Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV lijkt naast komst Sepp van den Berg te grijpen'

24 juni 2019 22:45 - Twitter Stef de Bont
Foto: Pro Shots

"PSV lijkt naast komst Sepp van den Berg te grijpen"; image source: Pro Shots

PSV lijkt de komst van Sepp van den Berg uit het hoofd te moeten zetten. Volgens Voetbal International-journalist Stef de Bont heeft een buitenlandse club namelijk de beste papieren om de verdediger van PEC Zwolle over te nemen. De verwachting is dat er rond het weekend meer duidelijk zal worden waar de 17-jarige verdediger gaat spelen.

De Stentor meldt dat Liverpool die buitenlandse club is. Van den Berg hoopt de transfer deze week nog af te kunnen ronden.


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 weken geleden
Oké. Sterk staaltje carrièreplanning.
 
4 weken geleden
Ik heb vanuit PSV hier niemand over gehoord...
4 weken geleden
Dat is wel sneu voor John, zoveelste wat niet doorgaat....word ook wel een beetje lachwekkend..... wanneer tweede keus je ook al afzegt...
 
4 weken geleden
Voor wie is Vd Berg tweede keus volgens jou?
 
4 weken geleden
Volgens mij! Kan wel eerste keus zijn maar die kwam anders niet voor de eerste 11, denk eerder voor jong psv, met in de toekomst aansluiting tot....
4 weken geleden
Zo'n jongen moet niet naar het buitenland gaan.
 
4 weken geleden
In dat opzicht heb ik wel bewondering voor Wijnaldum. Die maakte elke keer kleine stappen van club naar club maar wel met een zeer grote kans op veel speeltijd. Dat is tav carriere-planning een weg met de meeste zekerheid dat je je doorontwikkeld.
 
4 weken geleden
Toen werd de voetbalwereld minder geregeerd door geld dan deze dagen. Alles en iedereen kan zich financieel onafhankelijk ballen.
 
4 weken geleden
Ja want bij PSV en Newcastle speel je je niet financieel onafhankelijk.
 
4 weken geleden
Toen kochten clubs als Liverpool en Barcelona geen spelers zoals van den Berg en Reis.
4 weken geleden
John... wa bende toch allemaal aan t doen jonguh???
 
4 weken geleden (gewijzigd)
Dè wittie zelluf ôk nie... :\(
reactie verwijderd

4 weken geleden
Niet dat dit zo belangrijk is, maar PSV grijpt wel overal naast zo.
 
4 weken geleden
Nog geen prijs gemist dit jaar
4 weken geleden
Los van hoe concreet PSV geweest is, komt het zo lullig over als het bericht van vermeende interesse en het bericht dat je er naast grijpt binnen 24 uur van elkaar zitten.
4 weken geleden
Het financiële voor het sportieve ? Een zeer verstandige keuze van deze jongen ! Die verdwijnt langzaamaan uit beeld en binnen 5 jaar speelt ie bij ff bal op het dak .
reactie verwijderd

4 weken geleden
Wat een dramatische transferzomer tot nu toe, overal lijken we mis te grijpen. Voordeel is dat het alleen maar beter kan gaan vanaf nu... :-(
4 weken geleden
Zullen ze in Zwolle ook mopperen als de speler het buitenland verkiest voor PSV ? Topclubs als PSV en Ajax kapen de spelers weg luidde het toch een paar dagen geleden
reactie verwijderd

4 weken geleden
Zo'n gastje is toch niet serieus te nemen? Je bent 17 en je krijgt de kans je verder te ontwikkelen bij PSV...en dan zeg je dat je liever naar Liverpool gaat. Dan heb je echt een bord voor je hoofd van vier meter dik.

Laatste nieuws