Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Podcast: 'Op doelsaldo gaan wij geen kampioen meer worden'

15 april 2019 20:16


Tags

podcast

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


8 maanden geleden
No shit Sherlock, ik heb er alle vertrouwen in dat ajax nog voor PSV punten laat liggen komende 2 weken en dan geven wij dat niet meer weg....
+2/-0

 
8 maanden geleden
@Pershing, Ik hoop met je mee. Maar het voetbal van Ajax is de laatste maand veel beter en stabieler dan dat van PSV. PSV moet het echt van Lozano, Bergwijn en De Jong hebben. Als Lozano en Bergwijn niet in vorm zijn, en de kansen niet benutten dat wordt het opeens heel lastig voor PSV. We hebben geen middenvelders die vaak het stafschop-gebied in stormen om ook een doelpunt te maken.
+1/-0

 
8 maanden geleden
Ik ben vaak van de statistieken, PSV heeft statistisch gezien hun verliespunten wel gehad nu na de winter (mag ik hopen) en ajax heeft al een tijdje geen punten laten liggen en dan komt steeds dichter bij. Ik gok op Groningen of Vitesse als ze daar wel van winnen is het wel klaar.
+2/-0

 
8 maanden geleden
Hoe groter de euforie, hoe groter de kans dat ajax punten gaat laten liggen. (remember de ajax-bus in 2016 met die tekst en dat ze volledig verstijfden na de 1-1?)
+2/-0

 
8 maanden geleden
Of hoe Feyenoord (praktisch gezien in eigen huis) de kampioenwedstrijd van stadsgenoot excelsior verloor met 3-0. Of hoe AZ in 2007 het kampioenschap verspeelde. Ajax heeft gewoon nog 4 lastige wedstrijden waarbij ze zeker geen 12 punten gaan pakken.
+1/-0

 
8 maanden geleden
Als(!) we 4 maal winnen, zijn we kampioen.
+1/-0

8 maanden geleden
Ik hoorde vandaag bij PSV TV Marco Timmer van VI vertellen dat Guti niet gewend is snel onder druk te spelen. Hij zou ook het liefst de bal zelf op willen halen . Mark wil hem echter op het middenveld hebben. Volgens Timmer wordt er aandacht hieraan besteed in de volgende VI hierover.
+1/-0

8 maanden geleden
Die openingswoorden van Pershing schoten ook meteen door mij heen!

Die podcast is al net zo irritant als die eigenwijsheid van Mark, het voetbal van PSV én het voetbal van Ajax... en dan ben ik nog mild omdat ik niet eens de moeite neem om deze podcasts daadwerkelijk te luisteren!
+1/-1

8 maanden geleden (gewijzigd)
Ik ben wel blij met deze uitslag. Nu hebben we in ieder geval niet meer de illusie dat we Ajax konden verslaan op doelsaldo. dat had ons gisteren al bijna de kop gekost. Daarnaast was het ook buitengewoon arrogant en beschamend om te denken dat we dat gat überhaupt konden overbruggen. IK blijf er bij dat we na 4 wedstrijden winnen de schaal gewoon weer in ons bezit hebben. Als wij psv-supporters iets hebben geleerd in het verleden dan is het wel om nooit op te geven! Ik ben wel benieuwd hoe Ajax straks Groningen uit verteerd na de CL uitschakeling.
+1/-0

 
8 maanden geleden
Tja Ajax is dus niet uitgeschakeld. En het is allemaal Hosanna daar. Wordt moeilijk om nog kampioen te worden dit jaar. Vooral uit naar Willem II en AZ. Maar nooit opgeven.
+1/-0

8 maanden geleden
Dat snap ik ook wel is al een wonder dat we gelijk staan met onze vrienden,als ik gisteren het spel van ze zag.Wat een verschil met ons spel maar wie weet spelen ze nog eens gelijk moten we zelf wel winnen en Tilburg uit wordt zeer moeilijk..
+1/-0

Laatste nieuws
Tagcloud

aalstenaar achte advocaat anti beweren bewijs bommel doan eredivisie feyenoord flitsphirips fortuna guti incorrect janksupporters kuip menselijke psveldhoven religie rosario sadilek sir teksten tijn tinus titel uswilly vhtlsaw zakdoekje zakdoekjes