Transparent
Inloggen
Sluiten

Valentijn Driessen: 'PSV heeft het signaal van een Calimero afgegeven'

17 mei 2019 10:52 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

Valentijn Driessen: "PSV heeft het signaal van een Calimero afgegeven"; image source: Pro Shots

In zijn column in De Telegraaf heeft Valentijn Driessen geen goed woord over voor PSV dat dinsdag aan gaf onder geen voorwaarde mee te willen werken aan een transfer van Steven Bergwijn naar Ajax. "PSV moet juist dolblij zijn met de Amsterdamse belangstelling", aldus Driessen. "Het drijft de prijs op voor Bergwijn, die volgens afspraak PSV deze zomer mag verlaten bij een marktconform bod. Betaalt Ajax genoeg euro’s, dan zou PSV gek zijn als het een lagere transfersom van een andere club accepteert."

Driessen gaat verder: "Met de Ajax-miljoenen kan PSV de broodnodige versterkingen halen. Want zoveel is wel duidelijk: PSV moet de selectie met kwaliteit injecteren, wil het Ajax volgend seizoen kunnen blijven uitdagen voor het kampioenschap. Als dat met geld van Ajax kan, dan ligt daar toch een geweldige uitdaging voor PSV."

Volgens de chef voetbal van De Telegraaf wilde PSV een signaal afgeven door direct na de eerste geruchten al met een statement te komen. "Dat is gelukt, het signaal van een Calimero", zo geeft hij aan. "Zwijgen zou het beste signaal zijn geweest, of had desnoods verteld dat de club nog geen bod heeft ontvangen en afwacht."


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


 
5 maanden geleden
En als je de fans van PSV proforceert met dat Ajax spelers van PSV kan gaan overnemen, dan moet de leiding van PSV wel reageren.
 
5 maanden geleden
Is dat niet die speler van Valencia en Sevilla?? Hahaha
5 maanden geleden
Kan Valentijn Driessen misschien uit? Ik zit totaal niet op zijn zielige mening te wachten. Misschien een idee om deze hier niet meer te plaatsen.
 
5 maanden geleden
Enorm eens. Wat mij betreft geldt dit niet alleen voor Valentijntje, maar voor heel zijn kutkrant.
 
5 maanden geleden
Eens, ik word liever niet lastig gevallen hier met dit soort berichten.
 
5 maanden geleden
Eens, nieuws van Driessen, Swart, Telegraaf verdient onze aandacht niet. Wordt daar ook liever niet mee geconfronteerd, dus gewoon weglaten.
 
5 maanden geleden
Eens, we noemen hem in het vervolg Calimero Driessen.
 
5 maanden geleden
Hij wil wat krantjes verkopen anders heeft ie wéér een hoop oud papier voor de deur te zetten. ????
 
4 maanden geleden
Dit soort berichten levert toch het meest aantal clicks op.
5 maanden geleden
Dinsdag zegt Driessen: Ajax gaat VOL voor Bergwijn en zijn zaakwaarnemer op de hoogte is. De kans dat hij naar Ajax gaat is vrij groot.

En nou heeft PSV ineens heeeelemaal verkeerd en krampachtig gereageerd als een Calimero, volledig in paniek, omdat het slechts een flirt was.


Driessen vindt dat een transfer naar Ajax goed zou zijn voor Bergwijn, aangezien hij in Amsterdam nagenoeg verzekerd is van Champions League-voetbal. 

Sinds wanneer zijn 2 voorrondes voor Ajax al een gelopen koers?!

Onvoorstelbaar dat dit soort clowns nog zo'n podium krijgen om zulke onzin te verkondigen. Dit soort sneue figuren draagt eraan bij dat de verhoudingen tussen PSV en Ajax supporters er niet beter op wordt.
 
5 maanden geleden
Driessen is door zijn afzeiken van Ten Hag (dat hij slechte trainer zou zijn) en zijn opmerkingen over de spits van de Spurs (dat die niet kan scoren, maar wel Ajax uitschakelt) al veel geloofwaardigheid verloren.
 
5 maanden geleden
Precies, en wie zegt dat ze dit weer kunnen flikken volgend seizoen? Ze denken al dat ze grootmeesters zijn.
5 maanden geleden
Ach ja, liever dat hij het zegt dan iemand die wél bij z'n volle verstand is.
5 maanden geleden (gewijzigd)
Wat hadden we anders kunnen verwachten van een pro-Ajax krant? Het artikel 'Transfer naar Ajax goed voor Bergwijn' zegt al genoeg toch? Zielig dat De Telegraaf op deze manier weer de aandacht probeert te trekken. Precies de reden dat ik het lezen van die rotzooi altijd probeer te vermijden.

Trouwens ook bijzonder dat er door psv.supporters.nl gekozen wordt om dit soort quotes uit columns hier gewoon te plaatsen als 'nieuwsbericht'.
 
5 maanden geleden
De beste oplossing is inderdaad door dit soort figuren zo min mogelijk aandacht te geven. Het is bizar hoe dit medium (niet alleen voetbal) iedere keer weer het vuurtje probeert op te stoken. En uiteindelijk leest half NL de berichten en laten wij ons gek maken. Hij zal vanavond wel weer bij Veronica Inside zitten.
5 maanden geleden
Het is wel populair in die Amsterdamse kliek om woorden als Calimero en provincieclub te blijven gebruiken. Daarmee proberen ze vooral zichzelf af te zetten tegen een club waarvan ze voelen dat het de enige bedreiging vormt voor hun zo gewenste Ajax-hegemonie. In essentie is het roepen en herhalen van het woord 'Calimero' typisch gedrag van een paniekerige Calimero. Zet je eierdopje even af Valentijn.
5 maanden geleden (gewijzigd)
Denk eerder dat Ajax flink moet investeren om met PSV te kunnen blijven concurreren. Bij PSV verwacht ik niet veel uitgaande transfers, terwijl Ajax vrijwel leeg gekocht zal worden.
 
5 maanden geleden
Moet nog zien hoe De Ligt en De Jong het volgend jaar zullen doen?
Ajax was dit jaar een vriendenploeg wat soepel draaide en waar niemand de baas was,
iedereen werkte hard en de sfeer was buitengewoon goed.
Als deze jongens dadelijk in een ploeg spelen waarbij bepaalde spelers de baas (willen) zijn dan krijgen ze het moeilijk.

Bij PSV zag je dat Lozano alle vrije trappen en corners wilde nemen - terwijl hij dit niet goed kon. Erg irritant dat hij als een klein kind telkens de vrije trap en corner wilde nemen... Mark van Bommel had hier iets van moeten zeggen.
Dit zijn dingen die Van Bommel niet ziet, het is niet goed voor de sfeer in de ploeg en zo maak je minder doelpunten.
 
5 maanden geleden
Ajax zal veel geld ontvangen en ze strooien ook lekker met die euro's maar veel uitgeven en dikke salarissen betalen is potje ook snel op. Ze kunnen allemaal goed het Ajax spelletje spelen maar over de grens is het net effe wat anders.
5 maanden geleden
Valentijn wordt steeds erger vervelend mannetje !
 
5 maanden geleden
Net zoals die Hans Kraay met zn domme stookgedrag en achterlijke uitspraken.
5 maanden geleden
Heeft gelijk, beter hadden ze niet gezegd
5 maanden geleden
Als Valentijn eens in de spiegel zou kijken en een beetje kritisch was zou hij voorlopig beter een stilte in kunnen lassen . Zelfs zijn collega's hebben hem hierop geattendeerd . Hij begint te zeveren en dat op die leeftijd.
5 maanden geleden
Waarom moet zijn mening hier telkens als nieuws gepost worden? Die man is een volledige grap
5 maanden geleden
Valentijn, we nemen jou(w mening) niet serieus meer!! Ajax kan beter Lucas Moura kopen, oh nee die scoort nooit!
5 maanden geleden
Dit is de Valentijn die voorspelde dat die Moura geen gevaar was voor 020?
5 maanden geleden
Als die augurk nou eens ff lekker bij die neuzen schoenen gaat poetsen of iets dergelijks.
5 maanden geleden
Valentijn wie??

Is dat het Amsterdamse medium die niet naar Madrid wenste af te reizen omdat Ajax daar niks te zoeken had. Of die wist te vertellen dat Ajax die Moura van de Spurs geen duimbreed in de weg hoefde te leggen want die scoorde toch nooit.

Die Valentijn?

Vuilnisman, mag deze zak ook mee...
5 maanden geleden
Waarom is hier voortaan televaag troep ? Falentijn Driessen is dat niet van die Lucas Moura met 3 goals geweldig was dat. Die kan er niks van toch ? Hahaha
5 maanden geleden (gewijzigd)
Ik lees dat PSV als een Calimero gereageerd heeft en dat vd Sar zegt dat PSV er maar volwassen mee moet omgaan of iets in die richting.

Kan iemand vertellen wat er zo raar is aan de reactie van PSV? Heel diep zijn ze er niet op in gegaan, het is de media toch die er een flink verhaal van maakt?
 
5 maanden geleden
PSV spreekt het "grote" ajax tegen. En als volgens deze stumper ajax het volgend seizoen zo sterk is weet hij dan wie de jong en de Ligt gaan opvolgen..
 
5 maanden geleden
Ach dat is typisch Ajax . Worden ze 1 x in de 5 jaren kampioen en hebben ze weer een grote bek . We gaan het zien , volgend seizoen.
5 maanden geleden
Zoals ik al eerder aangaf, en hier ook anderen, waarom maar constant dergelijke stemming makende berichten hier plaatsen?

Er is een bepaalde discrepantie tussen zaken louter door een PSV-bril beoordelen en maar naar het slechte op zoek gaan (om te stoken).

Nogmaals in PN oude stijl kwam zulks niet of nauwelijks voor.
 
5 maanden geleden
Inderdaad.

En wanneer gaat dat forum nou eens een keer open. Het duurt nu al 2 jaar!
5 maanden geleden
Als dit de enige manier is voor de heer Driesen om een stijve te krijgen, Tja gaat uw gang.
5 maanden geleden
Och, die moderators hier zijn of neutraal of fan van 020. Die plaatsen al het nieuws op dit gedeelte waar het woordje 'PSV' in voor komt. Op het oude netwerk kwam dat niet voor omdat daar voornamelijk PSV'ers de redactie voerden. Tis zoals tis.
Door dit soort figuren als die Falentijn wordt de haat alleen maar aangewakkerd tegen dat sterrenteam uit 020. Haat die in heel Nederland terug te vinden is. Toen wij drie jaar terug op de laatste wedstrijddag alsnog kampioen werden, werd in alle acht andere stadions gejuicht door alle niet-020-supporters en gezongen dat er daar helemaal niks was gewonnen. Zelfs de Kuip ging massaal zingen voor ons. Vorige week heb ik in geen enkel stadion iets dergelijks over PSV gehoord. Iedereen likt zijn wonden en gaat over tot de orde van de dag. En verbaast zich over hoe de pers en 'bekende' nederlanders ineens allemaal onder hun steen vandaan komen en gaan lopen tetteren dat zij de beste zijn en dat dat altijd al zo geweest is. Een bewijs dus dat er voornamelijk arroganten voor die club zijn en in ons 'doemaarnormaaldandoejealgekgenoeg-landje' wordt dat doorgaans niet als fijn ervaren. Heel nederland schijt op die club en dat zal gelukkig altijd zo blijven. Ze doen net alsof hun dat niks doet, maar diep van binnen hebben ze enorme pijn. Die kan er nu even uit komen. Ik heb vorige week woensdag de avond van mijn leven gehad toen zij op hun bek gingen tegen de Spurs. Want ik ben 365 (soms 366) dagen per jaar anti-hun. Mijn reet met 'goed voor het nederlands voetbal'. Forza PSV ! Amen.
5 maanden geleden
Wat ik nu schrijf mag Ajax niet weten.

Bergwijn is niet zo goed als de verslaggevers op TV tegen ons zeggen.
+ hij is snel en kan af en toe gevaarlijk naar binnen komen en dan op goal schieten
- zijn samenspel naar een medespeler is zwak, dikwijls komt zijn bal bij de tegenstander terecht
- zijn voorzetten zijn eveneens matig... hoeveel doelpunten zijn er uit een voorzet van Bergwijn dit jaar gemaakt, zeer weinig.

Het is goed dat Ajax dit niet weet.
 
5 maanden geleden
Ajax weet dat wel maar Steven gaat naar de bank. Hij is een goede speler maar heeft tegen Utrecht en Ajax behoorlijk gefaald .Dribbelen , dribbelen , bal kwijt op een lullige manier. Had veel meer van hem verwacht voor iemand met zo'n klasse.
 
5 maanden geleden
Misschien dat hij bij Erik ten Hag beter in de ploeg past met beter samenspel en betere voorzetten.
Snelheid heeft hij en lichamelijk is hij sterk... zo'n jongen moet je goed in het elftal begeleiden wat betreft samenspel met de andere spelers.

PSV en Van Bommel hebben daar moeite mee... in de details en het samenspel schieten ze tekort. Dit is de sterke kant van Erik ten Hag.
 
5 maanden geleden
Heb ik toch mijn twijfels bij beste Jan . Neres en v d Beek hield hij toch ook lang op de bank en wisselde hij vaak terwijl deze spelers bepalend waren voor diverse wedstrijden .
 
4 maanden geleden
Romaba, daar heb je gelijk in... v/d Beek is ondergewaardeerd - ik vind hem beter als de Ligt en de Jong, hij maakt veel meters op het middenveld en plotseling duikt hij op in de aanval en maakt dan een heel belangrijk doelpunt.
Neres is wisselvallig, maar als hij in goede doen is dan maakt hij vlot twee goals.

Het is inderdaad moeilijk voor een trainer - welke speler laat je spelen en welke speler ga je vervangen door een ander (een betere).
Ten Hag zit met dit probleem en ook Van Bommel weet op het middenveld en in de aanval
niet goed wat hij moet doen.
Lozano, Bergwijn en Luuk de Jong zijn teruggevallen... nu is Malen beter in vorm.
Op het middenveld missen we een aanknoop punt, een spelverdeler - we raken daar snel de bal kwijt, dit kost veel kracht omdat je dan weer terug moet hollen naar je verdediging.
We missen Marco van Ginkel - hij kreeg de bal op het middenveld en zorgde dat de aanvallers bruikbare ballen kregen --> intussen dook hij dan op in de aanval en maakte dan een doelpunt (v/d Beek type).
 
4 maanden geleden
Goede analyze Jan. Zou Afellay een optie zijn indien hij tijdig opknapt ?
 
4 maanden geleden
Affelay is inmiddels een stuk ouder en is als spelbepaler niet echt dominant aanwezig.
Maar hij heeft wel ervaring en als de andere spelers naar hem luisteren dan zal hij zeker nuttig zijn op het middenveld.
5 maanden geleden
Ik vind dat hij wel een punt heeft. de reactie was erg snel, en notabene op een gerucht verspreid door diezelfde telegraaf. Ik vind de reactie verre van professioneel. De tweede reactie van van Bommel, vlak voor de wedstrijd tegen Heracles was de reactie die passend is: Nog geen concreet bod etcetera. Je kunt hoogstens aangeven, dat je hem liever niet kwijt wilt aan een Nederlandse club. Ik bn momenteel niet echt kapot van de wijze waarop PSV zich presenteert in de media. Missschien moet ThijsSlegers zelf daarin ook nog iets leren? Ik mag toch hopen dat men intern overlegt over hoe te reageren. Het woord Calimero vind ik trouwens ook weer zwaar overdreven.
5 maanden geleden
Ach ja, Valentijn Driessen. Die heeft natuurlijk nog wat goed te maken na zijn lachwekkende hetze tegen Ten Hag en kruipt er nu nog dieper dan normaal in bij onze Amsterdamse vrienden. En als je argumenten op zijn, dan kan je natuurlijk altijd nog de calimero erin gooien. Als het grote Ajax langs komt voor een van onze spelers dan moeten we natuurlijk meteen opzitten, pootje geven en netjes doen wat er van ons gevraagd wordt. Pfffff
5 maanden geleden
Sjoerd Mossou had een geweldige reactie naar aanleiding van het AD klassement en de reacties van de echte calimero's:
"Om onze cijferklassement optimaal te kunnen beïnvloeden, hebben we een speciale rekenformule ontwikkeld waarbij willekeurig welke Ajax-speler altijd 0,0032 punt minder krijgt dan hij eigenlijk verdient. Feyenoorders daarentegen krijgen altijd 0,045 punt extra, en PSV'ers 0,0036 punt, want die mogen we ook heel graag."
5 maanden geleden
Hij probeert met zijn krant Engelse Tabloids na te doen, maar daar zijn wij in NL niet van gediend en dat gaat ook nooit werken. Deze zuurpruim kan alleen maar bakken kritiek uiten op anderen, daar is hij voor op de wereld gezet. Kan je hem niet kwalijk nemen. Geen platform geven, zelf het niveau hoog houden op deze website. Niet degraderen naar het niveau roddelkrant. En ben het volledig eens met een eerder gemaakte opmerking; ‘Als ze het in Amsterdam niet meer op basis van argumenten kunnen winnen, spelen ze de kaart van ‘Calimero’s’. Sneu en van een laag niveau net als de telegraaf zelf.
 
5 maanden geleden
Had Hiddink toch ook toendertijd?? Media is gewoon zielig gedoe en helemaal dag na kampioenschap. Zij zijn Ajax,zij zijn de zieligste..Volgend seizoen nieuwe ronde nieuwe kansen..Laat ze maar lekker miljoenen uitgeven en dikke salarissen betalen maar dat houden ze ook geen jaren vol. Is potje snel leeg. Wij PSV dien financieel al jaren onder van Ajax en psv wint ook gewoon titels..Ajax word echt géén Bayern München van Nederland al denken ze van wel.Psv had ook goede jaren in Europa gehad tussen 2005/2012 Met halve finales en kwart finales in zowel CL en Europa league.
 
5 maanden geleden
Voor €1m koop je in Amsterdam een gepinpt hondenhok. Wie gaat er vlakbij Schiphol wonen mocht hij in Amsterdam ballen? Geeoon een belegging of pied a terre voor tzt.
4 maanden geleden
wat is die valentijn driessen toch een misselijk jankwijf zeg!!
4 maanden geleden
Nu is bij Valentijn Ajax weer een en al Hosanna...een paar weken terug tegen Madrid verkondigde hij nog 100% zeker te weten dat Ajax echt iet verder zou komen....tsja die man heeft geen visie en leeft bij de waan van zijn televaag lezers.
reactie verwijderd

reactie verwijderd

reactie verwijderd

reactie verwijderd

Laatste nieuws