Transparent
Inloggen
Sluiten

[video] John de Jong: "we staan er goed voor"

18 juli 2019 21:31


Tags

jong

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Nou John, onze aankopen zijn alle geen zekerheidjes, onze spits die 1/3 van de goals voir zijn rekening nam is vertrokken zonder dat we een echte opvolger hebben en onze trainer blijft maar vasthouden aan een niet werkend systeem.

Ik ben nog niet echt overtuigd...
+6/-4

 
7 maanden geleden
Wellicht hebben ze de doelstelling bijgesteld om mee te doen bij de eerste 3. Iets anders kan ik me niet voorstellen als je de pot van gister zag. Aankopen zijn bij hem ook nog geen succes geweest.
+2/-3

7 maanden geleden
De rust die hij uitstraalt en het feit dat er gewerkt wordt in een omgeving waar weinig/ niks naar buiten komt bevalt mij persoonlijk goed. Komt goed over
+7/-4

 
7 maanden geleden
Ik vind ook dat hij erg goed over komt.
Dat we dinsdag al tegen Basel voor de vCL moeten spelen geeft een wat vertekend beeld. De transferwindow is nog anderhalve maand open, en allemaal clubs zijn nog met hun lijstjes bezig, en wegen hun opties nog af. De selectie van nu is slechts fase-1.

Mij bevalt het zeer dat PSV in de grote competities scout en daarvan spelers probeert over te halen om naar PSV te komen. Dan heb je de spelers tav een omgeving van flinke weerstand kunnen scouten.
+3/-2

 
7 maanden geleden
Hoe iemand overkomt, zegt mij niet zoveel. Helemaal niet als hij voor de camera staat. Wat mij opviel, is dat hij het volgende zei: "Het is mijn taak om aan het einde van de transferwindow een goede selectie bij elkaar te hebben". Dan mag iemand mij eens uitleggen hoe zich dit rijmt met het feit dat er aan het begin van die transferwindow een aantal financieel cruciale wedstrijden moeten worden gespeeld waarbij eigenlijk het hele seizoen in het geding is. Bovendien vinden spelers het niet aantrekkelijk om voor een club te spelen die zich niet plaatst voor CL of EL. Dus vertel het mij maar.
+1/-2

 
7 maanden geleden
Ik denk niet dat dit John de Jong aan te rekenen is. Het is een gegeven dat er eind juli al voorronden zijn en dat dan de transfermarkt weliswaar open is, maar er nog niet zoveel beweging is. Iets anders is de kwaliteit. Daar heb ik mijn twijfels bij. In alle linies én in de technische staf. Misschien is het nu eenmaal zo dat als de beurs krap is er gewoon ingeboet wordt aan kwaliteit. Ik merk dat ik niet veel vertrouwen heb. Het niveau tegen Wolfsburg was bedroevend. Nadeel is ook dat PSV tegen Basel eerst thuis speelt. Basel moet gewonnen worden, dan heb je minimaal e.l. ik weet niet of PSV die scherpte al heeft, met al die spelers die dromen van een toptransfer.
+1/-0

7 maanden geleden (gewijzigd)
Er klopt nog weinig van.

In elke linie is nog een topper nog.

- Goede CV erbij (belangrijkst)

- Pereiro weg, middenvelder met scorend vermogen halen

- Lozano of Bergwijn verkopen, kopsterke spits kopen
+2/-4

 
7 maanden geleden
Wat betreft je laatste punt: ik zie graag dat onze twee beste spelers nog een jaartje in Eindhoven blijven.
+3/-2

 
7 maanden geleden (gewijzigd)
Ook dat zou mooi zijn. Alleen hebben ze al Bruma gekocht. Samen met Malen en Gakpo is dat te veel hetzelfde (allemaal kleine buitenspelers). Een echte spits ontbreekt (Lammers is denk ik niet goed genoeg).

En PSV heeft nou eenmaal elk jaar een echte klapper nodig.
+1/-3

 
7 maanden geleden
Een echte klapper? Bruma van 15 miljoen valt daar niet onder?
+2/-1

7 maanden geleden
Hoe krijgen we weer een PSV waarbij de tegenstander het gevoel krijgt dat er niets te halen valt bij PSV... zoals vorig jaar tot de winterstop?
+2/-1

 
7 maanden geleden
Door Steven Berghuis te kopen! ;-)
+4/-3

7 maanden geleden
Hmmm na een blik te werpen op de huidige staat van de defensie en het middenveld is 'we staan er goed voor' niet het eerste wat me te binnen schiet. Gelukkig hebben we nog alle tij.. oh wacht.
+2/-3

7 maanden geleden
Is er wel een blaastestje afgenomen voor de video opname bij Johnny? Ongelooflijk deze houding! Op dit moment nog een onsamenhangend geheel zonder echte leiders. Het halve team kan nog verkocht worden en het lijkt erop dat dit geheel vergeten wordt. Over een aantal dagen spelen we een van de belangrijkste wedstrijden van het seizoen, werk aan de winkel! Het is geen speeltuin aan de Frederiklaan Johnny!
+3/-4

 
7 maanden geleden
We staan er goed voor... even wachten tot Basel achter de rug is.
+1/-1

7 maanden geleden
Begin toch mijn twijfels te krijgen over de visie van Psv.
Je hebt in elke linie nog een ervaren persoonlijkheid nodig.
Middenveld ontbreekt een scorende box to. Box speler met voetbalgogma.
Met dit jeugdig team zul je een wisselvallig seizoen draaien.
Ook begin ik mijn twijfels te krijgen bij van Bommel.
Lijkt me een heel eigenwijs mannetje die zijn visie heilig verklaart en maar met 2 controleurs Blijft spelen.
Ramselaar, guti komen allemaal niet uit de verf op deze manier.
+1/-4

7 maanden geleden
Alle vertrouwen in John! Rustig, welbespraakt, weet wat hij doet en intelligent. Precies de kenmerken die ik op dit netwerk nogal eens mis...
+3/-1

7 maanden geleden (gewijzigd)
Natuurlijk goed dat De Jong de rust bewaart, moet ook. Maar ik ben wel geschrokken van de wedstrijd tegen Wolfsburg. Dan heb ik het over de eerste helft. Hoe makkelijk kon Wolfsburg kansen creeren, hoeveel moeite hadden wij daarmee?

Zoet ronduit zwak deze wedstrijd viel me direct op. Hij lijkt eerder minder dan beter te worden, ondanks zijn leeftijd.

Achterin vind ik dat Luckassen het naar behoren doet, die valt me mee. Maar met hem en Viergever hebben we natuurlijk geen topcentrum, eerder degelijk. Lato viel enorm tegen, maar goed, die lag 3 dagen geleden nog op het strand. Desalniettemin gaan we Angelino missen. Dumfries was prima en ontwikkelt zich door, zo lijkt het.

Over het middenveld maak ik me de meeste zorgen. Zowel over de tactiek als over de individuele invulling. Er is nu feitelijk geen middenveld. Door met Hendrix en Lammers te spelen heb je in feite vijf verdedigers, vier aanvallers en slechts een middenvelder (Rosario). Guti erbij is een must en liefst daarnaast nog een box-to-box speler. Hendrix verkopen en Lammers moet gaan concurreren met Malen om de spitspositie. Het middenveld zou Rosario met de punt naar achteren, Guti links en Afellay of een andere lopende middenvelder rechts moeten zijn.

Voorin keuze te over, maar wel veel dezelfde types. Bergwijn en Lozano zijn gewoon nog de beste twee, zo was te zien tegen Wolfsburg. Een van die twee verkopen echter en vervangen door Berghuis lijkt me wel slim, aangezien je met Berghuis ervaring en creativiteit in huis haalt. Overigens viel ook aankoop Bruma me nog niet mee.

Al met al veel twijfels bij mij voor dit seizoen. Over kwaliteit en speelwijze.
+2/-2

7 maanden geleden
Hij is rustig en straalt vertrouwen uit, dat is een dikke plus. Of het de juiste versterkingen zijn, zullen we zien. Hij spreekt continue over: " hier kunnen ze de volgende stap zetten" ....wat dus ook inhoudt dat de gehaalde spelers nog moeten doorgroeien en er zeker niet vanaf het begin al staan...en dat met Basel voor de deur...
+2/-3

7 maanden geleden
Zo te zien krijg je het nog druk gaat nu pas los.
Wel klasse voor uitleg.......
+1/-0

7 maanden geleden
We staan er goed voor.? Toch niet t eerste team, of we moeten gaan voor plek 5 tot 10. Dan staan we er goed voor!
Niet veel opgestoken van Marcel Brands, iig niet goed opgelet....
+2/-2

7 maanden geleden
"En komen er tijden
Van veel tegenslag
Dan zullen wij tonen
Wat vriendschap vermag
De strijd zal ontbranden
Eenieder vecht mee
Vooruit nu Rood-Witten
Vooruit PSV"
+2/-0

Laatste nieuws
Tagcloud

aanholt arnesen atheist baumgartl berghuis bergwijn bommel bruma depay doan eredivisie faber flitsphirips gakpo gelovigen gerbrands ginkel ihattaren johnny jong lammers madueke malen pereiro sir skipper tinus uswilly vhtlsaw viergever