Transparent
Inloggen
Sluiten

Sainsbury put hoop uit gesprek met Van Bommel

13 juli 2019 17:01 - Fox
Foto: Pro Shots

Sainsbury put hoop uit gesprek met Van Bommel; image source: Pro Shots

PSV's Trent Sainsbury vertelt voor de camera van Fox Sports in de aanloop naar het nieuwe seizoen een goed gesprek te hebben gehad met PSV-trainer Mark van Bommel. De Australische verdediger vond de signalen die hij daarbij kreeg positief. "Carrieres duren niet oneindig, je moet er het beste van maken". Sainsbury ziet kansen nu hij de voorbereiding helemaal mee kan maken, in tegenstelling tot vorig seizoen.

Meer op Fox


Discussieer mee op de forums


Tags

sainsbury bommel australische carrieres fox trent

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Zo 'n matige speler doe toch weg en laat jeugd doorschuiven.
+1/-3

 
7 maanden geleden
Moet je wel jeugd hebben die beter is dan Sainsbury. Denk dat Soulas er niet ver onder zit, maar vooralsnog niet beter. En zo slecht is ie ook weer niet hoor. We hebben jaren geleden met Timothy Derijck achterin gespeeld. Als je J.Bruma nu voor een spotprijs kan ophalen zeg ik "Doen!".
+2/-0

 
7 maanden geleden
Hebben ze ook moet ze alleen wel vlieguren gunnen.
+1/-0

7 maanden geleden
Wordt gewoon hij of Luckassen naast Viergever in het centrum tegen Basel. Wat een risico neemt PSV hiermee.
+1/-2

 
7 maanden geleden
Ik vermoed ook dat ze met die CV's tegen Bazel gaan spelen. Laten we hopen dat Luckassen stappen heeft gemaakt, en dat PSV voorin zo sterk ik dat ze voldoende doelpunten maken om door te gaan.
+1/-0

7 maanden geleden
Sainsbury en Behich zijn de enige spelers die de afgelopen jaren zijn binnengehaald zonder dat ze bekeken zijn door de scouting, en dat is bij beide heren helaas te zien. Ik lees hier boven dat het zo slecht nog niet is, want we hebben jarenlang met Timothy Derijck gespeeld, maar ik schaar Sainsbury in een zelfde categorie. Prachtig om te zien hoeveel aanvalstalent er momenteel bij PSV rondloopt, maar de defensie loopt echt mijlenver achter. Hopelijk komt hier z.s.m. verandering in.
+1/-1

 
reactie verwijderd

7 maanden geleden
Luckasen is een jaar aan ervaring verder, kan best aanslaan, wij hebben wel kort tijd, maar het zij zo.
+3/-1

 
7 maanden geleden
Dat jaartje ervaring was 4 of 5 wedstrijdjes en met name omdat hij gepasseerd was. Hoop dat ie blijft verbazen maar we mogen nu geen risico nemen en denken dat ie er staat sit seizoen..
+1/-0

7 maanden geleden
Vorig seizoen maakte Sainsbury geen slechte indruk de keren dat hij meedeed.
+2/-1

 
7 maanden geleden
Dit vind ik dus ook. Begrijp die negativiteit rond hem niet.
+3/-1

 
7 maanden geleden (gewijzigd)
Hij heeft vorig seizoen slechts 5 volledige wedstrijden gespeeld, waarvan er 3 werden gewonnen met 4 doelpunten verschil of meer. In zulke wedstrijden heeft een CV weinig te doen. De andere 2 wedstrijden waren RKC-thuis (speelde hij dramatisch, maar ok, daar was iedereen slecht) en Inter-uit (Icardi volledig kwijt bij het tegendoelpunt). Snap echt niet hoe je op basis hiervan kan zeggen dat Sainsbury geen slechte indruk heeft gemaakt.
+6/-1

 
7 maanden geleden (gewijzigd)
Precies hij is gewoon niet goed genoeg. Jammer dat de scouting gefaald heeft. Je wist verdomme al 3 maanden dat Schwaab weggaat en het seizoen vroeg zou beginnen. En degene die hier roept over ervaring van luckasssen , waarmee ? op de tribune zitten maar niet met voetballen. Het zal wel een overbruggingsjaar worden.
+1/-1

 
7 maanden geleden
Degene die hier over Luckasen en ervaring heeft, reageert op de mogelijkheden die we hebben, we hoeven niet allemaal zo'n Schreeuwlelijkerts te zijn
+1/-0

 
7 maanden geleden
Je komt met zaken die niets of weinig over de optredens van Sainbury zeggen.
+1/-1

 
7 maanden geleden (gewijzigd)
Kijk even naar RKC en inter dat zegt genoeg toch van de optredens van die Australiër. Weg met de middelmaat
+1/-1

 
7 maanden geleden
Uit tegen Inter bijvoorbeeld, had Sainsbury het aanvankelijk moeilijk, maar naarmate de wedstrijd vorderde, ging het beter en hield hij zich goed staande. Zeker voor een speler met zo weinig wedstrijdritme.

Overigens beweer ik niet dat Sainsbury een topper is (dat waren Bruma en Rekik b.v. ook niet), maar hij maakte vorig seizoen geen slechte indruk.
+1/-0

7 maanden geleden
Een v/d 2 verkopen en gaan voor goud! Dit is pure middelmaat, niet model PSV, ga naar voor Reyes! En probeer Moreno ook nog eens een keer te porren, ipv viergever, met viergever als back up, eventueel ook voor de linksback, dit zou prachtig zijn! Ik wist het wel als ik sjonnie was!
+2/-0

7 maanden geleden
Gun het die 2 jongens (Sainsbury, Luckassen) van harte, maar begrijp niet waarom Rosario niet geprobeerd wordt op de RCV naar Viergever door onze Mark. Op het middenveld hebben we betere spelers. Daarbij heb je meteen een opbouwende CV met een prima pass in je gelederen.
+1/-0

7 maanden geleden
Het is al snel negatief hier over een speler, maar hij heeft zoals elke nieuwe speler moeten wennen aan de club,het spel en de spelers daarbij zag ik wel heel veel inzet en karakter in zijn spel dus wie weet.
+1/-1

7 maanden geleden
Hou dan gewoon Obispo. Onbegrijpelijk.
+2/-2

 
7 maanden geleden
Begrijp ik ook geen ruk van
+2/-1

7 maanden geleden
Van Bommel moet het gewoon bij trainen houden en zich niet meer met het aankoopbeleid bezig houden met zijn aanwinsten Behizch en Sainsbury.
+1/-0

 
7 maanden geleden (gewijzigd)
Ik snap dat sowieso niet want Mark is dan wel een echte PSV-er maar als trainer is ook hij een passant. Krijg het idee dat Mark teveel spelers selecteert op zijn term ' betrouwbaarheid'.
Aan de ene kant begrijpelijk maar dan krijg je wel dat je vooral enorm betrouwbaar bent in het zeker niet creatief zijn.
+1/-0

Laatste nieuws
Tagcloud

afellay baumgartl bergwijn bommel boscagli bruma crisis daguardo doan drongelen faber gerbrands guppie guti hendrix hiddink ihattaren jdj jong lammers malen mvb peejay pereiro rosario sadilek schwaab sir tinus viergever