaar geleden
Erg benieuwd wat er met de inkomsten uit shirtsponsoring gaat gebeuren.
+1/-0

5 jaar geleden
Extra inkomsten is mooi. Maar in dit geval hebben we dubbel nadeel.
De inkomsten van concurrenten in binnen en buitenland zullen met minder inspanning hoger uitpakken. Daarnaast is de gemiddelde PSV supporter wel gek maar niet dom. Dus minder geïnteresseerd in een gokje. Dat maakt PSV minder interessant als vijver voor de op domme gokkers gerichte gokbedrijven.
+2/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake bakayoko basarnhem berg brobbey costa dest dijk feyenoord frankrijk gakpo geertruida gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje ring ronaldopsv rosario schouten sepp strijdplan vaio veerman vitesse weghorst xavi