Transparent
Inloggen
Sluiten

ED: PSV heeft haast met verdediger op links

15 juli 2019 07:16 - ED
Foto: Pro Shots

ED: PSV heeft haast met verdediger op links; image source: Pro Shots

Volgens het Eindhovens Dagblad zou PSV weleens voor het oefenpotje tegen VfL Wolfsburg van aankomende woensdag een verdediger aan kunnen trekken voor de linkerkant. Het zou dan om een back kunnen gaan, die ook in het centrum kan spelen. Versterking op links lijkt een logische gedachte, omdat aan die kant alleen de gehuurde Lato en Nick Viergever logische kandidaten zijn in de selectie. Daarachter zitten direct jeugdspelers.

Meer op ED
Discussieer mee op de forums


Tags

haast daarachter lato oefenpotje viergever wolfsburg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Echt? Daar zijn ze wel heel snel achtergekomen dan.... man man man
+5/-5

2 jaar geleden
Dat wordt dus weer geen specialist. Weer eentje die alles een beetje kan. Koop nou eens een echte CV.
+3/-5

 
2 jaar geleden
Dat is volgens mij ook nog steeds het plan, maar dan voor de positie van rechter centrale verdediger.
+1/-0

2 jaar geleden
Ze doen heus wel hun best maar ik denk dat echt goede CV verdedigers schaars zijn en met ons budget onhaalbaar nu Lozano en Bergwijn vooralsnog blijven.

Aan welke CV-spelers zouden we kunnen denken?
+2/-1

 
2 jaar geleden
PSV kennende zal het wel een jong talent van één van de europese topclubs worden.
+1/-5

 
2 jaar geleden
een type Schwaab uit de Bundesliga (onderste regionen) of een Zuid-amerikaan (uit de onderste regionen).
+1/-1

2 jaar geleden
Volgens mij ging het verleden zomer precies hetzelfde.... toen kwamen ze aan het einde met sainsbury en Behich .... Ik laat me graag verrassen deze zomer
+3/-1

 
2 jaar geleden
Daar zullen ze wel mee geleerd hebben. Zal nu echt via de scouting gaan.
+3/-0

2 jaar geleden
Zijn ze vergeten te kijken op de "to do list "? Hup hup opschieten. PSV en verdedigers aantrekken blijft toch een chronisch probleem
+1/-3

Riverside (geschorst)
2 jaar geleden
Ik begrijp dit niet zo goed..... Hendrix kan daar op die beide posities, als dat nodig is ook prima staan! Prioriteit is verkoop Luckassen of Sainsbury, en haal daar een topper die haalbaar is voor terug! Ik denk dan aan Reyes!
+3/-2

 
2 jaar geleden
Waarom wil je Luckassen nu verkopen? Is op dit moment onze enigste redelijke optie op de rcv. Tot nu toe draait hij een goede voorbereiding als ik het zo lees. We hebben niks beters beschikbaar. Ben het met je eens dat er wat bij moet komen. Denk alleen niet dat het handig is eerst nog meer verdedigers te verkopen.
+4/-0

 
2 jaar geleden
Hendriks is een links poot. Op het middenveld kunnen we hem wel vervangen als het eens nodig is. Maar blijft vervanging van cv of lb.
+1/-0

2 jaar geleden
Een soort Obispo zeg maar... oh wacht!
+3/-3

 
2 jaar geleden
Obispo is lang niet goed genoeg. Die gaat komend seizoen zelfs bij Vitesse door de mand vallen.
+1/-5

Ik vind dit ook lang duren, je wist dat Swaab ging stoppen en krijg het gevoel dat Psv verdedigers minder belangrijk vind dat aanvallers.
Goede cv is goud waard en kun je ook met 1 controleur spelen op middenveld Ipv 2.
Ook snap ik niet dat psv geen goede verdedigers kan opleiden, maar zal dan wel Ingewikkeld zijn.
+1/-1

2 jaar geleden
Mooi al die reacties op een artikel in het ED wat helemaal niets zegt want het is oude koek wat we voorgeschoteld krijgen . Het is vakantietijd dus komkommertijd en wat moet je dan schrijven . Maar het geeft niet , laat u allen maar eens goed gaan en lucht het op. We kunnen toch beter reageren als het elftal er staat. Niet vergeten , er kunnen nog transfers plaatsvinden die ons doen verstellen . Zonde om nu al die vergeefse energie te verspillen . Kom as woensdag gezellig naar de fandag die afgesloten gaat worden met een fijne oefenpot , een echte tegenstander.
+3/-1

 
2 jaar geleden
Wolfsburg is dat niet die club die niet kon winnen van VVV? Dit vindt ik geen test.
+1/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Oefenwedstrijd uitslag is niet zo belangrijk. Het gaat erom hoe onze spelers spelen en acties maken . Wat voor inruk maakt een speler.Niemand gaat gekke dingen doen vlak voor belangrijke wedstrijden die er aan zitten komen, begrijpelijk. Fox Sports 1 gaat hem uitzenden vanaf 19:55 uur .
+1/-0

2 jaar geleden
Lijkt wel of we elk seizoen een linie vergeten.
+2/-2

 
2 jaar geleden
Wel elke keer dezelfde linie helaas
+3/-1

2 jaar geleden
Tot nu toe heeft John het perfect van Brands overgenomen: allemaal aanvallers en geen verdedigers kopen. Zometeen kunnen we toch een transfervrije Buttner ophalen?
+1/-5

michelos (geschorst)
2 jaar geleden
Alvares kun je ook wegstrepen. Gaat lekker.
+2/-7

 
2 jaar geleden
Tja, als je veel geld verdient. Weer eigen jeugd erbij voor die koopclub. Was vroeger een scheldwoord voor PSV, nu niet meer uiteraard.

Maar de achterligende gedachte bij het halen van Alvarez is denk ik wel weer simpel.Ze kunnen het niet hebben dat PSV in Mexico een grote naam heeft, en daar willen ze bij Ajax ook van profiteren. Alles bij die vervelende club is op dit moment gericht om PSV af te troeven en onder zich te houden. Zielig.

Gaat ze alleen niet lukken. Jammer dan, halen we wel iemand anders.
+4/-2

 
Souza Faria 11 (geschorst)
2 jaar geleden
Idd, lopen ze al sinds januari achteraan. En Lyanco was toptarget maar ook die kunnen ze vergeten. Zullen dadelijk met een of andere pannenkoek uit Australië aankomen. Nee, we vergeten gewoon onze belangrijkste linie en halen aanvallers. Laat daar nou net niemand weggaan. Man man wat een knurften zeg.
+1/-4

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Wisten we toch voor die prijs , is die echt zo goed als Salcido en Maza indertijd ?
+2/-1

nieuws-redacteur 2 jaar geleden (gewijzigd)
Owen Wijndal is beter dan Ouwejan, die kun je halen. En wat te denken van Patrick van Aanholt, notabene bij ons in de opleiding gezeten.
Maar, het lijkt wel of in een aflevering van de TV Kantine zitten, hoe kan het dat PSV nu pas tot deze conclusie komt? En ik blijf zeggen dat Bergwijn en Lozano gewoon blijven. Zit je zometeen met drie dure aanvallers op de bank terwijl je achterin met niveautje Emmen aan de gang moet. Nee, lekker Johnny de Jong. Riedewald zou ook niet verkeerd zijn.
+1/-4

 
Perzik009 (geschorst)
2 jaar geleden
Een paar dagen geleden gaf ik exact hetzelfde aan, waar ik dan veel dislikes op krijg. Het is lachwekkend dat een week voor Basel er totaal geen duidelijkheid is hoe het centraal achterin gaat staan.

Daarnaast als dit bericht zou kloppen, word ik nog verdrietiger.
Hoezo heeft de prioriteit een linksachter, die misschien ook in het centrum kan spelen?

We hebben gewoon een topper nodig niet voor linksachter, maar een pure cv'er.

Een type Moreno, als men het dan ziet zitten in Viergever/Luckassen ben je compleet. Ik zou Lucassen best een kans willen geven. Maar spreek je toch eens godverdomme uit psv.

mark wat wil je? Is Lucassen/Viergever psv waardig? Zo nee, ACTIE en haal 2 cv'ers
+5/-3

 
Riverside (geschorst)
2 jaar geleden
Ben met je eens, ga voor Moreno, met Lyanco ernaast, of Reyes wanneer Lyanco echt niet haalbaar is, ik zou Moreno nog een x porren!
+1/-4

 
2 jaar geleden
Hoe gaan we Lyanco halen dan? Ajax doet een bod van 20 miljoen en dat wordt afgewezen..
+2/-1

 
2 jaar geleden
Moreno had een contract tot 2019 maar verkaste naar AS Roma 2017 en tekende tot 2021. Vervolgens verkaste hij in 2018 naar Real Sociedad en tekende tot 2021 . Beetje wispelturige jongen .Zou ik niet halen.
+1/-2

 
2 jaar geleden
Als je Moreno kan halen moet je het altijd doen vind ik. Ik weet alleen niet of hij interesse zou hebben.
+2/-1

2 jaar geleden
Ik snap niet dat John de Jong zo veel kritiek krijgt dit terwijl hij het volgens mij heel goed doet.
Ook snap ik niet dat er nog mensen zijn die denken dat PSV zomaar even spelers als Alvares, Lyanco, Reyes en dat soort spelers kan gaan halen!
Ajax met de dikke portemonnee lukt dit zelfs niet, als je ze al zou kunnen kopen moet je ook nog eens het salaris van een paar mil. per jaar kunnen betalen.
Wij zullen er echt aan moeten wennen dat we met geluk heel af en toe een topper kunnen halen zoals Cuardado en dat we echt zelf moeten opleiden.
En dan Lucassen, deze is echt zo slecht niet bij AZ zat hij tegen NL elftal aan.
+4/-2

 
Riverside (geschorst)
2 jaar geleden
Ho, Ho, ik verwijt John helemaal niets, ik ben juist van mening dat hij prima werk doet! Neemt niet weg dat ik nog wel steeds vind, waar deze topic eigenlijk over gaat, dat men kijkt naar een linksachter, linkscentrale verdediger, terwijl wij een rechtse centrale verdediger meer nodig hebben! Ik , maar dan zeg ik ook, Ik, blijf van mening dat Luckassen/Sainsbury en eigenlijk ook viergever te licht zijn! Daar op die posities hebben wij wel eens andere namen gehad...!
+3/-2

2 jaar geleden (gewijzigd)
We moeten niet veel verwachten van psv dit jaar, van bommel kennende zal weer beginnen met Hendrix en Rosario op het middenveld,dus wie er ook komt het zal weinig veranderen zo lang we de middenveld niet orde hebben want beide middenvelder kunnen de bal niet voor uit spelen dus we zitten op het zelfde niveau als vorig jaar, misschien zelf lager. Hoewel ik blijf positief dus ik wacht naar af.
+2/-4

 
2 jaar geleden
Ik weet niet of jij het vorig seizoen voor de winterstop nog kan herinneren?
Toen speelde we geweldig (ook met die 2) op het middenveld alleen na de winterstop hadden de tegenstanders in de gaten hoe PSV was af te stoppen met onze statige spits en konden ze nooit de bal kwijt omdat iedereen geïsoleerd stond.
4-3-3 met de punt naar voor, zo heeft PSV altijd gespeeld alleen onder Cocu met de punt naar achter.
Ik heb vrijdag de wedstrijd gezien en heb een prima indruk gekregen.
+3/-2

 
reactie verwijderd

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Onze statige spits was wel topscorer. En het middenveld kon de bal wel degelijk kwijt maar als dan onze spitsen Steven die maar eindeloos door dribbelde en Hirving de bal niet afspeelde en deze ballen verprutsen kom je er ook niet. Dat terzijde , was vorig seizoen . Er staat een nieuw seizoen voor de deur en onze selectie is dubbel bezet mits er niemand meer vertrekt nog nooit vertoont . We barsten van talenten maar hebben nog 1 positie in te vullen. Ik heb er het volste vertrouwen in wij kunnen ED en CL niveau aan. Het gaat een mooi seizoen worden .
+2/-1

2 jaar geleden
Ik ben bang dat PSV genoegen neemt met Luckassen en Viergever. Beide geen PSV niveau dat CL aan kan.
Keuze voor Berghuis bij uitgaande transfer snap ik niet! Doe je daar niet de jeugd mee te kort?
Een ervaren CV die de lijnen uitzet is wat we nodig hebben. kennelijk te duur voor PSV. Alvarez is denk ik niet het type CV die ze willen. Over 8 dagen spelen we tegen Basel. Ik zeg opschieten.
+2/-1

2 jaar geleden
Het zal naar verluidt niet lang meer duren voordat PSV Olivier Boscagli presenteert als aanwinst. De Eindhovenaren zouden met zowel Nice als de speler zelf akkoord zijn. De 21-jarige verdediger uit Monaco moet zo'n 2 miljoen euro kosten en tekent op korte termijn een meerjarig contract bij PSV. Boscagli wordt na Toni Lato de tweede linksback die de selectie van Mark van Bommel komt versterken. (Bron: ED)
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

backup basarnhem benfica berisha boateng boscagli dumfries eredivisie feyenoord galatasaray gokken ihattaren kwalitatief malen mand mauro midtjylland mwene obispo paok ramalho ring schmidt shevchenko spartak tank teze toptalenten viergever yonci