Transparent
Inloggen
Sluiten

'Portugees Bruma op weg naar PSV voor recordsom'

21 juni 2019 20:30 - SAPO Desporto
Foto: Pro Shots

"Portugees Bruma op weg naar PSV voor recordsom"; image source: Pro Shots

Diverse Portugese media, waaronder SAPO Desporto, weten te melden dat Bruma op weg is naar PSV. De Portugese aanvaller zou voor 15 miljoen euro de overstap maken naar Eindhoven. Mocht de transfer daadwerkelijk rond komen, zou het de duurste inkomende transfer uit de clubhistorie van PSV zijn.

Ook FC Porto en Galatasaray waren concreet geïnteresseerd in Bruma, maar Porto wist geen akkoord te bereiken met RB Leipzig over een transfersom. Bruma wordt door PSV gezien als vervanger voor Steven Bergwijn en/of Hirving Lozano.

Meer op SAPO Desporto




Discussieer mee op de forums


Tags

bruma porto portugees recordsom bergwijn desporto galatasaray leipzig lozano sapo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Ik ben benieuwd. Het is wel een stylist. Stel dat Robben ja zegt, betekent dit dan dat PSV er zeker van uitgaat dat Bergwijn en Lozano weggaan?
+1/-1

4 jaar geleden
Tja.......erg veel geld voor een voetballer die het nog nooit ergens echt heeft laten zien.Natuurlijk wacht ik ook met smart op aankopen,maar ergens hoop ik dat dit gewoon 1 van de vele geruchten is.Zoveel geld heeft PSV ook weer niet te besteden.Dus zo'n aankoop is alleen verantwoorden wanneer de betreffende speler is gezegend met ontegenzeggelijke kwaliteiten.Ik vind niet dat dit in het geval van Bruma opgaat.
+2/-1

 
4 jaar geleden
Het feit dat Porto ook geinteresseerd is stelt me enigszins gerust. PSV volgt hem al zoveel jaar, ze weten vast wel wat hij kan. En na al die grote stugge competities voelt de Eredivisie vast als een warm bad voor hem
+2/-2

4 jaar geleden
Enige manier waarop PSV dit soort bedragen gaat betalen is als er een aanvaller op weg is naar de uitgang. Hoop persoonlijk nog steeds dat ook Berghuis nog deze kant op komt.
+1/-3

Het is erg veel geld, maar helaas tegenwoordig de (minimale) marktprijs voor dit soort spelers. Er moet vast een overeenkomst zijn tussen PSV en (waarschijnlijk) Napoli, anders kan ik deze (waarschijnlijk) op handen zijnde deal niet verklaren.

Wel mooi dat PSV in deze vijver zoekt. Ik hoop dat we dan ook een representatief elftal op kunnen stellen (over een maand), zodat we klaar zijn voor de voorrondes. Nu nog een top CV!! En weg met die dubbele controleurs!
+2/-3

 
4 jaar geleden
@Raimundo, Ik vind het ook zeer veer geld, en ik vind het ook mooi dat PSV toch spelers van dit niveau probeert te halen.
Eerst maar eens zien of het bericht waar is natuurlijk.
De ene keer lees je dat de deal van Lozano naar napoli al bijna rond is, en daarna wordt er weer geschreven dat hij 2e keus is.
+2/-1

4 jaar geleden
Sorry dat ik niet enthousiast ben, maar ik vind 15 miljoen te veel geld. Ondanks dat het een goede speler is, is het geen supertalent (meer).
+3/-1

 
4 jaar geleden
Braziliaanse supertalenten gaan voor 50 miljoen naar Real Madrid c.s.
PSV moet het in de categorie daaronder hebben. En die zijn de laatste jaren duurder geworden. Kosten ze een paar jaar geleden 7-9 miljoen, nu is 15 zo gek niet. Goed dat ze met de realiteit meegaan. Als hij het twee jaar goed doet is hij 26 en is 50 miljoen vast een heel normaal bedrag voor ploegen als Everton, Napoli en Valencia om hem op te komen halen.
+2/-2

4 jaar geleden
Hier wordt je blij van...
+2/-2

4 jaar geleden
Ik heb op youtube wat filmpjes gekeken, deze jongen kan echt wel voetballen hoor! Snel, fysiek, technisch. Doet me denken aan Farfan.
+2/-1

4 jaar geleden
Waarschijnlijk lozano verkocht? ????
+1/-1

4 jaar geleden
Zijn statistieken over de afgelopen jaren zijn niet bijster goed. Een hele bak geld zeg, ik hoop geen Romero 2....
+1/-1

 
4 jaar geleden
Romero zijn probleem was zijn fysieke gesteldheid.
+2/-1

Riverside (geschorst)
4 jaar geleden
Nou, hij is duurder dan Kezman.... zal hij er zeker nog meer maken???!!!????????????
+1/-2

4 jaar geleden
Helaas zijn deze prijzen de nieuwe realiteit, ze zeggen niets over het niveau van de speler...als PSV tientallen miljoenen kan vragen horen we ook niemand klagen. Benieuwd hoe en waar dit ooit gaat eindigen. Maar ligt onze prioriteit niet achterin? Als er voorin niemand gevonden kan worden verkoop je gewoon niemand, achterin hebben we nu echt een tekort. En waar blijven al die geïnteresseerde clubs voor Jeroen Zoet? Die blijft weer hangen denk ik, wordt nog interessant.
+1/-1

4 jaar geleden
Schandalig ! Verdedigers hebben we nodig John. Die Bruma heb je niet nodig, middenvelders zat...
+1/-3

 
Riverside (geschorst)
4 jaar geleden
Onze sjon zegt gewoon” magnana, magnana”, alles kump goud! Heb geduld, aankomende week staat er wel wat te gebeuren!
+2/-2

 
4 jaar geleden
@Riverside, ik hoop ook dat er de komende weken veel dingen gaan gebeuren. Het zal trouwens ook wel moeten.
Ben benieuwd of Robben nu echt helemaal 100% fit is, en wat hij gaat doen.
+1/-1

 
Riverside (geschorst)
4 jaar geleden
Ik denk dat robben stopt, dat is mijn gevoel en dat kan hij denk ik ook beter doen! Vandaar Bruma...
+3/-1

4 jaar geleden
15 miljoen uitgeven aan een speler voor een positie waar je veel talent rond hebt lopen, maar niet 12 uit willen geven aan een talentvolle verdediger van 21 op een positie waar je niemand voor hebt. Logisch ja.
+3/-3

 
4 jaar geleden
En voor de posities die ook nog dubbel bezet zijn heh. Ik geloof dit bericht niet. Zal volgens mij pas gebeuren als er daadwerkelijk iemand verkocht is.
+1/-4

reactie verwijderd

4 jaar geleden
Met zijn inzicht, dribbels en techniek? Hij gaat er in de eredivisie 60 per jaar maken.. ????
+1/-1

4 jaar geleden
Kan het me niet voorstellen. Lozano en Bergwijn zijn er nog, Robben kan nog komen. Prioriteit ligt achterin dus opeens 15 mln uittrekken voor een goed bezette positie is niet logisch.
+2/-1

 
4 jaar geleden
Ik las ergens een bericht op internet dat robben stopt met voetballen?
+1/-0

4 jaar geleden
Geloof er precies geen ene zak van.
+3/-1

 
4 jaar geleden
Die indruk kreeg ik ook meteen. Ik kan me totaal niet voorstellen dat PSV zoveel geld wil uitgeven aan Bruma. Is dit SAPO Desporto een betrouwbare bron? Ik weet weinig van portugal...
+1/-1

4 jaar geleden (gewijzigd)
Ik zou dit heel erg dom vinden van PSV. Eens, Bruma is een leuke vooral technisch begaafde speler. PSV geeft echter als dit waar is nu al zijn geld uit. Als bepaalde spelers als Lozano dadelijk alsnog niet verkocht worden heb je een positie 3-dubbel bezet en geen geld meer voor een goede verdediger (dat hebben we eerder gezien). Juist daar zijn we ver onderbezet. Daarnaast heeft hij net als bijv. Ramselaar te weinig rendement. Hij is tot slot ook 24 en net na de zomer al 25. Ik zie zijn transferwaarde dus niet heel snel verder stijgen. Daarnaast denk ik dat Malen klaar is om Bergwijn of Lozano te vervangen. Ik denk zelf dat het slim is te investeren in een goede centrale verdediger. Mexicanen hebben bij psv nog niet echt teleurgesteld. Ik hoop dat ze die 15 miljoen over hebben voor een Alvarez. Haal daarnaast Pieters of Willems terug en geef talent als Teze een kans. Zorg verder je scoutinglijstje up to date is voor het moment Lozano of Bergwijn verkocht worden. Het probleem is echter dat bij PSV in een vroeg stadium lekt welke spelers ze willen hebben. Dat drijft alleen maar de prijs op. Ik maak me eerlijk gezegd een beetje zorgen om het huidige scoutingapparaat bij PSV en denk zelf dat de Jong niet de juiste persoon is voor PSV.
+2/-1

 
@John

Eens met jouw reactie. De prioriteit ligt helemaal niet bij de aanval, aangezien we Malen en Gakpo ook nog hebben. Dit zijn spelers die je de kans zou moeten geven om door te groeien als basisspeler. Als je continu maar spelers koopt en dit soort talenten telkens maar niet ziet als basisspeler, dan snap ik nu ook waarom Malen nog niet getekend heeft. Beiden zijn m.i. goed genoeg voor de basis. Nog op volledig niveau, maar geef ze dan tenminste de kans en hou het geld in je zak.


De Jong is natuurlijk opgeleid door Brands. In het verleden heeft Brands zich al meerdere malen gestoten door zich té veel op de aanval (en het middenveld) te richten en niet op de verdediging wat op dit moment de hoogste prioriteit heeft. Ik hoop dan maar dat de Jong zich niet vergrijpt aan dezelfde steen. Zo hebben wij ooit het kampioenschap verloren een aantal jaar geleden. Top CV en top LB hebben we nodig!! En eigenlijk ook nog een goede back-up als CV.
+1/-3

 
4 jaar geleden
Ik snap dat je je zorgen maakt over de verdediging, maar dat komt echt wel goed. Wij als supporters kunnen toch niet alles overzien. Het lijkt misschien onlogisch om nu Bruma te halen, maar daar zit echt wel een plan achter. Ze volgen hem al jaren en dit is de kans om hem te halen. Natuurlijk heeft Brands fouten gemaakt en dat zal John de Jong ook doen, maar Brands heeft het gewoon super goed gedaan en ik heb ook alle vertrouwen in de Jong.
+1/-0

reactie verwijderd

4 jaar geleden
Hoop eigenlijk op wat nieuwe namen. Oude spelers terug en uit dezelfde vijver als Brands vissen? Kom op John, luister naar de scouts en durf iets nieuws!
+1/-0

reactie verwijderd

reactie verwijderd

reactie verwijderd

reactie verwijderd



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.847 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage