Transparent
Inloggen
Sluiten

'Transfer Hirving Lozano naar Napoli vrijwel rond'

15 juni 2019 01:18 - Gianluca Di Marzio
Foto: Pro Shots

"Transfer Hirving Lozano naar Napoli vrijwel rond"; image source: Pro Shots

De transfer van Hirving Lozano naar Napoli is bijna rond. Dat weet de doorgaans betrouwbare journalist Gianluca Di Marzio te melden. Napoli heeft bij PSV een bod uitgebracht van 50 miljoen euro, terwijl de Mexicaan een jaarsalaris kan krijgen van 4,5 miljoen euro. Alleen over de portretrechten zou nog worden onderhandeld.

Meer op Gianluca Di Marzio




Discussieer mee op de forums


Tags

napoli lozano jaarsalaris marzio portretrechten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden (gewijzigd)
Als PSV echt 50 miljoen gaat ontvangen dan hebben ze het geweldig gedaan.
Moeten ze nog wel de helft afstaan, maar dan hebben ze nog 25 miljoen over.
Zou ook een goede zaak zijn als minstens één grote deal vrij aan het begin van de zomer rond komt, zodat PSV ook op tijd met het inkopen van spelers kan beginnen. Dit wordt een zomer met veel veranderingen.

Correctie: Pachuca-directeur Marco Garcés heeft tegen het Mexicaanse radiostation Los Campamentos gezegd “We hebben nog steeds een bonus tegoed voor Lozano. Het percentage hangt af van het bedrag waar PSV hem voor verkoopt”.

Ik kan me nog goed herinneren dat de transfer naar PSV zeer lang niet leek te gaan lukken, en dat het alleen lukte door Pachuca een flinke bonus te betalen bij een volgende verkoop.
Marcel Brands in 2017 over de transfer naar PSV "PSV bezit 100 procent van de rechten. Er was wel wat creativiteit nodig om deze deal te doen slagen. Het is duidelijk dat straks bij een eventuele succesvolle doorverkoop nog een partij meedeelt." Telegraaf schreef toen over 40%.
+2/-4

 
4 jaar geleden
WouterErik,

1) waar baseer jij op dat 50% moet worden afgestaan aan zijn oude club?
2) over de genoemde €50m lees ik dat een (fors) gedeelte in bonussen zal zijn waardoor je dit jaar geen €25m cash in hebt (ervan uitgaande dat de door jou genoemde €25m klopt)
3) ik lees elders dat het protetrechten verhaal een deal-breaker zou kunnen worden. Volgens transferexpert Gianluca Di Marzio van Sky Sport Italia eist de voorzitter van Napoli dat nieuwe spelers deze rechten afstaat aan de club terwijl Chucky veel sponsordeals zou hebben. Gelukkig voor Chucky/ PSV zit Moni Raiola aan de knoppen.

Typisch voorbeeld van een zeer complexe deal die pas een deal is als er getekend is door alle partijen en de poen bij PSV binnen is.
+7/-3

 
4 jaar geleden
Gelukkig zijn er nog mensen die nuchter kunnen denken en zich niet laten misleiden door de voetbal paparazzi.
+3/-2

 
4 jaar geleden
@Tony, ik kan het precieze artikel niet meer vinden waarin ik de 50% heb gelezen,
ik heb wel dit https://www.ed.nl/psv/psv-krijgt-wel-volledige-eigendom-maar-niet-volledige-opbrengst-bij-verkoop-lozano~abab527b8/link
Er gaat in ieder geval wel een fors deel naar de vorige club.
"Lozano + doorverkoop-percentage" in Google geven dat vaker aan.

Lozano is enorm populair in Amerika, dus ik kan me voorstellen dat de portret-rechten veel waard zijn. Ik hoop dat de deal door gaat.
+1/-3

 
4 jaar geleden
Persoonlijk zie ik veel liever Bergwijn vertrekken dan Chucky als er dan toch poet moet komen. Bergwijn zal in bepaalde opzichten echt wel beter zijn maar ik ben groot fan van het gif en de dreiging van ons Mexicaantje. Ik ga hem heel erg missen mocht hij gaan. Volgend jaar zal blijken wat voor handenbinder hij was.
+4/-2

 
4 jaar geleden
Gezien de berichten van de laatste dagen zou het me niet verbazen als onze gehele voorhoede Lozano-DeJong-Bergwijn vertrekt. Als dan ook nog onze miljoenen-aankoop Romero terug naar zijn oude club gaat, houden we niet veel over. Gezien de vCL voor de deur geeft me dat geen gerust gevoel.
+3/-3

 
4 jaar geleden
We kunnen alleen maar afwachten en zien wat er gebeurt. Probleem voor een relatief 'arme' club als PSV in een klein land. Die hele voorbereiding wordt sowiezo weer een joke. Gaston loopt nu nog een tournooi te ballen, onze NL'se internationals hebben net pas vakantie etc etc. Benieuwd waar die scouting nu weer mee aan zal komen en wat van Bommel voor verassingen in gedachten heeft.
+2/-2

 
Ben ik helemaal met je eens, dat merkte je vooral tegen AZ toen hij er niet bij was. Had meestal 3 man die hem probeerde af te stoppen, een schopte hem tegen de schenen, eentje tegen de enkels en de andere hing aan zijn shirtje.
+4/-2

 
Ben ik helemaal met je eens, dat merkte je vooral tegen AZ toen hij er niet bij was. Had meestal 3 man die hem probeerde af te stoppen, een schopte hem tegen de schenen, eentje tegen de enkels en de andere hing aan zijn shirtje.
+3/-2

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
@WouterEik: Kom je nou nog met bewijzen waar jij dei 50% op heb gebaseerd? Zo niet, pas dan je bericht aan. Door posts zoals die van jou blijven dit soort anti-PSV berichten maar rondzwerven op het internet.
+1/-8

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Schei nou maar eens uit man, je gelijk maar willen halen, pfff, en alleen over de winst word er een aantal % uitgekeerd, gekker krijg je gekke Henkie niet eens.
+3/-3

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Woutertje.. waarom deze onzin hier deponeren?

Doorverkooppercentage hangt af van de prijs. Dus hoe hoger, des te lager het percentage. Anders zou psv er helemaal geen voordeel bij hebben & pachuca dus ook niet op het moment dat psv hem voor bijv 10milj doet verkopen.

Enfin, verder gaat het enkel om de winst!! 50-8milj is 42 winst.

Daar ca 20% verwacht men dat moet worden afgedragen.

Mooie deal voor pachuca! 8+8,4milj is 16,4milj. Voor een speler uit mexico:)

PSV maakt dan 33,6milj winst!
+2/-5

 
4 jaar geleden
Hoe kom je aan die 8 miljoen en hoe aan die 31,6 dan?
+2/-2

 
4 jaar geleden
ED/VI; 50 - 8 (verkoop-aankoop)

42 ‘winst’

20% naar pachuca van de winst. (8,4milj)

80% winst voor psv. (33,6milj) excuus ;)
+2/-3

 
Souza Faria 11 (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd)
Hoezo geweldig gedaan? Wat een onzin voor de man in Mexico. Ja dat is hij. Of ben 7je nog nooit daar geweest ? Beschamend, als ze er niet meer uithalen bedoelde
+1/-3

4 jaar geleden
50 miljoen (incl. bonussen, ga ik dan voor het gemak maar van uit) is een uitstekende transfersom. Stiekem hoop je dan nog op een klein verkooppercentage. En wat betreft het deel dat af moet worden gestaan aan Pachuca; ik geloof niet dat daar écht veel bekend over is.

Zou wel fijn zijn als deze transfer snel af kan worden gerond, dan kan PSV spijkers met koppen slaan voor wat betreft minimaal één centrale verdediger (Lyanco) en kan het zich wellicht melden bij Berghuis.
+2/-1

 
reactie verwijderd

 
Er zijn geen bronnen die dat ooit bevestigd hebben. Ik snap niet dat er nog steeds mensen zijn die daar over beginnen. Het is allemaal speculatie. Het is gewoon nooooooooit bekend gemaakt!
+4/-3

 
4 jaar geleden
Idd, het begint hier steeds meer op de financiële telegraaf te lijken.
+2/-2

 
4 jaar geleden
Ik dacht dat ze het bij de aankoop over 20% doorverkoop hadden?
+2/-4

Mhm, das eigenlijk best lekker wakker worden! Het wordt tijd dat deze soap tot een einde komt. Ik ben heel erg blij om te lezen dat PSV eindelijk eens van zich afbijt en gewoon meegaat in de transfergekte van de afgelopen tijd; krankzinnige bedragen vragen!
Met het vertrek van Lozano(en het geld wat daarmee vrijkomt) hoop ik ten eerste dat Robben asap bekend maakt bij PSV te komen spelen( ff ruilen,gewoon, omdat het kán-:)) en daarnaast een top CV én een top CVM wordt aangetrokken. Dan pas ben ik helemaal tevreden.
+4/-2

 
4 jaar geleden
Een verdedigende middenvelder? Nee, dank je. PSV moet investeren in creativiteit. Ik ga uit van een duo Gutierrez/Rosario. Pereiro proberen te verkopen en dan voor de extra aanvallende impulsen een creatieve middenvelder halen en die laten concurreren met Ihatarren.
+2/-2

 
Ik begrijp je reactie. Ik ben zelf ook heel erg benieuwd naar Guti.
Mocht Guti zich tot basisspeler kunnen opwerken, zou dat een uitkomst kunnen zijn, echter heeft niemand denk ik nog kunnen zien hoe goed hoe is? Mijn reactie was meer gebaseerd op het non-voetbal van afgelopen seizoen, waarin we met twee controleurs speelden die voetballend 0 toevoegen.
+4/-3

 
4 jaar geleden
@Raimundo. Robben gaf op 22 mei een intervieuw aan de NOS waarin hij zei "Of ik een deadline heb gesteld? Ik wil het eigenlijk deze of volgende week bekendmaken." Ik had dus verwacht dat Robben allang zou hebben aangeven wat hij wil gaan doen, en ik kreeg sterk het idee dat hij naar PSV wou komen.
Ik vind het dus ook wat vreemd dat we nog niks weten over zijn toekomst.
+1/-3

 
4 jaar geleden
PSV en Nederland lijken niet zijn eerste keuze?
+2/-1

 
Ik denk dat PSV wel zijn eerste keus is, maar het wachten is op een transfer van Lozano.
+1/-1

 
4 jaar geleden
@Tony, Ik kan wat Robben doet niet meer volgen. Eerst geeft hij een intervieuw waarin hij zegt dat hij binnen een paar dagen beslist, en dus ging ik er vanuit dat slechts nog de details van een contract moesten worden besproken.
Nu zijn we 3 weken verder en heeft Robben nog niks beslist.
Als fan kan ik alleen maar uit gaan van wat de spelers zelf zeggen, en als ze hun woord dan niet nakomen, is het niet meer te volgen. We horen het wel tzt...
+2/-1

 
4 jaar geleden
Hij beslist voor het eind van de maand staat nu op VI, even geduld dus nog..
+1/-0

 
4 jaar geleden
Gelukkig heeft PSV alle tijd. Komende 6 weken niks belangrijks op onze agenda
+1/-0

Souza Faria 11 (geschorst)
4 jaar geleden
Jammer, bedrag is veel te laag. Je bent al 25 kwijt aan Pachuca. Maar er is geen andere club die hem wil. Voor die slaperige Braziliaan krijgen ze in Amsterdam al 80. Zal me trouwens verbazen als deze deal doorgaat.
+3/-4

 
4 jaar geleden
Weer zo iemand die schijnbaar een kopie van het koopcontract in handen heeft.
+6/-4

 
Souza Faria 11 (geschorst)
4 jaar geleden
Zegt de trainer die praat over een creatief middenveld met Rosario -:)
+1/-3

 
4 jaar geleden
Huh? Die gedachtegang van jou volg ik niet helemaal. Probeer het eens uit te leggen.
+3/-3

 
4 jaar geleden
Die slaperige Braziliaan heeft Adam wel het kampioenschap bezorgd en ons een oor aangenaaid met zijn fopduik.En de geweldige trainer Ten Hag heeft hem gelukkig op tijd van de bank gehaald.
+2/-5

4 jaar geleden
Als ie gaat, dan liefst zsm, kunnen we doorschakelen.
+3/-1

 
4 jaar geleden
En er zal veel doorgeschakelt moeten worden deze zomer krijg ik het idee.
+1/-2

4 jaar geleden
Gaap , zucht . Morgen is er weer ander nieuws ,hink stapsprong van 40- naar 50mln en terug en Luuk op de vooravond van een deal en morgen weer niet . Mtja ....komkommertijd en iedereen doet daaraan mee.
+1/-5

4 jaar geleden
50 miljoen zou top zijn meer krijgen we toch niet ,gauw iets anders voorin en zeker achterin kopen..
+2/-1

4 jaar geleden
Hirving Lozano wordt voor Napoli de opvolger van Diego Maradona.
+3/-4

 
4 jaar geleden
en ik ben max verstappen,hij mag de veters nog niet strikken van Maradona
+4/-4

 
Moet je dan je diploma veters strikken hebben om Maradona op te volgen? Dikke sigaar en een lijntje ook goed?
+3/-2

 
4 jaar geleden
Het klopt dat de deal nooit precies naar buiten is gebracht. Wij kunnen het dus alleen maar met indirecte berichtgeving doen.
De info van jouw link is weer gebaseerd op het Eindhovens dagblad en de Telegraaf. De Telegraaf schreef over de 40% (in mijn herinnering was het 50% maar daar kan ik naast gezeten hebben)
De essentie van de deal was dat beide partijen er niet uit kwamen tav een normale verkoop. Dus werd er een deal gemaakt dat de vorige club een fors deel kreeg bij de volgende verkoop. Er was zelfs onduidelijkheid of Lozano wel 100% van PSV was, en dat is toen wel bekend gemaakt.
+1/-1

reactie verwijderd

reactie verwijderd



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage