Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Bergwijn: 'We moeten voorlopig niet meer over het doelsaldo praten'

14 april 2019 16:51

In gesprek met Fox Sports gaf Steven Bergwijn aan het eens te zijn met de opmerking dat het heel moeizaam was. "We waren gewoon niet best. In de eerste helft helemaal niet. In de tweede helft bij vlagen", aldus Bergwijn. "In deze situatie moeten we gewoon winnen. We moeten voorlopig niet meer over het doelsaldo praten. Gewoon wedstrijden blijven winnen."

Bergwijn vond dat men meer mag verwachten van een thuiswedstrijd van PSV. "Maar dat is voetbal. Vandaag hebben we best veel kansen gecreëerd, maar heel veel gingen er niet in. Het is gewoon belangrijk dat je deze wint", zo gaf hij aan.

Vanaf de strafschopstip scoorde de aanvaller de gelijkmaker. "Ik was wel zeker van mijn zaak. Ik voelde me ook goed. Als Lozano ze niet neemt, neem ik ze", zei hij daarover.




Tags

bergwijn fox lozano vlagen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage