Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV bereikt akkoord met AZ-verdediger Justin de Haas'

29 april 2019 09:33 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"PSV bereikt akkoord met AZ-verdediger Justin de Haas"; image source: Pro Shots

PSV heeft een persoonlijk akkoord bereikt met Justin de Haas. Dat weet het Eindhovens Dagblad te melden. De 19-jarige verdediger komt na dit seizoen transfervrij over van AZ en zal in Eindhoven een contract tekenen tot 2021. De Haas kon met AZ geen overeenstemming bereiken over een nieuw contract, waardoor hij nu transfervrij de overstap kan maken naar PSV.

De verdediger stond ook in de belangstelling van clubs uit het buitenland, maar kiest er voor om in Nederland te blijven. De Haas moet nog wel een medische keuring onder gaan. Hij zal in de voorbereiding aansluiten bij de selectie van Jong PSV.

Meer op ED.nl




Tags

haas jong keuring nederland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden (gewijzigd)
Liever de Haas dan Bijlow....
+2/-0

4 jaar geleden
Klasse gedaan en welkom bij ons Psv.
+2/-0

4 jaar geleden
uuuuh 19 jarige verdediger en dan staat er de doelman van feyenoord???
+5/-0

4 jaar geleden
Jeugdinternational dus hopelijk wel goed. In potentie in ieder geval net zo goed als Rosario: hij heeft al net zo veel doelpunten gescoord.
+1/-0

4 jaar geleden
Ken hem verder niet. Maar stond ook in de nadrukkelijke belangstelling van Chelsea, dus hopelijk zegt dat wat.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Chelsea en de andere Engelse grootmachten proberen alles te kopen wat jong is en de bal naar dezelfde kleur kan krijgen. Deze Justin is in ieder geval verstandig genoeg om daar nog niet heen te gaan.
Welkom bij P.S.V. en succes!
+1/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Ik denk ook steeds dat als een speler in de belangstelling van grote buitenlandse clubs staat dat hij dan heel goed is. Maar ten eerste worden dat soort verhalen vaak door de makelaars verteld om een goed salaris te kunnen vragen, en ten tweede kopen die clubs volgens mij gewoon zeer veel talent met de hoop dat er dan een goede bij zit. Vissen met grote nette dus, en dan de pareltjes er uit halen.
+2/-0

4 jaar geleden
Prima , maar niet teveel jong . We missen ervarenheid .Niet alleen opleiden voor de grote clubs . Meedoen in Europa , denk ook aan de sponsors.
+1/-0

4 jaar geleden
Wat opvalt: er komen nogal eens voetballers vanuit AZ naar ons toe maar het mislukt vrijwel altijd. Koevermans was het laatste succesnummer maar die wilde zelf ook echt weg want werd daar slecht behandeld. Maher en die verdediger die nu aan Hertha is uitgeleend, nee ook geen succes.
+1/-0

4 jaar geleden
Als ik het goed begrepen heb heeft dit ‘talent’ slechts 6 wedstrijden in de JL gespeeld. Wat mis ik?
+1/-0

 
4 jaar geleden
‘Jeugdinternational’ maar volgens Wikipedia 4 maal in Oranje onder 17 gespeeld. Kwestie van ‘het is maar hoe je iets brengt’?
+1/-0

4 jaar geleden
Opvulling voor Jong PSV, niets meer niets minder.
+1/-0

 
4 jaar geleden
We zullen zien. Misschien is hij de nieuwe Alex de tank of Eric Gerets. Het wordt tijd dat er uit Alkmaar eindelijk eens wat goeds komt.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij eredivisie feyenoord flamingo hendrikus jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler shevchenko skipper slot soccernews tuchtcommissie vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage