Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV en Napoli akkoord over transfer Hirving Lozano'

4 mei 2019 10:19 - Corriere dello Sport
Foto: Pro Shots

"PSV en Napoli akkoord over transfer Hirving Lozano"; image source: Pro Shots

Het Italiaanse Corriere dello Sport meldt dat PSV en Napoli een akkoord hebben bereikt over de transfer van Hirving Lozano. Lozano zal volgens het medium een contract voor vijf jaar gaan tekenen in Napels. Er wordt niet gemeld wat PSV als transfersom zal ontvangen. Het Eindhovens Dagblad meldde eerder dat PSV 35 tot 40 miljoen zou willen hebben voor de Mexicaan. Een fors deel van dat bedrag zal echter afgedragen moeten worden aan CF Pachuca, de vorige club van Lozano.

Een gesprek tussen Napoli-trainer Carlo Ancelotti, voorzitter Aurelio De Laurentiis en Mino Raiola, de zaakwaarnemer van Lozano, zou alles in een stroomversnelling hebben geplaatst. Aanvankelijk werd er gesproken over de toekomst van Lorenzo Insigne, maar er werd ook uitgebreid gesproken over de Mexicaanse aanvaller van PSV.

Meer op Corriere dello Sport


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 maanden geleden
Zou het niet handig zijn als iemand van PSV ook bij dat gesprek was..??
 
5 maanden geleden
Elders werd gemeld dat PSV een minimumprijs bij Raiola zou hebben neergelegd. Die Mino zet er gewoon €10m voor zichzelf tussen. Onn topic: ondanks zijn duidelijk mindere vorm de laatste maanden vrees ik dat PSV zijn continue dreiging, diepgang en doelgericht zeer ernstig gaat missen als dit verhaal daadwerkelijk waar zou zijn.
 
5 maanden geleden (gewijzigd)
Z'n gebrek aan passeerbewegingen en voetbalintelligentie gaan we zeker niet missen, net als z'n matige techniek, fysieke zwakte en niet-tweebenigheid.
 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
5 maanden geleden
@Santa; Lozano hoeft niet te passeren, maar loopt er gewoon van weg. Als hij aanzet ligt de tegenstander gelijk 2 a 3 meter achter hem. Een uitzonderlijke kwaliteit, ditzelfde heeft Malen ook. Of bedoel jij bij passeerbeweging een schaar of zo. Maar zijn grootste kracht vind ik zijn mentale weerbaarheid, niks of niemand brengt hem van de wijs.
 
5 maanden geleden
Hier in dit verrotte Nederlandse mediawereldje kan hij al niks meer goed doen..ze zoeken hem ook wel op als je kijkt hoeveel keer hij neer geschopt is en een rode kaart gegeven is..En hij een penalty "versierd " heeft waar de meeste terecht zijn geweest hebben ze hem volledig negatief weggezet..Maar een type Tadic die alleen maar aan het janken en zeurt tegen de scheidsrechter alsof hij vermoord is..Idem die slager uit Argentinië..Dat noemt men dan het temperament van de voetballer..pfff Moe word je er van..clubliefde van de media..Bah
5 maanden geleden
Als het echt rond is hebben we toch een mooi bedrag voor hem gekregen. Vond hem de laatste tijd niet best, dus ik zal hem niet missen. Maar wens hem succes bij zijn nieuwe club.
 
5 maanden geleden
Ik juich Lozano's vertrek enigszins zelfs toe aangezien er net zulke mensen als Santa een podium hebben om anderen kapot te maken, zo'n Derkse bijvoorbeeld, Lozano kan toch weinig goeds meer doen in de ogen van een bepaalt volk, ik wens hem alle succes verder, de paar miljoen wat PSV hieraan overhoud zouden ze er goed aan doen om zoals @Daguardo opperd een levendige CV te halen, we hoeven ntb niet eens veel versterking te halen als er maar niet teveel vertrekken, ik denk dat we met drie goede versterkingen er al zijn, kijkend naar wat we zelf hebben rondlopen incl de door velen al vroeg als miskoop betitelde Romero, hè Heilige?
 
5 maanden geleden
Je gaat hem pas echt missen als.ie er niet meer is..De ruimte voorheen die heeft gij niet meer..Constant is ie door meerdere verdedigers in de weer
5 maanden geleden
Het zal wel weer om een te laag bedrag gaan, niet meer dan 45 miljoen.

Het voordeel is wel dat PSV Bergwijn niet perse hoeft te verkopen, alleen voor een heel groot bedrag. En dat er genoeg geld is om een goede CV te halen (Alvarez?). Dat is het belangrijkste.
 
5 maanden geleden
Precies dat. En er staat genoeg achter te wachten dus dit is niet meer dan logisch.
5 maanden geleden
PSV geeft aan dat er geen sprake van een akkoord is?
5 maanden geleden
Blijf niet al te veel over maar denk dat het voor alle twee partijen het beste is .Lorenzo moet door naar een hoger niveau maar mag wel wat harder worden.Op naar een nieuwe spits...
5 maanden geleden (gewijzigd)
Op basis van z'n 2de seizoen en met name na de winterstop is 40 miljoen nog goed.

Tel daarbij op dat we aanvallend veel potentie in de jeugd hebben lopen en we bijv achterin centraal een versterking kunnen gebruiken....dan zeg ik: bedankt voor je diensten en het ga je goed!

En liever nou gelijk aan het eind vh seizoen 40 miljoen dan 45 op de laatste dag van de transfer Window, waardoor je zelf geen zaken meer kunt doen.

Ik las deze week nog een mooi stuk op internet. Dit ging over of Lozano een carrière zou kunnen krijgen als Suarez OF als Dzsudzsak. Of succesvol, stappen maken en eindigen bij Barca OF na een transfer steeds verder in de vergetelheid raken.
De goal die Suarez tegen Liverpool maakte afgelopen week was trouwens ook een typische Lozano-goal.
 
5 maanden geleden
Update 11.24 uur: PSV ontkent dat het een akkoord heeft bereikt met Napoli over een transfer van Hirving Lozano. De Mexicaan is momenteel geblesseerd aan zijn knie. "Dus op dit moment is er van een transfer geen sprake", benadrukt een woordvoerder van de club in gesprek met Omroep Brabant.
5 maanden geleden (gewijzigd)
Eehhhh Corriere dello Sport uit ???? ED/AD meldt iets anders, Nepnieuws ?Begint er wel op te lijken dat velen zich kunnen vinden met de uitspraken van Johan Derksen als ik de beoordelingen lees in deze rubriek en dat verrast mij volledig.
 
5 maanden geleden
Tja, echt misselijkmakend ja, @Santa ik heb ook een idee wie we zeker niet zullen missen als die hier verdwijnen zou :-)
5 maanden geleden
Hier staat dat Napoli en PSV akkoord zijn, maar het ED meld dat er nog geen concreet bod is gedaan. 40 miljoen is een prima prijs, en dan kan PSV ook door met hun aan en verkopen van het volgende jaar. Ivm de vCL hoop ik dat ze redelijk snel hun zaken voor elkaar hebben.
 
5 maanden geleden
Corriere dello sport is op zich toch wel een redelijk betrouwbare bron volgens mij. Zeker in de glorietijden van het Italiaanse voetbal wilde ik dat nog wel eens volgen aangaande Milan. Heden ten dage zie volg ik het niet zo eigenlijk, maar het zeker geen sensatiekrant.

De nieuwwaarde rond dit artikel is vooral gebaseerd op de charme die Ancelotti heeft voor Lozano, het geen ik zeker niet als onwaar zou willen beschouwen, aangezien deze trainer afgelopen seizoen al Lozano tot zijn beschikking zou willen hebben wanneer die mogelijkheid zich zou aandienen. Het enige wat 'zeker' niet klopt is dat hij al verkocht zou zijn, echter is die belangstelling wel degelijk serieus. Ik geloof wel degelijk dat Napoli intern zijn belangstelling heeft kenbaar gemaakt bij PSV, alleen van onderhandelingen kan kennelijk nog geen sprake zijn, aldus PSV.

Aangaande transfersom: Het lijkt in eerste instantie een heel mooi bedrag, maar ik denk er ietsjes anders over.. Lozano heeft nog een 4!!!-jarig contract, is nog jong, international, is een aanvaller en heeft zich op het WK al laten zien, daar zou doorgaans veel meer voor gevraagd kunnen worden dan de 35-40 miljoen die PSV vraagt.
PSV mag wel eens een keer voor zijn spelers wat hoger in de boom gaan zitten, zeker wanneer de belangstelling uitgebreider gaat worden. Dit is een gewilde speler, waarvan ik denk dat ie alsmaar beter zou kunnen worden wanneer die in een team speelt met betere spelers om zich heen. Lozano is niet zozeer een heel erg technisch vaardige speler als het gaat om individuele kwaliteit op basis van passeer-acties op de vierkante meter(is subjectief, want zegt helemaal niets over zijn verdere andere competenties), maar hij heeft genoeg andere vaardigheden (snelheid, scorend vermogen, vrije trap vanaf de zijkant, inzicht, passeer-acties , combinerend vermogen, samenspel) waardoor hij beste wel veelzijdig is. Ik hoop dat PSV de prijs op weet te drijven naar zo'n 50 miljoen. Gezien zijn contract is dat helemaal niet zo gek. PSV kan het geld goed gebruiken om o.a. de defensie te versterken. Ik ben zeer benieuwd waar dit gaat eindigen?
 
5 maanden geleden (gewijzigd)
Als je gaat googlen kom je meer Italiaanse kranten tegen die dit bericht verspreiden. Geen enkele krant vermeldt een transferbedrag . Volgende week zal het wel duidelijk worden naar welke club Hirving vertrekt. 50 mln is niet aan de orde gezien PSV al aangegeven heeft voor welk bedrag Hirving weg mag, 35-40 mln.
 
5 maanden geleden (gewijzigd)
@Raimundo, dank voor je reactie. Dan maken we er 40 miljoen + een doorverkoop-percentage van. Ik zal onze mening aan TD De Jong doorgeven zodat hij de zaken af kan ronden ;-)

Ik weet ook niet hoe goed de bron van Corriere dello sport is.
Maar ik durf ook niet op de berichtgeving van PSV af te gaan. Brands en De Jong zijn volgens mij types die pas iets zeggen als alle handtekeningen op papier staan.
 
5 maanden geleden
Geen een TD brengt iets naar buiten als de handtekening niet gezet is. Zoniet, zou je hem direct moeten ontslaan als club.

Laatste nieuws