Transparent
Inloggen
Sluiten

'Zaakwaarnemer Steven Bergwijn sprak al met Bayern München'

10 juli 2019 08:38 - Bild
Foto: Pro Shots

"Zaakwaarnemer Steven Bergwijn sprak al met Bayern München"; image source: Pro Shots

Bild meldt dat de zaakwaarnemer van Steven Bergwijn inmiddels een gesprek heeft gehad met Bayern München. De vleugelaanvaller van PSV is een van de opties voor de Duitse kampioen indien het niet lukt om Leroy Sané of Ousmane Dembélé te halen. Na het vertrek van Arjen Robben en Franck Ribery wil Bayern de selectie versterken met nieuwe aanvallers. De zaakwaarnemer van Bergwijn heeft wel aangegeven deze week duidelijkheid te willen van de Duitse kampioen.

Meer op Bild


Discussieer mee op de forums


Tags

bayern bergwijn arjen bild dembele franck ousmane ribery robben sane

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


12 maanden geleden (gewijzigd)
PSV moet gewoon hard stellen dat er na komend weekend geen uitgaande transfers meer gedaan worden tot de volgende transferperiode in december. Focus moet nu op wedstrijden zijn, niet op salaris onderhandelingen en andere bijzaken. Als Bayern München eerst nog de tijd krijgt om plan A uitgebreid uit te onderhandelen, daarna afhaakt en vervolgens bijvoorbeeld Ajax eindelijk eens concreet wordt, dan zit je dus al 6 echte wedstrijden verder, en kan je dan zelf pas gericht gaan onderhandelen voor een opvolger. Vol de druk erop, en een harde deadline dus.
+0/-7

 
12 maanden geleden
Ja en dan? Ze moeten wel Bergwijn of Lozano verkopen. Ze hebben een Portugees gekocht voor 15 miljoen die je straks niet eens kan opstellen als ze Bergwijn of Lozano niet verkopen. Zit je daar met een dure speler waar je niets aan hebt. Dan had je die 15 miljoen beter kunnen steken in een centrale verdediger want die is harde nodig.

PSV heeft Bruma gekocht met de wetenschap dat of Bergwijn of Lozano verkocht gaat worden. Maar dan zal je straks zien dat ze allebei niet weg gaan. En dan zitten wij met een dure speler waar je niet zoveel aan hebt op het moment, en ook een zwakke verdediging. Dan heb je dus mooi verkeerd gegokt.
+4/-4

 
12 maanden geleden (gewijzigd)
Steven en Hirving gaan weg daar ben ik vast van overtuigd . Als het nu niet is in ieder geval voor de winterstop .De transferperiode is voor de meeste clubs een probleem . Als je het nieuws een beetje volgt is dat niet de missen . Lees de internationale kranten maar zeker zo betrouwbaar . We hebben het voordeel van internet en de vertaalsites. Doe er je voordeel mee. Persoonlijk denk ik dat we nog een GOEDE cv nodig hebben. Voor de rest zit het er goed uit . Mocht Hirving nog verkassen denk ik dat Berghuis ( niet mijn keuze) gehaald gaat worden.
+1/-2

 
12 maanden geleden
Dat weet ik zo net nog niet. Bij de geïnteresseerde clubs zitten er een aantal bij die CL spelen. Mocht Bergwijn in actie komen, mag Bergwijn en/of Lozano dan nog voor die clubs uitkomen in het Europese toernooi?
+1/-1

 
12 maanden geleden (gewijzigd)
@ raimundenderest

27 maart 2018 13:59
Laatste update: 27 maart 2018 14:37

Spelers die vanaf komend seizoen in de winterse transferperiode van club wisselen, mogen na de winterstop ook voor hun nieuwe ploeg uitkomen in de Champions League of Europa League. Dat heeft de UEFA dinsdag bepaald. bron nu.nl
+1/-1

 
12 maanden geleden
Dus als ik het goed begrijp mag Bergwijn dus (hypothetisch gezien) niet meer voor Bayern in de CL uitkomen mocht hij in actie komen tijdens Basel?
+1/-1

 
12 maanden geleden
Daarmee versoepelt de Europese voetbalbond de regels, want tot nu toe mocht een speler niet voor twee clubs in één seizoen in hetzelfde Europese bekertoernooi uitkomen.

Lees het gehele bericht.

https://www.nu.nl/voetbal/5196074/uefa-versoepelt-regels-bij-transfers-in-winterstop.htmllink
+1/-1

 
12 maanden geleden
Die 15 miljoen die is uitgegeven voor Bruma hadden ze sowieso eerst in een CV'er moeten steken. Snap Toon en de Jong niet...die positie is vacant, voorin loopt genoeg talent rond zou ik zeggen. Bruma is gekocht met de wetenschap dat Lozano of Berwijn verkocht ZOUDEN worden...ZOUDEN.....wat een beleid...
+1/-1

 
12 maanden geleden
Dat is het probleem van een relatief kleine club die afhankelijk is van transferinkomsten om verder te kunnen bouwen.
+2/-3

 
12 maanden geleden
Ja dat is waar maar dat wil niet zeggen dat PSV zijn zinnen niet op een CV had moeten zetten, want ze wisten namelijk allang dat er een vervanger voor Schwaab moet komen. PSV had beter zijn prioriteit op een verdediger moeten zetten en Bruma dan maar in de wachtrij zetten totdat Lozano of Bergwijn verkocht zou worden. NU zit je toch met een probleem. En we hebben nog maar 13 dagen tot Basel.

En ik ben toch niet zo zeker van Basel hoor. Want ik vind het maar een link ploegje. Het kan zomaar eens verkeerd gaan en daar moet je toch niet aan denken dat je er gelijk uitvliegt. Want dan sta je mooi voor paal.
+2/-3

 
12 maanden geleden
Inzake prioriteiten is een andere (en zinvolle) discussie wat mij betreft. Als je de media moet geloven was/ is er wel degelijk een lijst met namen voor de laatste linie maar zijn de prijzen te hoog (Alvarez) of mag de speler in kwestie niet weg (die jongen van Torino). De huidige selectie is totaal uit balans dus er zal echt nog wel veel gebeuren. Basel komt eigenlijk totaal op het verkeerde moment, zeker gezien de financiele belangen.
+2/-3

 
12 maanden geleden (gewijzigd)
Tigre, Ik denk ondanks al mijn geouweprostituee;-) dat het wel los gaat lopen, Rosario vind de weg weer omhoog en naar mijn mening kunnen we de CV ook op orde krijgen, hoef maar èèn man bij, makkelijk kunnen we het niet maken, maar heb zo het idee dat het goed komt, fuerza PSV
+1/-3

 
12 maanden geleden
mee eens Tony, maar PSV wist toch al vanaf Maart zo'n beetje dat ze 2e zouden worden en dus aan de bak moeten per eind juli? En ze wisten ook dat Schwaab er mee zou stoppen...dan heb je toch ruim 3 maanden de tijd om iets aan die CV positie te doen. Spelers polsen en " lekker" maken kan toch altijd....nee ik weet het niet zo met de Jong. Bruma gekocht zonder verkoop, en geen CV'er...en als er straks tegen Basel wordt verloren is de start van het seizoen al rampzalig....
+1/-1

 
12 maanden geleden
Dat laatste deel ik met je. Ik maak me al veel langer ernstig zorgen om de positie van PSV omdat we financieel niet mee kunnen. Ook in het spel on verdedigers kunnen we niet mee. €15m voor een Mexicaan, een Braziliaan die niet meer mag verrekken en een linksback waarbij PSV een deal met zijn club heeft waarna die oplichters doodleuk de deal de nek omdraaien. Het is makkelijk oordelen vanaf de zijkant maar we kennen de feiten niet. Het moge duidelijk zijn dat de Jong de lijn Brands doorzet: voor een voorhoede speler betalen we meer. Ik snap dat laatste wel.
+1/-0

 
12 maanden geleden
Ik heb echt geen idee wat het besteedbaar vermogen is op het moment van PSV,(volgens mij hebben ze toch voldoende binnen geharkt het afgelopen CL-seizoen, wat voldoende zou moeten zijn om een fatsoenlijke CV te halen), echter blijft voor mij de keuze tot het halen van een aanvaller ipv een CV zeer dubieus. Ik snap best de achterliggende gedachte, maar het had niet de hoogste prioriteit. Je wilt je toch niet voorstellen dat ze dadelijk (door financiële tekortkomingen) geen fatsoenlijke CV meer kunnen halen en dat ze daarom noodgedwongen met een jeugdspeler zullen moeten beginnen?
+2/-1

 
12 maanden geleden
Yep , in Nederland en België oa .
+1/-1

 
12 maanden geleden
Je hebt als PSV zijnde weinig te elsen. Als Spurs of Napoli zich op de laatste transferdag meldt met 40 miljoen is Bergwijn of Lozano gewoon weg. Niemand die nee zegt. Wat pas echt erg zou zijn is dat onze TD 15 miljoen uitgeeft aan een aanvaller terwijl de defensie op instorten staat, en dat ie dat gedaan heeft omdat ie ervan uitging dat Lozano of Bergwijn snel verkocht zouden worden. En dat ie vervolgens verrast is dat dat niet gebeurt, en nu de defensie niet tijdig kan versterken. Dat zou pas erg zijn. Gelukkig is dat niet het geval en is alles onder controle. Ofnie.
+3/-3

 
12 maanden geleden
Wat zou het erg zijn als je TD de kans op Bruma laat lopen en opeens beide spelers vertrekken. Ofnie?
Bruma moest gehaald worden of dat moment of helemaal niet. Achterin is het karig maar heb je wel mogelijkheden. Tuurlijk moet er iemand bij en het liefst zie ik er 2 komen zodat Viergever 2de keus wordt maardat zal niet gebeuren. Ik heb het volle vertrouwen erin dat de Jong met goede spelers komt. Denk alleen dat het wel belangrijk wordt Lozano, Bergwijn of Pereiro tijdens de komende weken te verkopen. Het liefst zie ik Pereiro gaan de komende weken en Bergwijn en Lozano ons helpen naar de Champions League te komen.
+2/-3

 
12 maanden geleden
Ik vind het niet slim om Bruma te kopen. Vooral ook omdat andere clubs nu weten dat PSV MOET verkopen. Snap hier echt niets van. Van dat geld van Bruma had je een prima centrale verdediger kunnen halen en was je klaar geweest voor Basel. Nu zit Bruma waarschijnlijk in Zwitserland op de bank.
Hele vreemde gang van zaken.
Persoonlijk geloof ik er niet zo in dat er clubs komen die meer dan 30 miljoen gaan betalen voor Lozano en/of Bergwijn. En bij Lozano moeten we eerst nog een hele rondje bij lieden die dan meedelen. Gisteren was iemand van Pachuca op TV, hij zei: "Hopelijk gaat Lozano weg bij PSV want wij krijgen dan een smak geld." (Een nederlander die daar in de jeugd werkt)
+1/-4

 
12 maanden geleden
Ik ben het helemaal mee eens dat de prioriteit bij de verdediging ligt en niet bij de aanval. Echter zal de eerste keus niet beschikbaar zijn op dit moment. Geen idee. ik hoop alleen dat het zo snel mogelijk alsnog rond komt met een goede verdediger. Ik hou toch stiekem nog wel een beetje hoop op Luckassen. Maar ik ben het niet met je eens dat iedereen nu weet dat PSV moet verkopen. Voor de Jong en Angeliño hebben wij ongeveer 27 miljoen ontvangen terwijl er pas 15 zijn uitgegeven. Bergwijn en Lozano worden begeerd door veel grote clubs. Die moeten we niet verkopen maar die gaan wel weg ben ik bang.
+2/-1

 
12 maanden geleden
Als een speler weg wil gaat hij weg of je nu PSV , AJAX , Barcelona of PSG heet . Hij gaat weg . Legio voorbeelden nu. Je MOET investeren in een aanvaller . Hirving en Steven gaan weg 100% zeker . De defensie staat er voor Basel . Let maar op. De voorste linie en het middenveld is op orde . Nog 1 CV zsm Komt helemaal goed . Zeker weten .
+2/-1

 
12 maanden geleden (gewijzigd)
@ReserveBelg Dus wij gaan als enige club een andere transferdeadline hanteren. Dream on..
+1/-2

 
12 maanden geleden
Nee dat kan niet, maar na de deadline +15 miljoen.
+1/-2

12 maanden geleden
Van Leroy Sané naar Steven Bergwijn. Tuurlijk.
+1/-5

12 maanden geleden
Lozano, Bruma en Bergwijn voorin. Dan speel je de tegenstander op snelheid weg, helaas spelen we te statisch en voorspelbaar. Wel (minimaal) een verdediger er bij. Liefst 3.
+2/-3

 
12 maanden geleden
Ja drie snelle mensen voorin tegen clubs die de bus parkeren. En vervolgens heb je achter de bal alleen maar controleurs. Dat wordt weer genieten.
Nee, Mark is verkeerd bezig als hij denkt dat dit systeem goed blijft werken. Maar ik heb weinig hoop want ik hoorde hem het volgende zeggen tegen een verslaggever: "Het voordeel is wel dat we nu in het tweede jaar zitten en daardoor de spelers nog beter weten hoe ik wil spelen."
Kortom: er verandert dus niets en je hebt nu geen Plan B meer want onze Luuk is weg.
+2/-5

 
12 maanden geleden
Elk systeem werkt goed, afhankelijk van de uitvoering.
+2/-2


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 28.006 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

afellay bijwerkingen corona demonstratie demonstraties demonstreren dqt eer flitsphirips fox halsema klompje koen kwakzalverij legende loze mank nederland plein protesteren racisme rodriguez schatting simons sir tinus topper vaals woordje zorg