Transparent
Inloggen
Sluiten

'Mark van Bommel hoog op verlanglijst van Bayern München'

18 mei 2019 06:09 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

"Mark van Bommel hoog op verlanglijst van Bayern München"; image source: Pro Shots

Mark van Bommel is in beeld bij Bayern München. Dat weet onder meer De Telegraaf te melden. Van Bommel staat hoog op de verlanglijst om komend seizoen Niko Kovac op te gaan volgen, die waarschijnlijk moet vertrekken. De clubleiding van Bayern is namelijk ontevreden over de ontwikkeling van de ploeg. Naast Van Bommel zouden ook Arsene Wenger en Mauricio Pochettino in beeld zijn.

Van Bommel kwam als speler ook jarenlang uit voor Bayern. Hij was zelfs de eerste en tot nu toe ook enige buitenlander die als aanvoerder van de Duitse recordkampioen de kampioensschaal in ontvangst mocht nemen.


Tags

bommel bayern verlanglijst arsene buitenlander kampioensschaal kovac mauricio niko ontvangst pochettino telegraaf wenger

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


8 maanden geleden
Als van Bommel slim is, blijft hij nog minimaal 2 jaar. Zo kan hij zich als trainer ontwikkelen, meteen naar Bayern gaan, is een groot risico (is het wel altijd). Maar met nog 2 jaar ervaring erbij wel makkelijker.
+4/-1

 
8 maanden geleden
Mee eens, Hij moet eerst bij PSV nog veel leren voordat hij de volgende stap kan maken. Verder is er bij Bayern nu een grote schoonmaak, dus laat ze daar eerst hun zaken maar voor elkaar krijgen voordat hij daar naar toe gaat.
Veel hoger dan trainer van Bayern is niet mogelijk, dus ga daar pas naar toe als je echt goed bent.
+1/-0

8 maanden geleden
Mocht er daadwerkelijk serieuze interesse kenbaar gemaakt worden dan zullen we zien hoe groot de clubliefde is.
+3/-0

8 maanden geleden
Mark van Bommel heeft de afgelopen paar jaar veel gezien en veel geleerd bij PSV.
Wat je wel... en wat je niet moet doen.
Deze ervaringen neemt hij mee naar Bayern München.

De vraag is wie moet de nieuwe trainer worden bij PSV?

Denk dat Ruud van Nistelrooy een goede trainer is, hij laat het middenveld en de aanval beter voetballen... 120 goals moet makkelijk kunnen - met uitslagen van 6 en 8 nul.
+2/-1

8 maanden geleden
Ik stel voor dat we niet meer zo veel waarde hechten aan nieuws over PSV vanuit deze kul-krant. Ik ben helemaal klaar met de Telegraaf. De hysterie rond Ajax en daarna de hetze rond Bergwijn. Allemaal bedoelt om bij ons stennis te schoppen.
+11/-0

 
8 maanden geleden
Daarom is het raar dat juist hier televaag nieuws op staat. Was voorheen nooit.
+2/-0

8 maanden geleden
Is er 1tje in Italië vrijgekomen toch?
+1/-0

8 maanden geleden
Als Bayern aanklopt gaat van Bommel. Dit heeft niks met clubliefde te maken. van Bommel heeft ook bij Bayern gespeeld, dus die club heeft ook veel betekenis voor van Bommel. Ik denk niet dat het dit jaar al gebeurt, omdat de bron zoals wel vaker de laatste tijd, uit Amsterdamse hoek komt. Ik denk dat hij nog een jaar bij PSV blijft en er gebrand op is om volgend jaar wel een prijs te pakken. Daarna is Ruud een logische opvolger. Als hij nu mocht vertrekken vind ik Ruud er nog niet klaar voor en zou ik Adri Koster aanstellen, voor een iets avontuurlijker impuls.
+2/-1

8 maanden geleden
Sinds Guardiola vertrokken is bij Bayern lijkt het daar onrustig rondom de trainers positie. Eerst Ancelotti al dan niet op voorspraak van de spelersgroep eruit. Nu Kovac op de schopstoel terwijl de beste man op de voorlaatste speeldag bovenaan staat.
Nee als Van Bommel slim is gaat hij niet, want 1 seizoen zoals hij dit jaar bij P.S.V. gedraaid heeft (geen prijzen) en het is auf wiedersehen bij Bayern zelfs voor gewaardeerde ex spelers.
+1/-0

8 maanden geleden
Na je eerste debuut seizoen zonder prijzen al de trein naar Bayern pakken? Doe maar niet Mark. Beetje ondankbaar.
+1/-0

8 maanden geleden
Of van Bommel volgend seizoen trainer van PSV is, hangt niet af of Bayern München eventueel is geïnteresseerd. Als van Bommel komend seizoen geen perspectief ziet bij PSV dan zal hij zijn contract laten ontbinden. Bij Barcelona waar van Bommel kampioen werd en de Champions League won, kwam hij tot de conclusie dat Barcelona een maatje te groot was en vertrok na 1 jaar naar Bayern München. Van Bommel favoriete club is niet PSV maar Bayern München.
+1/-1

 
8 maanden geleden
Onzin, als P.S.V. geen speciale plek heeft voor Van Bommel had hij hier nooit afgesloten!
+1/-0

8 maanden geleden
Moet zeggen dat ik op basis van de tweede seizoenshelft er niet eens heel rouwig om zou zijn. Aan de andere kant zou ik echter niet weten wie hem op moet volgen omdat ik RvN er nog niet klaar voor acht.
Daarnaast is Bayern de laatste paar jaar qua trainers niet heel stabiel. Alhoewel een aantal oudgedienden nu wel gaan vertrekken en er schoon schip gemaakt kan worden.
Blijf eigenlijk ook maar gewoon.
+1/-0

8 maanden geleden
Waarom zouden wij ons eigen laten opnaaien door wie dan ook? De toekomst is altijd en overal onvoorspelbaar, Bommel en de hele voetbalwereld ook, dus relax.
+3/-0

8 maanden geleden (gewijzigd)
Wat zijn ze bij de Telegraaf weer aan het stoken.

Terwijl hun club zogenaamd mijlenver voor ligt op PSV en jarenlang de dienst gaat uitmaken. Maar wel de hele tijd op PSV focussen. Ze zijn nog steeds bang voor ons. En terecht.

Gezien hoe het dit jaar gegaan is, zullen ze bij PSV alleen maar nog meer gemotiveerd zijn.

On topic: Natuurlijk blijft Van Bommel nog een paar jaar.
+3/-0

 
8 maanden geleden
Het is te hopen, maar ik heb richting het einde van de competitie alleen maar veel berusting gezien. En dat terwijl je tot ver na de winterstop nog op de eerste plaats stond en je tijdens Ajax-PSV op matchpoint stond.
+2/-0

8 maanden geleden
Mark bedankt , veel succes bij Bayern. Je hebt nog een lange weg te gaan
+1/-0

8 maanden geleden
Haha, er staat dat de clubleiding van Bayern ontevreden is over de ontwikkeling van de ploeg. Nee, Van Bommel heeft onze spelers lekker laten ontwikkelen.... De tweede helft zakte zowat iedereen verder onder de nulgrens. Ik heb alleen maar een negatieve ontwikkeling gezien. En Bayern speelde juist voor de winterstop slecht maar heeft zich in de tweede helft toch weer naar het kampioenschap geknokt. Dat zie ik als een positieve ontwikkeling. Dus of de clubleiding van Bayern is blind of de televaag is weer aan het stoken. Ik hou het op dat tweede !!!! Forza PSV !!! PS: misschien is die Ten Hag wat voor Bayern. Die zou bij een nederlaag tegen Benfica ontslagen worden en is nu ineens trainer van het jaar en zou in de belangstelling van Barcelona staan. ???? Het bewijs dat de voetbalwereld ziek is en ook nooit meer beter gaat worden.
+3/-1

7 maanden geleden
Kan het me niet voorstellen, veel te weinig ervaring als trainer voor een instituut als Bayern. Misschien nog interessanter is de vraag wie van Bommel op zou moeten volgen bij PSV. Er schiet bij mij niet zo snel een adequate kandidaat te binnen.
+1/-0

 
7 maanden geleden
Mark van Bommel is als Limburger wel iemand die in Duitsland goed zal passen.
Net als Huub Stevens.
+1/-0

Laatste nieuws
Tagcloud

baumgartl bergwijn bommel breed doan dumfries faber faria feyenoord gerbrands godverdomme guti jong malen marwijk needpants neva onverdiend psvaltijd rechttrekken romario rosario schwaab sir souza tinus uswilly var wethoudervanjuine wind