Transparent
Inloggen
Sluiten

Érick Gutiérrez slechts twee weken uit roulatie

Foto: Pro Shots

Érick Gutiérrez slechts twee weken uit roulatie; image source: Pro Shots

De Mexicaanse voetbalbond heeft bekend gemaakt dat de spierblessure van Érick Gutiérrez mee valt. De middenvelder van PSV viel eerder deze week met een op het oog hamstringblessure uit en moest op een brancard van het veld worden gedragen. De voetbalbond meldt nu dat na onderzoek in het ziekenhuis is gebleken dat Gutiérrez een spierblessure aan zijn dijbeen heeft en twee weken uit de roulatie zal zijn.

Meer op Federación Mexicana de Fútbol Asociación




Discussieer mee op de forums


Tags

gutierrez brancard dijbeen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Gelukkig valt het mee. Als hij voorspoedig herstelt kan hij de voorbereiding volledig meedoen en hopelijk zijn belofte inlossen volgend seizoen.
+3/-1

4 jaar geleden
Ik hoop dat Guti zich in de voorbereiding in de basis speelt. Daarom ben ik zeer blij te lezen dat hij er slechts twee weken uit ligt.
+3/-1

 
Ik hoop dat Guti kan laten zien waarvoor ze hem gehaald hebben. Top op heden heeft hij zich nog maar weinig kunnen profileren als zijnde een grote toegevoegde waarde vanwege de beperkte speeltijd. Als hij nu ook defensief eens sterker en slimmer zou worden, zou het in combinatie met een aanvallende middenvelder een top duo kunnen worden. Dan komt er tenminste creativiteit in de ploeg en wat meer scorend vermogen. Dan nog een voetballend geheel ervan maken..
+5/-3

 
4 jaar geleden
Ik vind dat PSV vooral een hele goede CV moet gaan halen,
Met een goede CV kan je op het middenveld meer voetballers op stellen die naar voren willen spelen. Ik vraag me dus af wie Schwaab gaat vervangen.
Buiten ons gezichtsveld zal er zich vast van alles afspelen.
+2/-2

reactie verwijderd

4 jaar geleden
Mooi op naar betere tijden...
+3/-2

4 jaar geleden
Je ziet bij Guti hetzelfde als bij Lozano. Als je de eerste wedstrijd van Lozano zag toen kwam hij 3 a 4 keer vrij voor de keeper en had hij heel veel leuke acties. Daarna stijf aan de linker en rechterkant gepositioneerd en opdrachten van de trainee volgend. Ook Guti prachtige eerste kwartier, waarbij hij vrijuit strooit met een pass die we zelden zien bij psv en een geweldige goal. Ook bij hem was de creativiteit en vrijheid er na een aantal weken volledig uitgehaald.

Sommige spelers moet je vrijheid geven in het veld, maar bij psv moet helaas alles uit de organisatie, want anders is het eng. Zo zijn helaas al meer spelers kapot geïnstrueerd helaas
+3/-2

 
Wakkur2019 (geschorst)
4 jaar geleden
Van Bommel is gek op eenheidsworsten die uitblinken in saaiheid en voor wie de clubs in de rij staan zoals ook deze transferperiode weer blijkt zelfs als ze transfervrij zijn. Hopelijk gebruikt hij zijn Australische netwerk nogmaals.
+4/-4

 
4 jaar geleden
Ik zou je seizoenskaart inleveren als ik jou was
+2/-5

4 jaar geleden (gewijzigd)
Toch bijzonder, bij Mexico vaste waarde, bij ons op de bank.
+2/-3

 
4 jaar geleden
Vaste waarde? Hij is de vervanger van Guardado
+2/-1

 
4 jaar geleden
Zit altijd bij de selectie, of hij nu speelt of niet. En maakt zijn minuten.
+1/-1

 
Als van Bommel hem nou als vervanger van Guardado ziet bij PSV komt het wel in orde.
+1/-2

4 jaar geleden
Goed dat hij zo snel op knapt volgens deskundigen dan . Jammer dat hij niet verder kan spelen nu ligt hij er toch weer een tijdje uit , weinig wedstrijdervaring dus.
+2/-4

Klinkt net alsof het niet voldoende is twee weken.
+1/-2

reactie verwijderd



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje