Transparent
Inloggen
Sluiten

Berghuis vraagt Feyenoord te praten met PSV

16 juli 2019 16:22 - VI
Foto: Pro Shots

Berghuis vraagt Feyenoord te praten met PSV; image source: Pro Shots

Voetbal International meldt dat het management van Steven Berghuis het verzoek heeft neergelegd bij Feyenoord om een transfer naar PSV bespreekbaar te maken. Tot dusver weigerde de Rotterdamse club dat gesprek aan te gaan, na een initiële prijsindicatie. De 27-jarige speler geeft met deze beweging duidelijk aan wat zijn intenties zijn en probeert de ontstane impasse te doorbreken. Het is nog onduidelijk hoe de Rotterdamse club op het verzoek zal reageren of wat de Eindhovenaren bereid zijn te betalen voor de linksbenige vleugelaanvaller met een contract tot 2021.

Meer op VI


Tags

berghuis feyenoord bespreekbaar initiele linksbenige neergelegd prijsindicatie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
"PSV-fans vragen PSV niet te praten met Berghuis"
+27/-10

 
7 maanden geleden
Praat voor jezelf. Ik zie Berghuis graag komen.
+11/-15

 
7 maanden geleden
Nee, niet voor 20 miljoen..... maar dat gaat PSV ook niet betalen.
+4/-2

 
7 maanden geleden (gewijzigd)
Wij zien berghuis graag komen. Welkom Steve. Maar wie gaat er ? Je kan niet met 6 spitsen spelen. En Malen gaat nu zeker niet bijtekenen en loopt gratis de deur uit. Alleen 2 verdedigers nog aub. Raar beleid zeg.
+5/-11

 
7 maanden geleden
Ik ben bang dat de plusjes nu genoeg zeggen, zo makkelijk krijg je die hier niet...
+5/-3

 
7 maanden geleden
Ja inderdaad, de plusjes spreken voor het hele PSV publiek, not. Ik denk dat we hier in een online riool zitten tussen een stel azijnzeikers die in juni al in paniek schoten over niet gedane aankopen. Ik hoop dat Berghuis komt. Perfecte aanvulling van de selectie. iemand die weet wat het is om kampioen te worden.
+5/-4

 
Wakkur2019 (geschorst)
7 maanden geleden
Gut gut gut wat een prijzenpakker die jongen.
+3/-3

 
7 maanden geleden
Inderdaad, veel paniek hier. Als Lozano en Bergwijn vertrekken is Berghuis een prima alternatief, zeker omdat er een aantal jongeren zijn die veel van hem kunnen opsteken. Ook leeftijdsbalans van de selectie is hier ook een stuk beter mee met het grote aantal jonge spelers.
+4/-3

 
7 maanden geleden (gewijzigd)
En wat doen we dan als Steven en/of Hirving niet weggaat ? Wie gaat er dan geslachtofferd worden ? We hebben ook nog Donyell en de aankomende jeugd . Heeft u daar een oplossing voor ? En ja , azijn zeikers/drinkers zijn er altijd en vreemde supporters. Daar kom je achter als je in het archief duikt ,maar iedereen zijn mening hoe vreemd die ook is toch ? ;-)
+1/-0

7 maanden geleden
Zou echt een totaal onbegrijpelijke aankoop zijn. Blijf alsjeblieft lekker in Rotterdam.
+17/-5

7 maanden geleden
Ik snap er werkelijk helemaal niks van wat PSV met een dergelijke jongen moet. Je hebt zoveel talent voorin wat op de deur klopt en alle posities zijn meer dan dubbel bezet. Achterin heb je een paar kerels nodig maar worden (met alle respect) ventjes gehaald. Daarbij komt dat je een investering doet waar normaliter geen (goed) rendement wordt behaald. Dat je midden 20'ers wilt halen ok, maar kom dan met kwaliteit (alla Moreno en Guardado) en niet met een jongen waarvan zijn pa een waardeloze mentaliteit had terwijl hij zelf zijn eigen club zijn gewenste positie denkt op te kunnen leggen.
+17/-7

 
7 maanden geleden
Ik snap het ook niet goed. Als zowel Lozano als Bergwijn nu al verkocht zouden zijn dan zou ik het halen van Berghuis nog wel kunnen begrijpen. Maar als die allebei nog in Ehv zitten dan heeft het halen van Berghuis volgens mij niet zoveel zin. Geef dan Gakpo, Malen en Lammers een serieuze kans.

Tweede reden om deze aankoop niet te begrijpen is dat we het geld het beste in een zeer goede CV kunnen steken. We hebben onder Advocaat al een keer een jaar met een zeer goed middenveld + aanval gehad en twee zeer zwakke CV's. Toen werden we geen kampioen. het centrum achterin is de basis waar je een team op bouwt.
+8/-5

7 maanden geleden
Vind het een goede zet, mooie leeftijd en garant voor een 15 goals en assist.
Kunnen we wel gebruiken.
+10/-16

7 maanden geleden
Vindt het echt een domme aankoop. Als Lozano of Bergwijn vertrekt, heb je nog niemand nodig voorin. Achter de spitsen ook niet nodig, kan Iha of Gakpo prima oplossen
+13/-6

7 maanden geleden
Als dit doorgaat dan mag John oprotten. Wat een wanbeleid!
+12/-12

 
7 maanden geleden
Hoezo John oprotten ? Als v Bommel hem niet wil komt hij niet. Er zijn meer meningen nodig dan die van John alleen . Ooit gehoord van een technische staf ?
+7/-4

7 maanden geleden
Onbegrijpelijk dat er zo veel mensen zijn die waarde van Berghuis niet in zien. Hebben jullie zo veel hekel aan hem dat je de statistieken er niet bij kunt pakken? Berghuis is precies wat we missen.
+7/-15

 
7 maanden geleden
Met hem waren we nu kampioen geweest.
+6/-16

 
7 maanden geleden (gewijzigd)
Op de zéér matige 2e helft van Lozano, Bergwijn en Pereiro. Ik denk vermoed dat dit met het (af en toe over de schreef-)gif van Berghuis beter was gegaan.
+4/-2

 
7 maanden geleden (gewijzigd)
Precies wat we missen? De huidige selectie barst van de aanvallende middenvelders en buitenspelers die vergelijkbare statistieken als Berghuis (kunnen) halen. Misschien moet je eens een blik werpen op onze verdediging, dan wordt het vrij snel duidelijk wat we precies missen. Het is in de situatie waarin PSV zit van de zotte om meer dan 10 miljoen neer te leggen voor een aanvaller zonder restwaarde. Voor een lager bedrag zou je het nog best kunnen overwegen, maar Feyenoord vraagt (logischerwijs) de hoofdprijs als PSV aanklopt. Dit moet PSV gewoon echt niet willen.
+11/-2

 
7 maanden geleden
Tuurlijk ligt de prioriteit bij de verdediging. Maar een type Berghuis hebben we niet. Bergwijn, Lozano en Malen zijn ander soort spelers. Alleen Pereiro komt in de buurt.
+5/-9

 
7 maanden geleden (gewijzigd)
Op de vleugels zie ik het liefst twee rappe en explosieve buitenspelers, vind het helemaal niet erg dat we geen buitenspeler van het type Berghuis hebben. En als 10 vind ik Berghuis totaal ongeschikt, zie dan liever Pereiro, Afellay of Ihattaren op die plek. Laatstgenoemden zijn in ieder geval goed genoeg om deze positie geen prioriteit te geven voor wat betreft nieuwe aanwinsten. Dat kunnen we over de defensie niet zeggen.
+4/-4

 
7 maanden geleden
Na het vertrek van Van Ginkel mist PSV een topclubwaardige aanvallende middenvelder. Geen idee of Berghuis dat wel is overigens, maar slechter dan Pereiro is niet zo moeilijk.
+2/-9

7 maanden geleden
Behalve dat PSV die jongen echt helemaal niet nodigt heeft, keldert met de aankoop van Berghuis ook nog eens de opbrengst van Bergwijn en/of Lozano. Andere clubs weten dan dat we van hen af moeten en zullen alleen nog maar bodemprijzen bieden.
+8/-7

 
7 maanden geleden
Na het vertrek van Luuk,vind ik de huidige voorhoede nog best wel licht.
Met zijn ervaring,vuur,assists en goals,voegt hij zeker wel wat toe.
Struikelblok kan de vraagprijs zijn,anders zie ik hem voor de positie van Pereiro graag komen.
Drie snelle jongens voorin,Berghuis erachter,niet gek lijkt me.
+6/-0

7 maanden geleden
Bergwijn nog een seizoen houden en na een hopelijk goed EK verkopen voor de absolute hoofdprijs. Daarna Berghuis kopen voor een laag bedrag omdat hij dan nog maar één jaar contract heeft. Dat zou ik doen.
+4/-2

 
7 maanden geleden
Of Ziyech vertrekt en Ajax maakt de switch van Bergwijn naar Berghuis. Zou zomaar kunnen gebeuren.
+2/-6

7 maanden geleden
Haha Mark heeft Raiola blijkbaar in zijn zak zitten.
+1/-5

7 maanden geleden
Berghuis is wat wisselvallig. Opzich prima voor in de eredivisie. Gakpo is nog te jong en is meer backup. Feyenoord vraagt wel veel te veel geld. 10 miljoen is eigenlijk al te veel. Psv moet zich niet gek laten maken.
+4/-2

 
Spyrootjuh (geschorst)
7 maanden geleden
Noem eens 1 speler die bij PSV afgelopen seizoen niet wisselvallig was? Dan kom ik alleen op Angelino en de Jong. Maar beide zijn inmiddels al weg. Lozano en Bergwijn waren ook wisselvallig en Malen heb ik alleen maar goed zien spelen als invaller. De keren dat hij in de basis stond was hij ook onzichtbaar. Voor Gakpo telt overigens hetzelfde. Maar een speler als Berghuis haal je wat meer variatie aan spelers in huis.
+6/-1

 
7 maanden geleden
Ben ik het wel mee eens. Feyenoord vraagt echter 15/20 miljoen. Dat zou teveel zijn voor een wisselvallige speler. Zo 'n bedrag mag alleen voor een exceptionele speler zijn.
+2/-0

 
Spyrootjuh (geschorst)
7 maanden geleden
Het bedrag is hoog, mee eens. Maar we moeten er rekening mee houden dat wij een "directe concurent" zijn voor Feyenoord, dus zal de prijs voor PSV hoger liggen dan normaal. Persoonlijk zie ik ook liever de eigen jeugd doorbreken, maar een "vader-figuur" in het team kan ook belangrijk zijn. Ik heb Berghuis altijd een goede voetballer gevonden, naar mijn mening kan hij bij Feyenoord niet laten zien wat hij echt kan. Volgens mij hebben we ooit meer zo'n speler overgenomen, speelt nu geloof ik bij Liverpool en was MotM in de halve finale tegen FC Barcelona.
+2/-0

7 maanden geleden
Ik hen maar een conclusie.... er staat, wanneer dit dus echt serieus word, een uitgaande transfer aan te komen? Wie? Chucky? Of Pereiro?
+4/-1

 
7 maanden geleden (gewijzigd)
Ik denk toch aan Bergwijn. Niet naar je weet wel of Bayeren Munchen, maar naar een Italiaanse club. Ik heb zo'n idee dat PSV afgelopen weekend met die zaakwaarnemer die Ricola, o.i.d. niet alleen gesproken heeft over Berghuis... Anders begrijp ik deze move niet. Het kan overigens nog een hele kluif worden om Berghuis van Feyenoord los te weken, zeker als ze echt niet willen verkopen. Ik kan mij nog iets herinneren van vroeger, toen Van Persie naar PSV zou komen. Complete rel werd dat. Taaie rakkers, die Rotterdammers.
+3/-2

 
7 maanden geleden
Ricola hahaha mijn avond is goed
+1/-1

7 maanden geleden
Hoop dat hij komt.
Ik denk dat hij verder groeit bij PSV.
Hij heeft waarschijnlijk met Wijnaldum gesproken en die zal wel vertelt hebben wat een fijne club
PSV is !!!!.
Ik hou er niet van om over miljoenen te praten, ditomdat er op deze soort sites mensen zijn die over bedragen praten en totaal geen idee hebben wat ze zeggen en al lopen de blèren als een kaartje een paar euro duurder wordt.
Maar als we rond het bedrag wat we voor Pereiro zouden kunnen krijgen Berghuis kunnen kopen lijkt me dat een goede deal.
+6/-1

 
7 maanden geleden (gewijzigd)
Volledig mee eens.

De standaard 4 tot 6 punten verlies tegen 010 zou best eens in positieve zin kunnen kunnen veranderen ;-)

Inhoudelijk: als je het puur voetballend bekijkt, dan is een " ruil" Pereiro tegen Berghuis niet verkeerd.

Ik ben een fan van Pereiro, maar ik moet constateren dat Gaston en PSV geen huwelijk ' made in heaven' is. Shit happens.

En als je kijkt naar de centen: Pereiro weg tegen 10 plus miljoen, versus Berghuis voor 10 plus miljoen: ik teken ervoor.

Om maar eens een vergelijking te maken met Pereiro:
Berghuis is een klootzak!

Gaston is dat niet.
Ik denk dat een klootzak beter bij PSV, en zeker bij van Bommel, past.
Ik bedoel: wie zal de selectie op scherp zetten bij tegenslag? Zoet? Rosario? Jorrit? Bergwijn? Viergever soms?
Komop.

We hebben een asshole nodig.

Hiernaast: De waarde van een aankoop moet je natuurlijk relateren aan de potentiele miljoenen die je wint bij het halen van de CL bijvoorbeeld.

Ook in dit opzicht denk ik dat we meer aan Berghuis zullen hebben dan aan de flegmatieke stylist Pereiro.

( Had ik trouwens al gezegd dat ik fan was van Pereiro? )

Ik ben dus positief.
+8/-1

 
Wakkur2019 (geschorst)
7 maanden geleden
Op basis van wat zegt Berghuis deze selectie op scherp? Laat me niet lachen man. Inzake het ‘klootzak zijn’: jegens zijn eigen club en medespelers bedoel je waarschijnlijk
+1/-5

 
7 maanden geleden
@ Wakkur:

Kijk bijvoorbeeld eens op:

https://www.fr-fans.nl/nieuws/39948/reden-voor-disciplinaire-straf-berghuis-bekendlink

Met louter zuiver zingende koorknaapjes kom je niet ver in NL, laat staan in Europa.
+3/-1

 
7 maanden geleden
Bedankt voor uw link. Zit wel een kern van waarheid in. Maar er zijn grenzen.
+2/-1

7 maanden geleden
Hopelijk ziet iemand die in het bestuur zit de reacties hier want ik denk dat 99% van de psv supporters hem niet wil!
+3/-5

7 maanden geleden
T forum is nog steeds kaduuk omdat er geen geld is voor een fatsoenlijke webdesigner.
Maar berghuusje haalt weer t beste in de psv.netwerker naar boven.

Lang geleden zoveul volk weer zien reageren hier ????
+1/-2

7 maanden geleden
En dan lees ik hier dat mensen denken dat dit precies het type speler is wat we nodig hebben.. aah een onsportief kut ventje zonder restwaarde? Zo eentje die echt een feest maakt van je elftal als hij een keer op de bank komt te zitten (wat met onze huidige coach een dikke kans is). Zo eentje die je eigen jeugd in de wegstaat, ahaaa nee logisch joh. Een gifkikker wordt er dan gezegd.. nee Edison Mendez, dat was een gifkikker en Ja! Zo’n type hebben we nodig. Ga toch eens snel een flinke beul halen als cv, dat is prio nr 1!
+1/-3

7 maanden geleden
Zal ik dan maar de spreekwoordelijke knuppel gooien? Aan iedereen die alleen maar loopt te zeuren en zeiken; als lozano of bergwijn verkocht wordt, dan heb je simpelweg zo’n type speler nodig.
En kijk voordat je begint over ‘niet goed genoeg, etc’ eerst een naar de feiten. Voor de NL eredivisie is dit een uitstekende seee met veel assist en goals. Wedden dat alle azijnzeikers op de banken staan als hij scoort?
+1/-0

7 maanden geleden
Voor de juiste prijs een prima speler. PSV gaat echt geen 20 mil (!) betalen. Ik denk niet eens 10. Eerder rond de 7. Is wel veel geld, maar je krijgt wel doelpunten, creativiteit en assists. Dat hebben we wel nodig.
+1/-0

7 maanden geleden
Ik denk dat hij helemaal niet voor de flank gehaald wordt, maar als vervanger voor Pereiro. Daar heb je ook Ihataren en Afellay voor, maar de eerste is nog niet klaar voor 1 consistent seizoen te draaien en de ander is gratis, multi inzetbaar en blijft afwachten of die het niveau nog gaat halen, dus daar heeft PSV geen verplichtingen naar voor een basisplek.
+2/-0

reactie verwijderd

reactie verwijderd

reactie verwijderd

reactie verwijderd

reactie verwijderd

reactie verwijderd

reactie verwijderd

Laatste nieuws
Tagcloud

aanholt arnesen atheist baumgartl berghuis bergwijn bommel bruma depay doan eredivisie faber flitsphirips gakpo gelovigen gerbrands ginkel ihattaren johnny jong lammers madueke malen pereiro sir skipper tinus uswilly vhtlsaw viergever