Transparent
Inloggen
Sluiten

Spartak Moskou wil Pereiro

17 juli 2019 05:58 - VI
Foto: Pro Shots

Spartak Moskou wil Pereiro; image source: Pro Shots

Voetbal International meldt dat de zaakwaarnemer van Gaston Pereiro op zijn zoektocht naar een nieuwe club voor de Uruguayaan beet lijkt te hebben bij Spartak Moskou. De Russische club is zeer geïnteresseerd en lijkt in staat om de door PSV gevraagde transfersom te betalen. De volgende stap zou kunnen zijn dat Spartak contact zoekt met Eindhoven, om daadwerkelijk tot een deal te komen.

Meer op VI


Discussieer mee op de forums


Tags

spartak pereiro

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Ik zeg doen....Maar ja die galabal van een zaakwaarnemer nog hè!
+1/-0

7 maanden geleden
Inderdaad, sunt dat het er niet echt uit is gekomen. Ik vind het toch vooral aan hem liggen, hij heeft vertrouwen genoeg gehad. Helaas, en door.
Wanneer we rond de 12/13 mln voor meneer kunnen krijgen, hebben we er toch nog een redelijk rendement op gemaakt.
+1/-0

 
7 maanden geleden
Wel een paar jaar salaris betaald, voor... eigenlijk niks
+1/-2

 
7 maanden geleden
Voor eigenlijk niks? Pardon? 42 doelpunten en 17 assists, koekoek. Misschien een tip om Ajax-PSV van oktober 2015 nog eens terug te kijken. Masterclass van Gaston die ons de schaal heeft bezorgd.
+4/-0

 
7 maanden geleden
Pereiro heeft in een aantal beslissende wedstijden juist gescoort.
Daarom heb ik ook een tijd lang het idee gehad dat hij er wel zou komen.
En Pereiro heeft vorig jaar in de vCL de strafschop er nog in geschoten, zodat PSV daar weer in de wedstrijd kwam.
+1/-0

 
7 maanden geleden
Echt een frikandellerig reactie dat van gene kant klopt, en heeft 7 miljoen gekost.
+2/-0

7 maanden geleden
Zolang ze maar niet berghuis als vervanging zien. Nog 1 cv halen bergwijn / lozano verkopen en dan zijn we er klaar voor.
+3/-0

7 maanden geleden
Als we er 10 miljoen voor krijgen wat we ook betaald hebben dan is het prima. Het is er niet helemaal uitgekomen. Uiteindelijk heeft hij wel aardig wat goals gemaakt. Helaas erg slappe speler en bij elke grote wedstrijd afgelopen seizoen heeft hij het af laten weten. Weg ermee en verder.
+2/-0

7 maanden geleden
Goede voetballer, maar een slappe zak. Nooit echt volledige overtuiging in zijn spel gehad. Jammer. Doei.
+2/-0

7 maanden geleden
Succes, gun het hem wel. Jammer dat zijn kwaliteiten er niet altijd voor een langere reeks zijn uitgekomen. Maar ja je bouwt je elftal rond 1 of 2 spelers, en met zijn kwaliteit zou hij in mijn ogen een van die twee spelers moeten zijn. Helaas zag Cocu en nu v Bommel dat toch anders....
+1/-0

7 maanden geleden (gewijzigd)
Met zo'n onbetrouwbare rare zaakwaarnemer ga ik er vanuit dat het tot het laatste moment duurt eer die rond is met een club. Met misschien zelfs nog een poging om transfervrij weg te lopen volgend jaar, maar als ie dan maar beseft dat ie een jaar op de bank zit en zijn plek bij Urugay verliest. Signaal van Bommel met dat rugnummer is ook helder: verkassen. En rap.
+1/-0

reactie verwijderd

7 maanden geleden
Jammer, Pereiro kan soms onnavolgbare en geniale dingen doen... maar te vaak is hij in een wedstrijd afwezig waarbij je weinig aan hem hebt - het mee verdedigen is niet zijn sterke punt waardoor je op het middenveld de strijd verliest.
+1/-0

Laatste nieuws
Tagcloud

aanholt arnesen atheist baumgartl berghuis bergwijn bommel bruma depay doan eredivisie faber flitsphirips gakpo gelovigen gerbrands ginkel ihattaren johnny jong lammers madueke malen pereiro sir skipper tinus uswilly vhtlsaw viergever