Transparent
Inloggen
Sluiten

Donyell Malen: 'Ik vind de spits een mooie positie'

11 juli 2019 12:49 - VI.nl
Foto: Pro Shots

Donyell Malen: "Ik vind de spits een mooie positie"; image source: Pro Shots

In gesprek met Voetbal International geeft Donyell Malen aan te hopen dat hij komend seizoen in de spits mag spelen bij PSV. "Ik vind het een mooie positie, heb er in de jeugd al heel lang gespeeld", aldus Malen. "De laatste vijf wedstrijden van afgelopen seizoen heb ik er ook gespeeld, dat ging wel aardig."

Malen gaat verder: "Bij Jong Oranje speelde ik de laatste wedstrijden ook op die plek, met Justin Kluivert en Calvin Stengs aan de zijkant. Het is mooi om te horen dat andere mensen mij er klaar voor vinden, ik hoop dat de trainer er net zo over denkt."

Met Mark van Bommel heeft hij er echter nog niet over gesproken. "Nee, ik denk ook niet dat een trainer dat tegen je gaat zeggen. Je moet gewoon je best doen op de training en daarna maakt hij de keuzes", zo geeft hij aan. "Ik wil ook niet dat hij zou zeggen: Het is nu jouw pakkie-an. Je moet het gewoon verdienen om er te staan, dat is de beste manier. De trainer moet jou het vertrouwen geven om wat je hebt laten zien."

Meer op VI.nl


Discussieer mee op de forums


Tags

malen bommel jong kluivert oranje pakkie stengs

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


11 maanden geleden
Heeft hij onderhand zijn contract al verlengd ?
+1/-2

 
11 maanden geleden
Moet geheim blijven ivb met evt bemoeienis van Mino;-)
+2/-3

11 maanden geleden
Nou had liever lammers gezien. Malen miste voor open doel toen hij laatst in de spits stond nu maar hopen dat er verbetering in komt.
+1/-6

 
11 maanden geleden
De jong miste ook iedere bal voor open goal. Tenzij die op zijn hoofd viel. Malen heeft iig veel meer potentie dan Luuk. Nu nog een jaar goed presteren.
+2/-4

11 maanden geleden
In de VI van deze week geeft Frenkie de Jong antwoord op de vraag waar hij het liefst wil spelen bij Barcelona waarop hij zegt dat het hem niet uitmaakt zolang hij maar kan spelen. Van die instelling hou ik. Malen mag best hopen dat hij spits wordt maar verder gewoon spelen op de plek waar Bommel je nodig hebt.
+2/-6

 
11 maanden geleden
Hij presenteert zich volgens mij juist heel positief. Hij heeft eerder deze maand al in de VI aangegeven: "Elke speler wil in de basis spelen, ik ook. Welke positie maakt me dan niet uit". En dat het nu om die ene positie gaat komt omdat iedereen zich afvraagt hoe het vertrek van Luuk de Jong wordt opgelost. Ook vond hij dat hij kijkend naar vorig seizoen duidelijke verbeterrpunten heeft (zoals rust bewaren bij het afronden). Dus hij heeft ook zelfreflectie.

Ook zegt hij in dit interview in de VI: "'Ik wil ook niet dat hij zou zeggen: "Het is nu jouw pakkie-an". Je moet het gewoon verdienen om er te staan, dat is de beste manier. De trainer moet jou het vertrouwen geven om wat je hebt laten zien', aldus Malen."

Dat lijkt mij de juiste houding.
+4/-2

11 maanden geleden
Gebuikt dezelfde woorden als Bakkali en Toivonen, denk dat hij dus niet zal bijtekenen.
+1/-6

 
11 maanden geleden
Waar moet hij naartoe? Geef de man wat vertrouwen. Als hij in december nog niet heeft bijgetekend dan ga ik mezelf met terugwerkende kracht schamen.
+2/-1

 
11 maanden geleden
Ik vind dat Malen wel een andere persoonlijkheid heeft dan Bakkali en Toivonen. Maar we komen inderdaad al maanden berichten tegen dat het contract geen probleem zal zijn, zonder dat er echt getekend is. Ik vermoed dat het wel goed komt.
+1/-2

11 maanden geleden
Offtopic: ajax geboden op Lyanco. Reizen hun scouts achter die van ons aan of zo. Gebeurt wel erg vaak.
+3/-1

11 maanden geleden
Pereiro persoonlijk rond met watford..... zou mooi zijn. Meteen doorpakken
+2/-2

 
11 maanden geleden
Zijn grote duim is zijn bron
+1/-1

 
11 maanden geleden
Ach daar hebben we weer een toffe internetpeer. Mensen die ook op het forum kwamen weten wel beter.
+1/-3

 
11 maanden geleden
Mijn duim.
Is overigens niet rond want de clubs zijn nog bezig.
+1/-3

 
11 maanden geleden
Zou mooi zijn, maar ik kan ook nergens een bron vinden.
+1/-1

11 maanden geleden
Ik vind een Ferrari een mooie auto.
+1/-1

 
11 maanden geleden
Die 2 ook ja
+2/-0


PSV E-zine

Meer dan 28.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

afellay bijwerkingen corona demonstratie demonstraties demonstreren dqt eer flitsphirips fox halsema klompje koen kwakzalverij legende loze mank nederland plein protesteren racisme schatting simons sir tinus topper trump vaals woordje zorg