Transparent
Inloggen
Sluiten

Ibrahim Afellay: 'Het is mooi om weer terug te zijn'

20 juni 2019 10:21 - PSV TV
Foto: Pro Shots

Ibrahim Afellay: "Het is mooi om weer terug te zijn"; image source: Pro Shots

In gesprek met PSV TV geeft Ibrahim Afellay aan heel blij te zijn dat hij weer terug is bij de club. "Het is mooi om weer terug te zijn. Een warm welkom en ik heb er heel veel zin in", aldus Afellay. "De eerste indruk is heel positief. Ik heb er heel veel zin in om er met z'n allen een heel mooi seizoen van te gaan maken."

Sinds het vertrek van Afellay in 2011 is er een hoop veranderd binnen de club. "Het is veel professioneler geworden. Er zijn veel meer mensen in de technische en medische staf", zo geeft hij aan. "Er zijn ook veel nieuwe gezichten natuurlijk. Ook veel jong talent. Dat is alleen maar goed."

Afellay trainde al enkele maanden aan de jeugdkant van De Herdgang. Het was aanvankelijk niet de bedoeling om een contract bij PSV in de wacht te slepen. "Het was niet mijn intentie. Het was mijn intentie om weer zo fit mogelijk te worden. Dat er uiteindelijk dit uit is gekomen is alleen maar mooi", zegt hij daarover. "Er kwamen verschillende mensen kijken en gaan er dingen op een bepaalde manier leven. Op een gegeven moment is het snel gegaan. Ik ben er wel blij mee."

De doelen voor de middenvelder zijn ook duidelijk. "Allereerst gezond blijven en waar nodig belangrijk zijn voor het elftal", aldus Afellay. "Een club als PSV moet altijd mee doen voor het kampioenschap en daar gaan we voor."

Meer op PSV TV




Tags

afellay gezichten herdgang jeugdkant jong

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Als een ajacied "we" zegt, krijg ik altijd braakneigingen. Maar als ik hier lees dat Ibi het alweer over "we" heeft, moet ik om één of andere reden glimlachen. Voetbal is echt een geval apart :)

Ik hoop echt dat hij een schot in de roos wordt. Ik ben nog steeds een beetje huiverig dat er afbreuk zal worden gedaan aan het grootste talent wat in jaren doorbrak vanuit de jeugd in die tijd.
+2/-2

4 jaar geleden
Prachtige herinneringen aan Ibi. Wat een geweldige technicus was hij toch. Ook zijn eerste jaar bij Barca was geweldig om te zien. Alles wees er destijds op dat hij één van de absolute sterkhouders van NL elftal zou worden. Helaas hebben blessures roet in het eten gegooid en ik ben met name erg benieuwd om te zien hoe dynamisch Ibi nog is. Welkom thuis!
+5/-1

reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

Wakkur2019 (geschorst)
4 jaar geleden
Onze hoop in bange dagen. How low can we go?
+1/-1

4 jaar geleden
Fijn dat-ie terug is. Hoop dat 't goed uitpakt.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje