Transparent
Inloggen
Sluiten

'Manchester City maakt gebruik van clausule en haalt Angeliño terug naar Engeland'

18 juni 2019 00:42 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Manchester City maakt gebruik van clausule en haalt Angeliño terug naar Engeland"; image source: Pro Shots

Angeliño is weer op weg naar Manchester City. Dat weet het Eindhovens Dagblad te melden. De kampioen van Engeland heeft zowel bij het management van de linksback als bij PSV zelf aangegeven de Spanjaard terug te willen halen en gebruik te maken van de terugkoopclausule van 12 miljoen euro. Angeliño zal vervolgens aansluiten bij de selectie van Manchester City.

In Engeland gaan verhalen rond dat de clausule slechts 6 miljoen euro zou bedragen. Dit is vanuit alle kampen echter tegen gesproken, zo weet het ED. De transfer is nog niet helemaal zeker, omdat Manchester City nog groen licht moet geven. De verwachting is wel dat dit snel gaat gebeuren.

Meer op ED.nl




Tags

angelino engeland groen terugkoopclausule

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Heel jammer dat hij vertrekt. Het is een leuke speler om naar te kijken. We gaan zijn inzet en voorzetten missen.

Ac milan heeft interesse in Pereiro. De zaakwaarnemer is gspot bij Casa Milan.
https://www.milanlive.it/2019/06/18/milan-calciomercato-gaston-pereiro/link
+2/-1

 
4 jaar geleden
Ik vrees dat de verkoop (terug-koop) nu echt doorgaat.
PSV had een team met een aantal goede spelers die beweging en verrassing aan het team gaven, en een aantal defensieve (ook wat saaie) spelers.
Als deze weken Lozano, Bergwijn, Angelino, en mogelijk Dumfries en de Jong vertrekken, dan verliezen wel zeer veel kwaliteit. Ik vraag me af of PSV dat op een of andere manier nog terug kan halen. Helemaal met de vCL voor de deur.
+3/-1

4 jaar geleden
Wat een achterlijke clausule. Ze kunnen bij wijze van 3 jaar wachten totdat hij helemaal top is en clubs 40 miljoen willen betalen en hem dan eerst terughalen om hem zelf te verkopen. Een pareltje, een winstpakker, vertrekt nu voor een habbekrats, wat een wanbeleid van Brands dit.
+2/-6

 
4 jaar geleden
misschien was zo'n clausule wel een voorwaarde om naar PSV te kunnen....
Geen wanbeleid dus maar kwalijke noodzaak?
+3/-2

 
Spyrootjuh (geschorst)
4 jaar geleden
Niks achterlijks aan. PSV had anders 10 miljoen moeten betalen, nu hebben ze maar 5,5 miljoen betaald. Had PSV de speler gehuurd, hadden ze er niks aan over gehouden.
Soms heb je geluk met een speler (zoals Depay) en leveren ze veel op voor de club, soms heb je pech met een speler (zoals Maher) en kosten ze alleen maar geld. Angelino zit hier tussenin.
+2/-1

4 jaar geleden
Dat was echt een topspeler voor psv.. Fijne vent.. Jammer
+2/-1

4 jaar geleden
Goede speler, zakte ook in de tweede helft van het seizoen terug. Gaat het natuurlijk nooit redden in Manchester.
+2/-1

 
4 jaar geleden
Ben ook bang dat ie het daar idd niet gaat redden. Beter was geweest dat ze hem terugkopen en nog 1 seizoen bij psv laten spelen.
+1/-1

 
4 jaar geleden
Deze constructie zat ik ook aan te denken. City koopt hem terug en verhuurd hem nog een jaar aan PSV. Zou voor PSV ook een prima deal zijn.
+1/-1

 
4 jaar geleden
Of deze; City koopt hem voor 12M en verkoopt hem direct door aan PSG (of een andere club die geinteresseerd is) voor 25M.
+1/-0

4 jaar geleden
Dat hadden we van Zinchenko ook niet verwacht en die speelt ook regelmatig ...
+1/-1

4 jaar geleden
Doodzonde als deze deal doorgaat. Met name Luuk de Jong zal zijn vertrek gaan voelen. Vond hem heel goed bij PSV passen. Maar eens in Argentinie scouten?
+1/-2

4 jaar geleden
Moet PSV echt serieus wachten op verkoop spelers voordat ze zelf in actie kunnen komen? Anders zie ik het treurig in
+2/-1

 
4 jaar geleden
Het geld groeit ons niet op de rug.
+1/-1

 
En zelfs dan, ligt het aan hoe groot je rug is, en wat voor valuta.
+1/-1

4 jaar geleden
De prijzen schieten door het plafond. Onder de tien heb je niks meer. Snap best dat een club als PSV voorzichtig is. Feitelijk is er pas 1 speler weg (Schwaab).
+1/-1

 
4 jaar geleden
Had ik het gisteren ook met wat vrienden over. Iedere speler onder de 25 die twee keer een bal goed aanneemt is tegenwoordig 10+ miljoen waard. Dat maakt het voor PSV ook allemaal een stuk lastiger. Aan de andere kant zien we dat PSV ook steeds vaker 10 miljoen uit kan geven (Lozano, Pereiro, Romero, Guti).
+1/-1

 
4 jaar geleden
Behich, Room (toegegeven, dat waren geen basisklanten)
+1/-0

4 jaar geleden
Zonde dit zeg, maar wel logisch. Anders had hij 10 miljoen moeten kosten, terwijl hij bij NAC voetbalde.
Denk ook dat niemand had verwacht dat hij zó goed zou worden, dus die 12 miljoen valt nog wel enigszins te rechtvaardigen.
+1/-1

4 jaar geleden
We moeten dus op heel korte termijn aan de bak om nieuwe goede spelers te halen. De termijn van de transferperiode zou men ook eens onder de loep moeten nemen , zeker in EEN Europa. Jammer dat Angeliño weggaat , voortreffelijke voorzet.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage