Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV overweegt verhuur van Maximiliano Romero'

17 mei 2019 10:27 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

"PSV overweegt verhuur van Maximiliano Romero"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad weet te melden dat PSV overweegt om Maximiliano Romero te verhuren. De Argentijnse aanvaller kwam vanwege blessures in de afgelopen anderhalf jaar slechts twintig minuten in actie op het hoogste niveau. Nu Romero weer fit is, móet hij gaan spelen.

Volgens het ED staan ook Armando Obispo, Mauro Júnior en Dante Rigo op de nominatie om verhuurd te worden. Het drietal kwam dit seizoen nauwelijks in actie in het eerste elftal.


Discussieer mee op de forums


Tags

romero maximiliano armando mauro nominatie obispo rigo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Gelukkig was Romero niet zo duur,dacht miljoentje of 10,dan kun je ook niet verwachten dat hij er meteen staat,man man dat is ook weggegooid geld geweest.
+3/-2

 
1 jaar geleden
Hij is lang geblesseerd geweest,dat heeft niet geholpen en was niet te voorzien. Zijn reputatie was goed voordat Brands besloot hem te halen. Ben benieuwd hoe hij blessurevrij zal gaan presteren.
+3/-2

 
1 jaar geleden
Het komt niet vaak voor dat een speler van 10 miljoen wordt verhuurt, maar in dit geval is er wel een uitzonderlijke situatie.
Brands heeft volgens mij gewoon een goede afweging gemaakt, en geprobeerd om een speler te halen die PSV zou gaan versterken. Helaas gaat dat soms ook niet zoals de bedoeling was.
+1/-0

 
@WouterErik, ik zou het geen gek idee om onze drie spitsen in een roulatie met twee spitsen systeem het te laten uitvechten of Luuk en Sam opkomend achter Romero in een 3-4-3 formatie, ik bedoel je kan het zo gek nog niet bedenken.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Van Bommel moet kijken welke goede spelers hij dan heeft en daar het beste systeem voor bedenken. Ik ben wel benieuwd hoe goed Lammers het in PSV-1 zou kunnen gaan doen, en of die bv een koppeltje met De Jong kan vormen.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Noem het maar soms. Romero. Guti. Ramselaar. Pereiro. Behich. Saimzbury. Mauro. Thomas. Luckassen. Maher. Ruim 40 miljoen aan investeringen en enorme bult aan salaris, die niet of te weinig spelen of niet geslaagd zijn. Geblesseerden daargelaten, allemaal investeringen waar PSV op teert qua winst via doorverkoop. Iets klopt er niet hier. Dat wat de TD en scouting dusver aandraagt matcht te vaak niet met wat het team of de trainer nodig heeft. Daar moet iets aan gedaan worden.
+1/-0

1 jaar geleden
Het is een lastig verhaal. Ik wil graag dat Luuk blijft, maar dan spelen Maxi of Lammers weer een heel seizoen als invaller of KKD wedstrijdjes. Ze moeten beide toch echt minuten gaan maken op het hoogste niveau, kijk maar naar de ontwikkeling van Lammers afgelopen seizoen.
+3/-0

1 jaar geleden
Nu weer fit en jl woensdag niet ?? Zeg verkoop maar we hebben een goede fitte spits nodig !
+2/-1

1 jaar geleden
Soms denk ik dat wij veel te moeilijk doen met het inbrengen van spelers. De kkd is wat anders dan de eredivisie dus dat hij daar weinig indruk maakt zegt mij niet zo veel. Verhuren van een aankoop is eind oefening.
+1/-0

1 jaar geleden
Waarom stalt PSV geen 4-5 spelers bij FC Eindhoven (wat Feijenoord nu doet bij Dordrecht). 1 jaar in de kkd en dan promoveren ze zeker naar de Eredivisie, daar kunnen jonge spelers goed rijpen voor de grote sprong naar PSV1. Fc Eindhoven kan daar met veel jonge spelers het de Top van de ere knap lastig maken(alleen tegen PSV een tandje minder uiteraard).
+4/-1

1 jaar geleden
Wat een miskleunen zeg: deze Romero, Luckassen, Guti en in mindere mate Ramselaar. En dan heb ik het nog niet eens over die Australische bagger waarmee MvB aan kwam zetten. Zo'n Maher kan een keer voorkomen maar wat er daarna allemaal is gebeurd... gek hè dat je geen geld overhoudt om een beetje fatsoenlijke (centrale) verdedigers aan te schaffen.
+1/-2

1 jaar geleden
Hopelijk blijft hij deze zomer fit, anders kunnen ze hem verhuren aan een reintegratiebureau. Ik vind dat hij sowieso verhuurd moet worden. Ik hoop voor Luuk en gek genoeg ook voor PSV, dat hij nog een keer een stap maakt naar een leuke club in het buitenland. Dat buitenland is toch een smetje op zijn carriere. Ik hoop dat voor PSV, omdat PSV juist volgend seizoen kan gaan oogsten met eigen jeugd. Lammers moet nu maar eens de kans gaan krijgen met Malen, Gakpo en Piroe om hem heen. Daarnaast een fitte aanvaller aantrekken uit de subtop. Romero moet eerst in verhuur maar eens laten zien dat hij een jaar lang kan spelen en inderdaad zoveel waard is als de koopsom.
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Zou, in het kader van de herbouw van PSV, die Mike van der Hoorn van Swansea nog een (betaalbare?) optie zijn om Schwaab te vervangen. Ze zijn bij Swansea zeer over hem te spreken, al speelt de club nu wel championship. Hij is zeker beter geworden na zijn Ajax tijd.
+1/-0

Romero hoort gewoon zijn entree maken komend seizoen, het zou van de domme zijn hem te verhuren, weet je veel hoe een ander met je 10 meloen omgaat, en volgens mij is t na alle ellende eindelijk Maxi tijd voor Romero.
+1/-0


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.996 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

authentic baumgartl besmettingen bok bommel bottas bruma doan dumfries eredivisie gakpo guti hamilton hendrix ihattaren jong lammers madueke malen mauro obispo paniek ploegsma romero rosario sadilek schmidt titel unnerstall var