Transparent
Inloggen
Sluiten

John de Jong: 'We gaan Maximiliano Romero verhuren'

25 mei 2019 07:35 - Algemeen Dagblad
Foto: Pro Shots

John de Jong: "We gaan Maximiliano Romero verhuren"; image source: Pro Shots

In gesprek met het Algemeen Dagblad geeft technisch manager John de Jong aan dat Maximiliano Romero tijdelijk zal gaan vertrekken bij PSV. "Romero gaan we verhuren. Hij is 20 jaar, moet ergens een jaar gaan spelen", aldus De Jong. "Hier blijft de onzekerheid of we hem die kans kunnen bieden. We gaan helpen een goede club te zoeken. Alle opties zijn daarbij open."


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 maanden geleden
Het domste wat je kan doen is zo'n kapitaal uit handen geven, Of stel je je clubarts ook meteen tot beschikking? Verlies je nog de controle over je meloenen ook, straks ben je hem ivb met evt optie tot koop nog voor een schijntje kwijt ook nog? Of lul ik uit mijn nek? Iemand zal toch beter weten?
 
4 maanden geleden
@Por, Ik vrees dat ze bij PSV de conclusie hebben getrokken dat hij voorlopig niet goed genoeg is voor PSV-1.
Voor 10 miljoen verwacht je een nieuwe Romario die meteen een verbetering voor PSV is, maar kennenlijk vinden ze Lammers ook beter dan hem.
verhuur is dan een logisch optie, Ik zou hem aan Willem-II verhuren, dan ben je als clubarts toch nog in de buurt.
 
4 maanden geleden
Op basis waarvan, denk jij dat. Hij heeft eigenlijk alleen een complete wedstrijd in jong gespeeld. Was toen erg ambitieus, en fysiek erg sterk, mss te sterk voor zijn spieren.
 
4 maanden geleden
@Por. Als hij verhuurd wordt zal dat nooit met optie tot koop zijn. Hij staat nog 4 jaar onder contract. PSV weet nog niet wat Luuk de Jong gaat doen en ze willen Romero al verhuren. Dat geeft aan dat ze er van overtuigd zijn dat het op dit moment nog geen PSV 1 materiaal is. Dat valt me tegen van een jongen van 10 miljoen. Daarvan verwacht je dat dat direct basis materiaal is.
4 maanden geleden
Misschien gewoon opstellen dan speelt hij.
 
4 maanden geleden
Als Luuk en Bergwijn vertrekken, blijft toch alleen Romero, Malen, Lammers en Piroe over voor de spits. Je zou zeggen wacht eerst eens af of Luuk en Stevie blijven. Als je nu al streeft naar verhuur (ipv na de voorbereiding richting transfer deadline) zeg je als club in feite dat Romero sowieso geen basisplaats heeft komend jaar ook al vertrekken die 2. Je kunt je onderhand afvragen waarom die jongen gehaald is. Ik heb de indruk dat ze veel meer zien in Piroe en hem alle kans willen geven in Jong PSV met invalbeurten in het 1e. Daar past Romero kennelijk voorlopig niet bij.
 
4 maanden geleden
Idd. Ik denk persoonlijk dat het karakter van Van Bommel botst met dat van Latijns Amerikaanse spelers.
4 maanden geleden
Zo te lezen laatste kans voor hem en anders PSV 10 miljoen lichter !
4 maanden geleden
Pfff...gewoon in de spits met Malen. Lammers op 10. Robben hangend rechts. Verder Rosario en Guti op middenveld. Gas op die lollie!!!
4 maanden geleden
Jammer tot nu toe, die enkele momenten van hem dat hij speelde werd ik daar toch best wel blij van. Hoop vooral voor hem dat hij snel de pechduivel achter zich kan laten. Een tijdelijke plek als Heerenveen of Vitesse zou mooi zijn.
 
4 maanden geleden
Ik hoop eigenlijk niet dat ie in Nederland wordt verhuurd. Je maakt concurrenten sterker, want laten we heel eerlijk zijn, wat hij tot nog toe geeft laten zien belooft veel goeds!
4 maanden geleden (gewijzigd)
Daar snap ik nou niks van, is het zijn blessures of zijn ze niet overtuigd van zijn kwaliteiten? Zonde van al het geld, als hij fit is zou ik hem gewoon bij de selectie toevoegen.

Oja gaan ze dadelijk Guti ook verhuren?
 
4 maanden geleden
Dus al met al is de conclusie dat er paniekerig dom door onze staf; Lees de Jong, nog niet rijp is voor dit soort beslissingen?PJD nog aan toe! Iemand hier die achter deze beslissing staat? Probeer de rest dan met stevige onderbouwing te overtuigen.
4 maanden geleden
Snap de redenatie er achter wel, alleen vind ik het dom om dat nu al aan te geven dat hij verhuurd gaat (mag) worden. De Nederlandse sub top is nu gealarmeerd en zullen zich snel melden bij PSV. Klasse heeft die jongen zeker...hoop dat zijn blessureleed toto het verleden hoort. Ik zou inderdaad even afwachten wie er van de huidige voorhoede gaan vertrekken (Lozano, Bergwijn en wellicht Luuk)...dan zou je hem zomaar eens heel hard nodig kunnen hebben.
4 maanden geleden
Een spits van 10 M die ze gaan verhuren. Uhm, wat klopt er niet aan dit plaatje?
Je bent fit of je bent niet fit, maar er bestaat ook nog zoiets als kwaliteit. Hebben ze zich bij PSV zo erg verkeken op zijn kwaliteiten dat PSV nu probeert nog wat geld terug te verdienen? Ik snap best dat je geen 3 spitsen gaat opstellen, maar kom op, waarom heb je hem dan gekocht als je Lammers óók nog hebt? De Jong zie ik niet vertrekken en aangezien hij de man is van de doelpunten, zal het voor een trainer al lastig genoeg zijn om hem toch maar niet op te stellen. Ik vrees met grote vrezen dat PSV dat geld niet terug gaat verdienen. Daar hadden we potjandorie een bonk van een verdediger voor kunnen hebben.
4 maanden geleden
Het domste, wat je kunt doen. Je gaat toch niet een speler kopen voor 10 miljoen euro om hem dan bij een andere club te stallen. Dit is kapitaalsvernietiging. Ik vraag me af, of John de Jong wel geschikt is voor deze functie. Zonde !!
4 maanden geleden
Die jongen moet gewoon gaan spelen en scoren en weer zelfvertrouwen terug krijgen.
De directie schat in dat dat het beste kan door verhuur, lijkt me dat ze daar goed over nagedacht hebben.
4 maanden geleden
Kunnen ze hem dan i.p.v. verhuren niet verkopen aan Ajax voor een miljoen of 60?
 
4 maanden geleden
Topdeal bro, was er zelf niet opgekomen, vergeet geen doorverkoop% ;-)
4 maanden geleden
Ik ben overtuigd van de kwaliteiten van Romero, maar door de hoeveelheid aan blessures en zijn blessuregevoeligheid is het beter om hem te verhuren. Bergwijn en Lozano zullen zeker vertrekken, ik denk dat Luuk de Jong alleen gaat als er een club komt waar hij een serieuze kans krijgt en in top of subtop speelt. Bij een degradatieploeg in Spanje/Engeland of ander land komt Luuk niet tot zijn recht.
Mocht Luuk vertrekken dan moet PSV Vincent Janssen voor een jaar huren. Na dat jaar kan de ontwikkeling van Romero beoordeeld worden.
 
4 maanden geleden
Ik denk dat een serieus salaris belangrijker is voor hem.
 
4 maanden geleden
@Eindhoven, en stel Vincent Jansen doet het heel goed bij ons en Romero bij de huurder, en Sam lammers ? Ik zou bij een vertrek van Luuk gewoon alles in handen van de voorbereiding laten, Sam en Max evt beiden opstellen? Misschien een optie?
4 maanden geleden
Lijkt me dat hij niet voor niets is gehaald. Die jongen zal toch wel kunnen voetballen? Ik zou niet verhuren en gewoon in de basis gaan opstellen. Als ze wel verhuren zien ze het dus niet in hem zitten en hebben ze een kapitale blunder gemaakt, denk ik.
4 maanden geleden
Verhuren aan zijn oude club lijkt me geen goede beslissing. Het grote probleem bij hem leek dat hij niet kon wennen aan Nederland en de speelstijl. Bovendien werd er ook wel eens verband gelegd tussen de hogere intensiteit en zijn vele blessures. Dan moet je hem juist verhuren aan een Nederlandse club. Als hij het zelf op een terugkeer naar zijn geboorteland heeft, dan heb je waarschijnlijk met een groter probleem te maken en krijgt het ook een geurtje van heimwee. Dan kun je hem net zo goed verkopen.

Laatste nieuws