Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Podcast: "Er vertrekken 4, 5 basisspelers bij PSV"

4 mei 2019 19:22




Tags

podcast

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
De postcast is wel erg lang. Tip: maak ze minstens de helft korter.
+3/-0

 
Zet het halverwege gewoon uit, kan je zien aan die rode streepjes onderaan. Of bedoel je dat ze soms wat langdradig zijn.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Ik zou als eerste de Noise-gate die gebruikt wordt anders instellen. Of nog beter, helemaal uit zetten. Als er heel kort even niemand iets zegt hoeft het volume niet naar nul toe. Dat klinkt veel natuurlijker.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Normaal zijn ze ook rond de 20 minuten hoor! Maar we vonden niet dat we dit onderwerp konden afraffelen. Dan zouden er spelers niet besproken zijn geweest.
+1/-0

4 jaar geleden
Lang niet meer van jullie gehoord ,volgend jaar gewoon elke week doen dan ook minder lang !!
+2/-0

 
4 jaar geleden
Hi arnemmer. Normaal zijn ze ook korter hoor! We zijn er ook bijna iedere week hoor, soms zelfs meerdere keren per week. Je kunt je abonneren via alle podcastkanalen of Spotify checken.
+1/-0

4 jaar geleden
Ik ben wel benieuwd wie die halve basisspeler is die vertrekt...
+1/-0

 
4 jaar geleden
Malen is een beetje een halve basisspeler nu
+1/-0

4 jaar geleden
Ik verwacht dat Lozano en Bergwijn vertrekken, en mogelijk bv. Hendrix.
Ik ben eigenlijk wel benieuwd of De Jong weggaat, of dat PSV van hem een soort mister-PSV gaat maken en hem een nog beter contract aanbiedt. Volgens mij kan hij het beste bij PSV blijven. In het buitenland is hij al 2x mislukt, en bij PSV is hij een belangrijke speler als de trainer hem op een goede manier gebruikt.
+3/-0

 
4 jaar geleden
Hendrix heeft bijgetekend, die gaat nog niet weg. Ik denk Bergwijn (veel geld), Lozano (veel geld), Gutiérrez (ongelukkig), Zoet (ziet de bui al hangen) en Schwaab privéomstandigheden). En bij een goed bod zou Angeliño ook nog kunnen vertrekken. De Jong blijft, dus Lammers kan ook verkocht worden.
+1/-1

 
4 jaar geleden
@reserveBelg. Dat Hendrix had bijgetekend was ik vergeten. Ik weet niet wat de toekomstplannen van Van Bommel tav het middenveld zijn.
Guti zou ik echt houden, en kijken of je hem in het elftal kan passen met meer voetbal erin.
Als ze voor de vCL maar klaar zijn met het nieuwe elftal, want de belangrijkste wedstrijden zijn aan het begin. Die belangen zijn niet te vergelijken met de fruitschaal tegen Ajax.
+1/-0

4 jaar geleden
Zeefuik van Groningen is een rechtsback en zal dus nooit als concurrent van Angelino gehaald worden.

Wanneer je een 2e keeper zoekt zou je kunnen denken aan Robbin Ruiter, altijd verdienstelijk gekeept bij Utrecht en nu overbodig in Engeland.

Op nummer 10 moet PSV gaan kijken in Uruguay, bij Fenix loopt Leonardo Fernandez rond, in mijn ogen de linksbenige Sneijder. Dit mannetje heeft een geweldig linkerbeen, erg goede techniek en aan de bal ook erg goed. Meerdere clubs in Mexico en Brazilië volgen hem. Is pas 20 jaar en staat op 11 goals in 10 competitie duels dit jaar
+1/-0

 
Lijkt het meest op Sneijder vanwege zijn lengte.
+1/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
He , 2e doelman ??? Jurjus en Unnerstall vergeten ? Toch mooi dat we zoveel scouts hebben op deze site :-)
+1/-0

 
4 jaar geleden
In de podcast hebben ze het over een 2e keeper wanneer Zoet zou vertrekken en Unnerstaller eerste keeper wordt. De verwachting is dat Jurjus mag vertrekken daar hij niet eens basiskeeper in Doetinchem is
+1/-0

 
En we mogen echt niet op een Zeefuik te wachten, da's nou echt middelmaat.
+3/-0

4 jaar geleden
Top, miste jullie al ff :-)

Vind het zelf niet zo'n probleem dat hij langer is (vind hem normaal zelfs wat kort). Ik luister altijd in de auto en als ik op bestemming ben aangekomen dan luister ik op de terugweg gewoon verder. Ik zou het alleen komend seizoen fijn vinden als jullie de voorbeschouwing op donderdag kunnen doen of in elk geval voor de middag online kunnen hebben op vrijdag. Nu luister ik de voorbeschouwing altijd op maandag als de wedstrijd al gespeeld is :P
+2/-1

 
4 jaar geleden
Thanks Nico, goed om te horen! Nemen we mee in ons plan de campagne voor komend seizoen!
+2/-0

4 jaar geleden
Ja, of niet.. valt toch niks over te zeggen, dit dachten we vorig jaar ook.
+3/-0

 
4 jaar geleden
En toen vertrokken met Arias, Van Ginkel, Brenet en Isimat vier basisspelers.
+1/-0

 
4 jaar geleden
V Ginkel was huur en Isimat bleef in de zomer, is in de winter pas vertrokken toen hij op de bank zat. Ook vorig jaar zou er een leegloop zijn maar dat waren er dus maar twee.
+3/-0

Riverside (geschorst)
4 jaar geleden
Uhm, ik hoop voor nieuwe seizoen, en ik denk ook dat dit mogelijk is, op de volgende basiself, uiteraard fit!
Doel Unnerstall
Achterin Dumfries, Alvarez, Viergever, Angelino
Mid Guitterez, Affelay en op 10 v. Ginkel
Voor Robben, de Jong/ Romero, Malen

Verwacht dat Zoet gaat, in navolging van Lozano en bergwijn, zie Hendrix ook nog wel verkassen en misschien de Jong alsnog, vandaar mijn schuine streep, tevens Ramselaar, Pereiro en Luckassen ook weg!
Back up, Jurjus, sainsbury, teze, rosario, sadilek, gakpo en lammers, dit zijn de voornaamste wissels
+1/-0

 
4 jaar geleden
Ja ja beste Riverside, kent u deze nog ? I have a dream, a fantasy
To help me through reality . ( Abba)
+1/-0

 
Riverside (geschorst)
4 jaar geleden
Nee, luister niet naar ABBA, heb gelukkig een iets andere smaak, maar het is hier een voetbal forum, geen muziek forum, dat zoek ik wel ergens anders, en behalve dat, vind het eigenlijk best realistisch, was alleen Ihattaren uiteraard vergeten bij de wissels te vermelden, volgend jaar word zijn jaar met veel minuten hoop ik!
+1/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Abba is ook niet mijn smaak maar ik moest even denken aan die passage. Ik hoop dat uw droom uitkomt , zou mooi zijn Affelay , Robben en v Ginkel, wat fitheid betreft , het ziet er naar uit dat v Ginkel weer enkele maanden uit de roulatie is . Eind juli moeten we weer klaarstaan voor de J C schaal . Geen belangrijke prijs maar wel van Ajax winnen.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Robben zou mooi zijn, maar dan moet je wel een goede reserve-speler op zijn positie erbij hebben voor als hij maanden afwezig is.
Verder vraag ik me af of Robben wel goed kan afbouwen, Lijkt me toch een type die gefrustreerd naar de kant gaat als de trainer hem in minuut 70 wisselt om hem te sparen.
+1/-0

 
4 jaar geleden
@Riverside, Met Guti en Affelay heb je geen verdedigende speler meer op je middenveld. Je zal toch of Rosario of Hendrix op moeten stellen om te zorgen dat je niet teveel doelpunten tegen krijgt. twee verdedigende middenvelders is tegen kleine ploegen te veel, maar geen is echt te weinig.
+1/-0

4 jaar geleden
Leuke podcast; ik geniet elke keer weer van jullie leuke en opwekkende manier van 'spuien'over ons PSV.
Als reactie op de podcast over vertrekkende spelers:

Uit: Zoet, Lozano, Peirero, Ramselaar, Hendrix, Schwaab, Luckassen.

Ik miste in jullie opties de naam van Odegaard heel erg. Ik weet dat hij op de radar staat van Ajax, maar hebben jullie hem zien spelen in Eindhoven en in Arnhem tegen PSV? Goede speler hoor: type van Ginkel. Zeker halen als dat nog kan/gaat!

Wat jullie zelf ook al zeiden: Kelvin Stengs is zeker het halen waard! Ook een goede speler, goede drive en daarbij ook nog inzetbaar op meerdere posities, waaronder óók als back-up voor het wegvallen van een back. Dan heb je met Teze, Sadilek en Stengs zeker genoeg als back up. Stengs kan in mijn ogen ook uit de voeten als buitenspeler.
Je zou voor een transfer van Stengs naar Eindhoven o.a. Luckassen kunnen betrekken, dat drukt de prijs.


Robben zou ik altijd halen als dat lukt.

Keeper: (indien Zoet vertrekt) Wellenreuther van Willem II.
Dan wordt Unnertahl nr. 1 en hij nr. 2.

Ik heb geen zicht of er in het buitenland spelers rondlopen die naar PSV zouden kunnen/willen. Daarvoor hebben we scouts ;-)

Maar binnen NL zijn dit zeker mijn opties en ik denk dat je hiervan direct sterker wordt.
+2/-1



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko basarnhem brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje